Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
99631
View
1678
Reply

Kelajuan Super Di Scuderia Ferrari Santander

[Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-9-2010 05:29 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by akughi at 28-9-2010 09:47

Thread baru tuk fan ferarri dan Kelajuan Super Alonsountuk memulakan langkah baru di era yg baru....
pepatah melayu berkata... buang yang keruh ambil yang jernih...

so aku harap super alonso dapat menaikkn nama Ferarri di persada antarabangsa....

semoga semua penduduk dunia terhibur dengan aksi hebat dari super alonso serta fan nya sekali








hanya bayangan nya saja yang termampu di ambil oleh juru foto
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2010 08:10 PM | Show all posts
bukan bayang je... takde gambar langsung...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 08:36 AM | Show all posts
dah ada benang baru.....

mana gambarnya akughi....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2010 09:45 AM | Show all posts
alamak.... tak nampak ke... jap aku try repair
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2010 09:48 AM | Show all posts
ok sekarang dah nampak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 10:48 AM | Show all posts
Ok dah...cayalah lah akughi....

bakal WC tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 10:51 AM | Show all posts
yang aku repec mamat ni...

1. dapat kekalkan kemenangan berturut-turut. Di ulangi berturut-turut

2. Walaupun kereta dia ada problem (electronic dan gear box) masa qualifiq hari tu dapat kekalkan kedudukan P1.

3. Dapat habiskan perlumbaan walaupun kereta ada problem dengan P1

4. Selamba aje walaupun vettel duk buat presure!!!, dia tahu vettel tak kan potong punya... hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2010 11:19 AM | Show all posts
dah 2x dlm thn ni... kereta dia ade masalah teruk... tapi kali ni nasib baik

kereta dia tak blow cam kat sepang... so hanya pemandu yg tertentu aje yg mampu melakukan gaya pemanduan hebat dan bergaya...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:28 AM | Show all posts
ppprrrrgghhhhhhh... ayat kalau menang...

aku nak tunggu ayat kalah pulak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2010 01:19 PM | Show all posts
ko tunggu la.... umpama menunggu pokok jagung dari benih yg telah direbus....

selagi alonso dapat point selagi tu dia masih berkemampuan....
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 01:37 PM | Show all posts
akan ku tungguuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 04:01 PM | Show all posts
ko tunggu la.... umpama menunggu pokok jagung dari benih yg telah direbus....

selagi alonso dapat ...
akughi Post at 28-9-2010 13:19


pehh..*berdarah idung*
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-9-2010 06:18 PM | Show all posts
hehehehhehhehehehheheehehehehehe relax la bro...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 11:20 PM | Show all posts
x nampak pon
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 08:27 AM | Show all posts
Reply 10# akughi

kenape biji jagung nak direbus pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 08:28 AM | Show all posts
Reply 1# akughi

lewat sgt dah nak menang..patut menang secara konsisten
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2010 09:00 AM | Show all posts
biji jagung tu peumpamaan je..... kan tok bomoh dulu2 guna jagung rebus

tuk ubat org yg ade sake.... depa tanam jagung rebus tu pastu suruh antu tu

tunggu jagung tu tumbuh bari antu tu bebas...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-9-2010 09:01 AM | Show all posts
Reply 14# ikanpekasamasam



ko tak nampak ke gambo paling terbaik abad ni....

ko mesti tgk beb gambo tu..... rugi kalo tak tgk...

aku akan usahakan tuk ko... kalo boleh aku siap nak

email kat ko gambo tu.... khas tuk fan alonso
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 09:30 AM | Show all posts
Reply 17# akughi


macam tu ke?tak tahu la pulak

jadi hantu tu kenyang makan jagung la
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:56 AM | Show all posts
Reply 17# akughi

kiranya mamat dinding tue tak menang WC lagi la... miahahahhaha...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111426s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list