CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

'Malu Dengan Bidan Nanti' - Seller Merapu Suruh Ibu Hamil Putihkan Paha Ditegur Doktor

[Copy link]
Post time 7-8-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Bonda rozita tu pernah cerita kat ig yg ada pengadu kata sebab longgar dia punye vagina jadi sanggup bagi lubang belakang kat suami. Gilerrrrr... tak payah lah sbb nk lakukan produk buat cerita mcm ni. Geli. Rase nye ramai sanggup cerai kalo lelaki gila seks sampai mcm tu sekali.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Insecure tanpa sebab.. laki sndiri pn takde nk kelebek kelebek ah celah kengkang pink ke purple ke  melainkan dia fetish duk tenung jibik ko amik feel ..sblm gomol
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:23 PM | Show all posts
mclaren replied at 5-8-2022 11:57 PM
Tak kuasa nak usaha2 tukar warna kulit etc demi taknak lelaki lari.

If lelaki tu jenis shallow sang ...

200%
gigih sgt semua sbb nak puaskan laki
ohhh sorry
sis jenis sihat utk diri sndri
nak cantik selalu pun sbb diri sndri
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:25 PM | Show all posts
vee_zara replied at 6-8-2022 10:15 AM
Kadang terfikir betul ke nurse boleh cakap mcm tu..atau sekadar nak buat content je.

entahlah
4x beranak
lagi2 kat spital gomen
takde jumpa pun nurse
yang dok check tahap tu
kalau boleh dorang nak kasi cpt je settle
takmo hadap lama2
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:27 PM | Show all posts
Suchi replied at 6-8-2022 02:05 PM
Oh ada isteri yg malu ye tp iols mmg minta suami yg buatkan malah cabut bulu tiak dan ketip kuku k ...

ketip kuku kaki yes
sbb hubby ai lagi detail
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 6-8-2022 01:26 PM
I pernah dengar nurse hansuang marah exSIL i yang ckp sakit masa nak check bukaan jalan beranak da ...

Ni normal uols..lelagi kalau ada ibu yg menjerit2 tak berenti. Kdg kita yg induce ni pun boleh tahan sakit smpai terkejang2 tak mahu jerit..tp yg tak branak normal tak guna induce dok jerit ammaaa appaaa ammaaaaa , makkkk punya kuat. Tu yg kena sedas dr nurse tua2 tu. tp yg tak normal nurse yg tegur psl bawah tu hitam. Depa takde masa nak belek2 lama2 bawah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 7-8-2022 11:27 AM
IPL machine kalo brand philips lumiere RM1700
IPL cikai made in china RM200-300


Boleh share tips tak sis after buat ipl tu mcm mana nak jaga. Also kalau kita tak nak buat kat tangan harga sama je ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah negro kelangkang bontot kuali tersenyum sinis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 05:41 PM | Show all posts
Beribear replied at 7-8-2022 05:33 PM
Boleh share tips tak sis after buat ipl tu mcm mana nak jaga. Also kalau kita tak nak buat kat tan ...

rm6800 tu untuk 3 areas.. brazillian (depan belakang), leg, and armpit.. 24 session ni + 1 vagina rejuvenation..kalo tangan harga lain...

cara jaga senang je... kena rajin sapu moisturizer sebelum tido... sapu di keti, kaki.. kalo miss V i beli moisturizing cream nama vagisan.. utk sapu bahagian luaran je tau, sbb kulit labia tu kena jaga baru tak kering and sentiasa smooth...

lepas 24 session tu, tak perlu dah kot  buat IPL, sbb akar bulu/hair dah mati.. maybe just perlu pergi setahun sekali camtu je kot utk maintenance utk make sure takde akar bulu tumbuh balik...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:42 PM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 7-8-2022 05:40 PM
Ummah negro kelangkang bontot kuali tersenyum sinis{:mllau ...

negro atau mat salleh blonde adalah golongan yang tak boleh buat IPL... sbb lazer ni only attack difference in color (lazer berkesan utk akar rambut yang lebih gelap)... kesian kan deme tak buleh enjoy bulu-less life..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 05:45 PM | Show all posts
vee_zara replied at 7-8-2022 05:32 PM
Ni normal uols..lelagi kalau ada ibu yg menjerit2 tak berenti. Kdg kita yg induce ni pun boleh tah ...

iols kena seluk dgn doc/nurse pun takde dia masuk menjengah muka pun.. dia just seluk and jarak jari pun dema dah expert anggaran berapa CM kan...

iols amek epidural/ awal2 dah setting appointment dengan anesthetist.. takde laa menjerit sakit buat drama dalam labor room
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 7-8-2022 05:41 PM
rm6800 tu untuk 3 areas.. brazillian (depan belakang), leg, and armpit.. 24 session ni + 1 vagina  ...

Thank you sis sharing.. Tp buat masa skrg belum berani nak buat lg sbb malu ni lah haha. Wax sendiri kat rumah tp tak proper bulus2 ni nak tanggal
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 7-8-2022 08:35 PM
Thank you sis sharing.. Tp buat masa skrg belum berani nak buat lg sbb malu ni lah haha. Wax sendi ...

Tutup muka je lah masa kangkang session tu... iols pun malu2 tp demi kebersihan... redah je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 7-8-2022 11:34 AM
Bonda rozita tu pernah cerita kat ig yg ada pengadu kata sebab longgar dia punye vagina jadi sanggup ...

Sebenarnya silap dia adalah tak buat latihan kegel semasa dalam pantang beranak... kena kembalikan elasticity and otot rahim kuat within 6 weeks pantang tu je... jangan angkat berat melebihi berat baby sepanjang pantang tu... meaning, kalo tengah dukung baby, jangan pegang mende lain lah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
“Kalau bawah kita longgar, nanti suami cari lain”.
“Ketiak hitam nanti suami lari, tak takut ke?”

Ayat2 najib asssadoorkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:30 AM | Show all posts
eh.. tak kuasa doc ngan nurse tu nak belek hitam ka coklat ka pink ka... cuma bulus2 tu kasi laa cukur... 1st anak nurse tau cukur sendiri..siap kata maaf yer dik.. tak bersih sgt..buat sendiri yer..takpa...kita bersihkan .. malunya tak tau nak ckp..tp nurse ok jer....

so x payah laa buat yg bukan2.. kwsn tu sensitif..lagi2 time ngandung..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya jd pompuan, serba serbi kena perfect demi kepuasan lelaki. Founder ni yakin ke celah2 kangkang dia tak bkerak langsung
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 12:07 PM | Show all posts
haifawehbe replied at 5-8-2022 10:24 PM
suruh seller tu kangkang poen dia dulu putih ke x baru org percaya produk ko..

wargh kah kah, tul tu,


dah mmg celah peha aku hitam, ketiak aku hitam, nak malu apa dgn doctor, bidan, laki /bini ...


takde la nak puth kan celah2 tu


lubang burit tak nak pink kan pulak? nipple tak nak pink?


Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 12:23 PM | Show all posts
ko cakap kt bidan tu...ko kangkang pulak nak tgk celah peha ko puteh ke pinkish ke? kanina bo tul


Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 02:17 PM | Show all posts
bagi diri sendiri pun rase nak cantik sentiasa semua part. Selagi boleh tak nak ada yg hitam2 celah2 gini.

Bukan sbb takut laki cari lain, tapi lebih pada kepuasan diri sendiri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 10:36 PM GMT+8 , Processed in 0.145534 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list