CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

'Malu Dengan Bidan Nanti' - Seller Merapu Suruh Ibu Hamil Putihkan Paha Ditegur Doktor

[Copy link]
Post time 6-8-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ketiak, poen nak putih senang je.. make sure badan tu kurus ideal BMI & sila pergi buat IPL.. bila kurus, takde la bergeser berdaki dah... and bila buat IPL, bersih takde bulu, takde akar rambut, automatic those whole area bersih putih...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang terfikir betul ke nurse boleh cakap mcm tu..atau sekadar nak buat content je.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:20 AM | Show all posts
green~tea replied at 6-8-2022 10:08 AM
Ketiak, poen nak putih senang je.. make sure badan tu kurus ideal BMI & sila pergi buat IPL.. bila k ...

IPL ni boleh guna kt muka ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:39 AM | Show all posts
Aku geram dengar pompuan2 yg suka ugut pompuan lain dgn kata2 ,"Nanti laki lari.." So? Gasaklah kalau nak lari pun! Maruah perempuan rendah sangat ka sampai sentiasa dlm ketakutan,sehingga nak buat mcm2 dek kerana takut laki lari. Nak promote barang pun patut padanlah...jgn sampai menghina kaum wanita. Claim mcm2.... padahal barang yg  dijual tu pun tak semenggah, mungkin boleh merosakkan pengguna lagi ada. Aku harap tak adalah wanita2 yg terpedaya dgn iklan2 promosi sampah mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Seller pun komen diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:56 AM | Show all posts
Apo eh. Memang la time pregnant segala celah2 lipatan tu gelap dari normal.
Lepas bersalin, auto kembali warna asal. Acah2 jual produk sental2 hilang.

Menipu ja keja. Kau tonyoh dgn sabun basuh baju pon boleh hilang la lps bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:58 AM | Show all posts
Keji sungguh yang promote barang cara begini. Jika laki adik yang perangai begitu janganlah sangka laki orang lain juga perangai begitu...

gigih sangat promote barang nak cari duit, laki dayus sangat kah tidak mampu beri duit secukupnya sampai kena promote produk (timbang kilo) cara keji
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nan hadonya nak tgk celah kangkang gelap ka idok. Cumanya meols dolu masa di o&g berharap bulu ari2 tu trim lah dulu sebelum datang bersalin. Ni dah macam hutan belantara ha. Kalau berpeluh bau kepam aiyoh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 10:59 AM | Show all posts
Suchi replied at 5-8-2022 11:43 PM
Setau iols tak penah sekali pun baik dokter mahupun bidan kat sepital  ckp camtu.
Sudah tentulah dor ...

Cakap pasal poen itam putih tu taktau la...tapi saya dan mak saya ada la dgr nurse cakap masa hantar anak adik saya utk menyusu selepas adik saya bersalin 'anak putih, maknya itam!'  hahaha......saya, mak saya dan ibu si bayi (adik saya) terkedu dan ternganga.....speechless....

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
FlexyFox replied at 6-8-2022 10:39 AM
Aku geram dengar pompuan2 yg suka ugut pompuan lain dgn kata2 ,"Nanti laki lari.." So? Gasaklah kala ...

Kwn meols gundu gelap masa form 5 dah ckp tepi peha itam sbb bergeser...leher opkos la itam. Idong lak mmg betul2 bentuk jambu air. Rambut lak kerinting mcm afrika. Kulit lak belak2 itam coklat tak sekata.Tapi helok je ada lelaki nak...xde kene cerai pon.

Propaganda yg seller buat ni lama dah propa
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:21 AM | Show all posts
makita replied at 6-8-2022 11:07 AM
Kwn meols gundu gelap masa form 5 dah ckp tepi peha itam sbb bergeser...leher opkos la itam. Idong ...

Selera manusia lain2 kan. Ada jer orang yg tertawan dan sayang dgn pasangan memasing bukan hanya pada physical beauty. Ada kesesuaian lain yg menjadikan mereka pasangan ideal dan bahagia hingga ke akhir hayat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg juai pun ntah berkerak gak kangkakng biasa gitu la..ingat dak pengasas Jami susu dara si hani borhan yg dok provok pmpuan kata kalau xketat nti somi lari.. dia cerai kawen berapa kali sebab pussy terlebih ketat ka apa
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 6-8-2022 10:59 AM
Nan hadonya nak tgk celah kangkang gelap ka idok. Cumanya meols dolu masa di o&g berharap bulu ari2  ...

ahahaaha...teringat ms nak bersalin anak first dulu tp i czer la. misi dtg suh husband keluar igtkan nak buat apa. gelabah iols tnya nak buat apa ni tup2 mai selak kain. sekali dia ckp ooo dah buang habis. lepas kejadian ni la baru i tau ada rupanya mak2 takdan nak cukur tup2 nak terberanak ahaha. tp yg i punya dia selak smpai atas la sbb nak czer kot ade bulu area atas tu.wakakakakaa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:31 AM | Show all posts
vee_zara replied at 6-8-2022 10:15 AM
Kadang terfikir betul ke nurse boleh cakap mcm tu..atau sekadar nak buat content je.

dia org belajar copywriting. dia orang tahu angle mana nak korek masalah customer deep pain lepas tu buat content. contoh ada peha berkerak bila tengok content tu akan tertarik. tapi dia xgeneral kan peha berkerak. dia kecilkan lagi peha berkerak ibu yang sedang nak bersalin. ibu yang nak bersalin confirm sentap tengok peha sendiri. akan beli sebab segan .

bagi kaka content je tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:32 AM | Show all posts
syamzana replied at 6-8-2022 11:27 AM
ahahaaha...teringat ms nak bersalin anak first dulu tp i czer la. misi dtg suh husband keluar igtk ...

haah mmg ada servis tu susah kalau berhutan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ntah2 peha ko sendiri hitam meletung..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 12:08 PM | Show all posts
bunnyj3lly replied at 5-8-2022 11:58 PM
Sebenarnya dimomokkan insecurity tu oleh banyak pihak termasuklah golongan lelaki yang jual produk ...

Bilik difikir lagi, jantan lokal pun sama. Tengok ja iklan2 ubat di pasaran.



Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 12:19 PM | Show all posts
aechae replied at 6-8-2022 07:44 AM
Slalu yg cmni klu kaji lbih sket u bleh tau education level dorg taraf mna…

maybelah

pompuan ni kena sedar lives dorang bukan revolve around men sahaja no doubt benda alah tu perlu tapi ada masanya sahaja


Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MoonRise replied at 6-8-2022 10:56 AM
Apo eh. Memang la time pregnant segala celah2 lipatan tu gelap dari normal.
Lepas bersalin, auto kem ...

Warna asal tu maksudnya ikut warna kulit kita la kan? Kalau warna kulit coklat takkan la putih plak situ?
Tak paham napa nk putih2 sedangkan kulit badan pun tak putih guaner situ nak putih patut sebut la warna asal.
Satu lg belah situ kalau gelap biasanya disebabkan masalah kesihatan juga, mcm pesakit diabetes, faktor usia pun katanya makin tua makin gelap situ.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 6-8-2022 11:27 AM
ahahaaha...teringat ms nak bersalin anak first dulu tp i czer la. misi dtg suh husband keluar igtk ...

Dah sarat susah skit kena suami la buatkan. Tak pun dia taktahan gatal kot, kan kalau cukur jd gatal bila nak tumbuh tu, jenis kulit yg sensitif maybe seksa la sikitkan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 10:17 AM GMT+8 , Processed in 0.090739 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list