CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2056|Reply: 9

[Lain-Lain] JOKER 2

  [Copy link]
Post time 5-8-2022 10:21 PM | Show all posts |Read mode
Edited by SY_Mumi at 5-8-2022 10:26 PM

  


  


'Joker 2' AKA 'Joker: Folie A Deux'

By Todd Phillips
Joaquin Phoenix & Lady Gaga




Initial release: 4 October 2024








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-8-2022 10:21 PM | Show all posts
RESERVED
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:16 PM | Show all posts
joker n0.1 pun i tak tengok lagi, baca thread dalam ni bila tengok boleh
baca kepada depression. so joker 2 ni pun i tak akan tengok
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 04:09 PM | Show all posts
turn lady gaga plak berlakon dlm filem berunsurkan anti-superhero but dark versions

joker joaquin best
hopefully setara or better


Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 04:51 PM | Show all posts
memula baca sebulan dua dulu katanya musical.pastu ramai memaki.klau musical idokk la aku nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 06:09 PM | Show all posts
yang kata nak buat jadi muzikal tu kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2022 08:10 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 8-8-2022 03:16 PM
joker n0.1 pun i tak tengok lagi, baca thread dalam ni bila tengok boleh
baca kepada depression. so  ...

Betul, I nak habiskan Joker 1 tu punya ler susah tapi gigih jugak sbb mmg nak tengok. Sekali cukup ler, boleh kemurungan rasa kalau tengok lebih 1x. Joker 2 ni turn off plak bila ada lady gaga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaga buat spoil je dengan muka tua tu nak ganti margot robbie as harley quinn. Sheol dalam Gucci pun italian diction tak jelas. Countess dlm AHS je yang ngam dgn dia

https://heroichollywood.com/lady-gaga-joaquin-phoenix-harley-quinn-joker-2-look-photo/
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 04:16 PM | Show all posts
Laa Gagag jadi HQ ker.. apsal tak kekal kan MR..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:58 PM GMT+8 , Processed in 0.114860 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list