CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

'Malu Dengan Bidan Nanti' - Seller Merapu Suruh Ibu Hamil Putihkan Paha Ditegur Doktor

[Copy link]
Post time 8-8-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-8-2022 11:57 PM
Tak kuasa nak usaha2 tukar warna kulit etc demi taknak lelaki lari.

If lelaki tu jenis shallow sang ...

Bagus uolss. Klau iols gemuk ke huduh pun iols usaha turun badan sbb fikir diri sndiri je takmo susahkan orang
Bukan utk laki semata2
Laki tak suka bleh cari lainnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 6-8-2022 06:57 PM
Ckap pasal cukur tu iollss punya pengalaman la kan masa bersalin anak 2nd ni banyak jahit sampai l ...

Hehehe sorry iols tergelak baca cite uols ni
Ala suruh jela laki tu hantar pi salon bubblegumwax tu
Tpi antara tahan sakit ke tak lah
Laki sndiri buat mmg tak mahunya komeee
Time nak, reti pulak cari hat tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 5-8-2022 11:49 PM
Aku kini semakin tau bahawa perempuan ini are so insecure rupanya

Sebenarnya lelaki tak kisah kan. Pejam mata siap. Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki nak makan pepek lain ka nak pam lubang nonok pompan lain ka dia akan buat juga xkira lah isteri dia macam maner fizikal mental spiritual financial. Dia nak buat maka terjadilah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 02:39 PM | Show all posts
No one give a shit nok bawah tu berkerak ke tidok time nak bersalin.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 6-8-2022 02:57 AM
Ckap pasal cukur tu iollss punya pengalaman la kan masa bersalin anak 2nd ni banyak jahit sampai l ...

Lagi 1 inch.. Anak besar or memang depa di ssitu   tengok saja?.... Patut nya depa guna gauze press guna tangan di bawah.. Boleh kurang kan koyak.... I dengar pun takut..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:12 PM | Show all posts
ntah ape2... kulit gelap tiba2 bawah tu putih....mau ingat sopak plak.
laki kalau nak curang, dengan pempuan lebih huduh drpd bini dia pun dia boleh...
banyak dah contoh kot,... kosser seller2 timbang kilo gini.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:12 PM | Show all posts
evlinne replied at 8-8-2022 02:28 PM
Hehehe sorry iols tergelak baca cite uols ni
Ala suruh jela laki tu hantar pi salon bubblegumwax t ...

sakit ke buat bubblegumwax tu cuollss?iollss perut da besar ni malas lak nak terkangkang kat spa tu..huhuhu..iye kang kalu tetiba iollss soh laki iollss cukur bawah ni mau dia cakap iollss ni buang tebiat..yihhhh sangat..

nanti la pas pantang iollss nak g buat IPL..agitchuuuuu verangan alang2 dpat gaji full maternity khuennss..



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 03:20 PM | Show all posts
mamajawie replied at 8-8-2022 03:12 PM
sakit ke buat bubblegumwax tu cuollss?iollss perut da besar ni malas lak nak terkangkang kat spa t ...

uols housewife ke? tengok rajin bebeno komen dekat forum
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:24 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 8-8-2022 02:46 PM
Lagi 1 inch.. Anak besar or memang depa di ssitu   tengok saja?.... Patut nya depa guna gauze pres ...

iollls masa tu induce pakai belon pastu lepas dktor keluarkan belon air ketuban pecah plus iolllss terberak sikit n kepala baby da kluar sikit..so tukar2 katil sampai 3x dri bilik cek ke katil hantar ke LR & tukar lagi ke katil LR so terhentak2 mana x nya banyak koyak..tapi tu la iollss bersalin x sampai setengah jam lepas air ketuban pecah tu so takde lama2 dalam LR..

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:44 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 8-8-2022 03:20 PM
uols housewife ke? tengok rajin bebeno komen dekat forum

nahhhh..makan gaji la chuollss..keje depan pc sebab tu rajin melayan forum ni..tengah takde keje iollss layan la kalau iollss bz namati kadang sampai 2-3 minggu offline..

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 8-8-2022 02:23 PM
Bagus uolss. Klau iols gemuk ke huduh pun iols usaha turun badan sbb fikir diri sndiri je takmo su ...

Kannnnnn???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 03:19 AM GMT+8 , Processed in 0.078112 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list