CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 6161|Reply: 60

Teruja Dapat Banyak Gift Masa Sesi Live- 10 Ribu View, Neelofa Nak Tunjuk Kuku Bilal

  [Copy link]
Post time 5-8-2022 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Sebenarnya masih ramai tak tahu kalau dapat gift di TikTok, boleh ditukarkan kepada wang ringgit.


Nampaknya pasangan bahagia Neelofa dan Haris Ismail pun tak tahu.




Foto: IG




Sewaktu buat live baru-baru ini, mereka dihujani dengan pelbagai gift.


Teruja sebab banyak yang menonton, Neelofa kata bakal dedahkan kuku Bilal kalau dapat lebih 10 ribu views.





Sementara itu ada juga yang meninggalkan komen tentang 'ceduk-ceduk' namun Haris menegur aktiviti berkenaan adalah haram.


Neelofa nampaknya kelihatan blur sebab tak tahu tentang 'ceduk-ceduk'.





Di ruangan komen ramai yang terhibur melihat mereka berdua.



Anda terhibur tak? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2022 11:14 AM | Show all posts
siapalah yg duk bg pasangan terpaling ni gift. tak hadap dah anak ko ni benak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:15 AM | Show all posts
kebodohan apakah???  kuku je pun...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
jadilah mcm selena gomes artis kafir seksi namun end live sbb tak mau terima gifts dari fans dia. Siap bebel lagi nape nak bg gifts kat dia..better duit tu pi bg kat orang lain

suka tengok sheolls dlm only murders in the building
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:29 AM | Show all posts
Bijik apekah inneh?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Menjadi peminat beliau memerlukan modal yang besar
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-8-2022 11:41 AM | Show all posts
inilah cult sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sangkak nk duit free
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape la yg bangang takde life tgk live si haprak sekeluarga ni.... Ujung2 dpt tgk kuku.... Hahahahaha... Begitu hina nye la hidup seorang penjilat tegar... Hahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Mende pelik laa
Nmpk sgt lakinye dominan nak mampus
Yg bini duk pnjang2 tengkuk nk masuk dlam live

Mende ape la korg buat nie

Penat la international kan diri last2 mcm nie je
Baik la jadik sally ke amelia handerson ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk lopak ni mcm tgk kakpam la
folo cite sbb nak jadikan sempadan hidup je
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 12:57 PM | Show all posts
ada x orang update pasal si jahqobis ni da start jual inai kat shopee sampai marah sume ejen2 pemoja jah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
apasal berita ni tarikh 1-1-1970


Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:01 PM | Show all posts
rengsa pulak aku trend gift2 ni. benak sungguh bagi pada org2 yg terlebih mampu. patut gift tu tukar jadi mcm voucher utk rumah anak2 yatim ka. bagi retis2 pun xde la membazir.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:12 PM | Show all posts
10k views dpt tgk kuku bilal?? OMG terpaling sgt ko ni !!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunjuk kuku?
Apa hanat sangat kau punya MO.
Bahlol berkati2 dah jahudi ni.
Benak taksuber sila la hadap.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
So bilal pakai innai nunha ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry nak tanya. sbb tak rajin buka tiktok… gift tu masa bila nya bayar. pre -pay macam shopee pay gitu ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Downgrade sungguh. Gini jer level jah skrg. Setarap dgn golongan takdak halatuju dlm hidup buat live merapu2 dlm medsos
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku rase org yang suka tabur gift kt tik tok ni mcm sedey sgt...ibarat kau beli kawan untuk nampak cool dan nak org tahu kau wujud...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-10-2023 12:15 PM GMT+8 , Processed in 0.139108 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list