CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

'Genap setahun Ayash. Saya tak boleh beri sentuhan seperti ibu' - Shuib

  [Copy link]
Post time 7-8-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 7-8-2022 03:26 PM
I baru pas sembuh covid...seram pula bila baca posting u...post covid xde apa kecuali masih batuk  ...

Insya Allah takde apa2 doa yg baik2.
Iols pun dah 2 kali kena covid, anak iols dah 3 kali. Anak iols tu sejak pertama kali kena covid mudah kena demam plak.
Tapi bukan dia sorang alami gitu bila baca kat group pesakit covid tu ramai rupanya ada je parents yg bitau lepas kena covid anak kecil dorang asik demam je.
Kadang sebulan sampai 2-3 kali.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 06:10 PM | Show all posts
Edited by Goodluckdontcry at 7-8-2022 06:11 PM

Shut up..

Den nyanyi lagu linkin park dik.. kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Family arwah Sarah dah pindah kluar dari rumah kelamin Shuib/Sarah ke belum?
Bnyak dah Shuib kasi hints, pak mentua nya masih purak2 tak fham ke apa kah?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde modal lain shuib ni,.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 7-8-2022 01:58 PM
Baca blk ayat-ayat uols tu sebak plak rsa…yelah ckup setahun dh utk insan2 yg terpilih hadap ujia ...

i am one of them..
husben pergi sbb covid pada bulan 7 yg menggila tu
tgl i n 2 anak yatim utk dibela..

pelik.masyarakat kita ni yg tak paham ttg org yg kehilangan org yg tersayang ni..sket2 kecam..macam kitaorg ni hilang selipar je..senang2 nak soh move on..lom lgi kata menyampah bagai...

nanti ..tgu la...kena kat batang hidung sendiri baru ada akai...huhusss...balik semula rasa tu kat org dok kecam2 golongan cm kami2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta replied at 7-8-2022 11:37 PM
i am one of them..
husben pergi sbb covid pada bulan 7 yg menggila tu
tgl i n 2 anak yatim utk dib ...

Hugs.
Semoga Allah mudahkan urusan u sekeluarga ya.
Abaikan la masyarakat kita yang makin tenat ni, yg dah kurang nilai empathy dalam diri masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la jugak sebenarnya. Mati bini tu. Dgn Baby lagi, anak2 masih kecil lagi. Pasal jodoh tu kalau ada lagi ada la.. beza dgn perempuan kematian laki, dia tak akan fikir sgt pasal kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la waktu sarah meninggal covid tgh mengganas, banyak anak2 sekolah yatim/piatu sekelip mata. Semoga semuanya lebih baik. Hilang org tersayang sudden memang perit, bukan tak redha tapi ambil masa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 04:27 AM | Show all posts
Madel replied at 7-8-2022 06:14 PM
Family arwah Sarah dah pindah kluar dari rumah kelamin Shuib/Sarah ke belum?
Bnyak dah Shuib kasi hi ...

pelik kan padahal arwah dah bagi sebijik rumah kat dia...  nak jugak bertunggutangga kat rumah menantu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2022 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta replied at 7-8-2022 11:37 PM
i am one of them..
husben pergi sbb covid pada bulan 7 yg menggila tu
tgl i n 2 anak yatim utk dib ...

Semoga dipermudahkan hidup chuols...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta replied at 7-8-2022 11:37 PM
i am one of them..
husben pergi sbb covid pada bulan 7 yg menggila tu
tgl i n 2 anak yatim utk dib ...

Hugs for u sis… buat apa yg terbaik utk u n anak2..
Jgn hirau apa org keliling ckp, bkn dorg pegang remote control kawal diri u… semoga baik2 je utk sis anak beranak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:34 AM | Show all posts
kawin la cepat eb..penat la baca tiap2 munggu cerita hang ja...dsv ada tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:35 AM | Show all posts
kawin la cepat eb..penat la baca tiap2 munggu cerita hang ja...dsv ada tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari le pengganti andai itu mampu buat ko tenang.. Tp jgn ko ganti kan dgn si bida lak.. Naya pak karim..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 06:51 AM | Show all posts
Madel replied at 7-8-2022 06:14 PM
Family arwah Sarah dah pindah kluar dari rumah kelamin Shuib/Sarah ke belum?
Bnyak dah Shuib kasi hi ...

bukan rumah dia besar ke..
3 tgkat bole share
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta replied at 7-8-2022 11:37 PM
i am one of them..
husben pergi sbb covid pada bulan 7 yg menggila tu
tgl i n 2 anak yatim utk dib ...

Sedih iteww fitrah...tapi kalau sedih sampai makan tahun...akan lebih menghampirkheun diri kita pada ketidakredhoaan.....akan takdir dan ketentuanNYA...

Ko nampak yg ini tak?

Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun iteww,

Rumahtangga ada talak...

Perceraian ada edah.....

Kesedihan takkheun teda ketepian?



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
rbmy replied at 8-8-2022 10:51 PM
bukan rumah dia besar ke..
3 tgkat bole share

Tetap serumah jua
1 pintu utama bukan asing2
1 dapur, sama2 1 meja makan, tnguk tv
privasi laki bini tu tarak
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:55 AM | Show all posts
antara ayat ayat pancing untuk menghalalkan diri berbini lagi..silakan shuib anda mampu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:23 AM | Show all posts
nak kawen kawen je lah. blogger khairul yang mati bini ada anak kecik tu pun dah beso pun anak dia bape tahun tah. takde la meratib ckp takleh kasi sentuhan ibu bagai. ko nak kawen kawen je la jangan la nak harap nak hambur bini baru jaga anak ko plak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:33 AM | Show all posts
itulah ada bini takmau bagi cucuk vaksin, anti vaksin la konon
ni dah menyesal pun tak guna
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 12:14 AM GMT+8 , Processed in 0.119506 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list