CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: mojarean_X

'Genap setahun Ayash. Saya tak boleh beri sentuhan seperti ibu' - Shuib

  [Copy link]
Post time 9-8-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 9-8-2022 07:32 AM
Sedih iteww fitrah...tapi kalau sedih sampai makan tahun...akan lebih menghampirkheun diri kita pa ...

biaq p la dia nak sedih brp lama pun..dia tak kacau org...

dia yg sedih ko pulak yg panas..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 9-8-2022 01:06 PM
Orenn1 replied at 7-8-2022 04:27 PM
Ye suib faham sgt ko nak kawin tak sabo2 dah sbb nak bagi sentuhan seorg ibu pada anak2 kawinla ...


Aku cukup tak berkenan kat mak mertua tiri dia tu..
Melebey2..
Ke dia suka shuib sebenrnyaa..????????????????????????????????????yela dia pun muda dari arwah sara kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sbb netizens la minat sgt sepah amenda semua tu… x pasal hari2 kena mngadap cter suib ni yg xde nilai komersial ni… klu cter merqeen, fatah amin jantan2 elok aku leh hadap lg la hari2
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ye lah ada je celebrity perempuan hilang husband sebab sakit end up lps sedih sedih tu dpt pula dato dapat pula laki org
kalu ada celeb yg hilang isteri macam dato jalalludin hassan then dpt jodoh lain…teruskan kehidupan….

syuib tu masih griefing tu yg masih x carik pasangan….
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:06 AM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 9-8-2022 01:05 PM
Aku cukup tak berkenan kat mak mertua tiri dia tu..
Melebey2..
Ke dia suka shuib sebenrnyaa..????? ...

Ye lah klu dah sampai buat n published videoanak suib  kata mak tiri baru nak ambil duit mmg melampau lah, dia pulak lebih2. Suib duit byk mesti lah nak yg nmpk vogue
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 7-8-2022 11:55 AM
Cepatnya masa berlalu tahu2 dah setahun, bulan 7& 8 tahun lepas mmg covid menggila ramai ibu2 hamil  ...

My mom meninggal akibat Covid 2 hari lepas Sarah.. x sempat ditidurkan pon.. tiba2 nazak.. setrngah jam.. da xde.. dr sempat vc masa dia nazak.. i pon x percaya.. tiba2 da sethn..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 10-8-2022 07:51 AM
My mom meninggal akibat Covid 2 hari lepas Sarah.. x sempat ditidurkan pon.. tiba2 nazak.. setrnga ...

Pengetua tadika anak ai pun sama. Sementara tunggu result covid,dah asing tido dengan suami,suami kejut sahur,dah takde. Pukul berapa meninggal pun tak tahu. Masa tu kan Kes giler2 naik. Nak tunggu ambulance pun sampai tgh hri. Nak uruskn tak boleh kena tunggu result covid. Dah dpt result positif.  
Bawak hospital nak post morterm pun makan hari. Meninggal rabu kalau tak salah ai,kebumi jumaat.
Al Fatihah buat semua yg terkorban dan salam takziah buat semua ahli keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 9-8-2022 10:33 AM
itulah ada bini takmau bagi cucuk vaksin, anti vaksin la konon
ni dah menyesal pun tak guna

Dia sendiri cerita kan arwah mengadu O² drop tapi dia ckp nanti ok la tu. Walhal O² drop la paling org risau. Lagi pulak yg mengandung.
Memang amik lewa betul. Dia pulak asik  keluar aje sampai arwah tegur. Mau tak risau,masa tu kes gila2 naik dgn ramainya yg meninggal .

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:05 PM GMT+8 , Processed in 0.106942 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list