CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1300|Reply: 13

Victoria Beckham Cemburu, Rasa Terancam Dengan Menantu Sendiri

[Copy link]
Post time 7-8-2022 10:09 AM | Show all posts |Read mode
Hubungan selebriti Victoria Beckham dengan menantunya, Nicola Peltz dikhabarkan tidak berjalan dengan lancar.


Menurut sumber, Beckham masih dalam usaha untuk menerima Peltz, 27, menjadi sebahagian daripada keluarganya selepas berkahwin dengan Brookyn Beckham, 23, pada April lalu.


Dikhabarkan sejak majlis perkahwinan berlangsung, Beckham dan Peltz jarang dilihat berkomunikasi mahupun meluangkan masa bersama sebagai ibu mentua dan menantu.








"Mereka berdua kurang bercakap dan komunikasi sangat minimum antara kedua-duanya, Sebelum perkahwinan lagi mereka dilihat kurang senang ketika berada berdekatan," kata sumber.


Tidak hanya itu, terdapat juga pandangan yang mengadakan Beckham berasa 'terancam' selepas Brooklyn memanggil isterinya, Peltz sebagai 'Mrs Beckham Baharu' di muka depan majalah British Tatler.


Rata-rata mengatakan di dalam sebuah keluarga tidak boleh memiliki dua 'ratu' apatah lagi apabila Peltz juga merupakan anak kepada jutawan Amerika Syarikat, Nelson Peltz merangkap Pengerusi Bukan Eksekutif Madison Square Garden.-CARI


Sumber: mStar Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Over yach si Posh Spice ni.
Nicola Peltz ni, bkn from family yg calang2 yach. Dia boleh ketis je si Brooklyn tu mcm ketis kutu.
Brooklyn tu bknnye hensem pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 7-8-2022 02:58 PM
Over yach si Posh Spice ni.
Nicola Peltz ni, bkn from family yg calang2 yach. Dia boleh ketis je si  ...

Bukan dia sorang yg over. Dua2, menantu dan dia. Banyak pulak artikel pasal feud diorang ni. Dua2 tak nak kalah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls imejin nic ni spoil brat ala2 regina george tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:00 PM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 7-8-2022 10:06 PM

err.. bior betul.. stadium madison square garden tu menantu dia punya ke? kira ada apa2 event terus boleh g seat vvip/ pass backstage semua tak kira la wwe ke konsert ke nba ke. hahaha mmg kalah berkilometer la mrs beckham. adoila dok kejar hal mengarut duniawi ni memang tak pernah habes.

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Uish igt di alam melayu je ade kes gini
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang dah boleh agak dah. Udoh2 ler tuh Victoriyachhhh. Lengan sheolls nampak kertu lembik2 dah huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:53 AM | Show all posts
bukan ke dia sendiri yg hadap sangat nak bermenantukan nicola ni?
ke bukan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 09:58 AM | Show all posts
lahhh baik jd mcm elisya sandha ngan sis tu. untung2 dlm pantang mak mertua masak sedap2
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:26 AM | Show all posts
dua2 tak nak kalah
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:32 AM | Show all posts
gigih posh ni... ko tu bukannya berduit mana dah dgn business pun merudum.
esok2 anak ko yg lembam tu pun kena cerai je...
org dok countdown je ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pekerjaan anak posh n bekham ni? Naseb la ko posh menantu lebih kaya, terpaksa lah brooklyn ikut telunjuk bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:37 AM | Show all posts
pi bagi link page krt/iiumc kat posh...boleh la netizen msia bagi pendapat kes menantu-mertua..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 07:46 AM | Show all posts
Posh lupa kot dia dh kertu.. zaman kegemilangan dia sbgai spice girl & fesyen dh lama berlalu.. tu nasib kawen dgn beckham jaa.. boleh lg kekal relevan.. Biasa nicola tu anak org kaya mesti la ada attitude sikit.. cuba kawen dgn rkyat marhaen boleh la ikut telunjuk mak mertua..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:06 PM GMT+8 , Processed in 0.104303 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list