CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: fadz84

16 finalis Pencarian Dewi Remaja 2022 -- Siapakah Dewi Remaja yang seterusnya?

  [Copy link]
Post time 4-8-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anony-mous at 4-8-2022 09:05 AM

Kertunya muka masing2. No 1 n 8 je kot yg lawa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 4-8-2022 08:35 AM
Kahkahkahhh… tapi dah kertu umur 25 pun ada. Yang bagusnya semua taraf pendidikan tinggi2 yah. Ta ...

Ada sorang tu dari borneo taraf spm. Umur 21
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 4-8-2022 08:35 AM
Kahkahkahhh… tapi dah kertu umur 25 pun ada. Yang bagusnya semua taraf pendidikan tinggi2 yah. Ta ...

Ada sorang tu dari borneo taraf spm. Umur 21
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka eiman
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
datinamanda replied at 4-8-2022 09:05 AM
I suka eiman

Eiman org kata muka stok2 model high end.. But di mata marhaen mcm i.. Ewwwww... Sorry
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 4-8-2022 09:04 AM
Ada sorang tu dari borneo taraf spm. Umur 21

Tracie Sinidol tu comel.. dulu ada PL suggest dia masuk bertanding MUM..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab mekap and tinggi kah depa nampak macam 30s ? Lol
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 4-8-2022 09:09 AM
Eiman org kata muka stok2 model high end.. But di mata marhaen mcm i.. Ewwwww... Sorry

sekali imbas nmpk cm Haneesya sket..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 10:36 AM | Show all posts
Tengok gambar ni semenggah lah sikit nampak muka sorang-sroang. Bila tengok gambar kat FB, muka dah macam fonen dengan mekap kelam nyehh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 4-8-2022 09:11 AM
Sebab mekap and tinggi kah depa nampak macam 30s ? Lol

Mekap tu.. tgk kat reality show astro tu xdelah tinggi sgt dorg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:42 AM | Show all posts
cicicumel replied at 4-8-2022 09:09 AM
Eiman org kata muka stok2 model high end.. But di mata marhaen mcm i.. Ewwwww... Sorry

Kan??? Aku takut tengok rupa dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:45 AM | Show all posts
Bee Aisyah macam Nourul Depp
Allysa Azmi macam Vee Vanidah Imran
Hyeley macam Nur Aliah Lee
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:49 AM | Show all posts
mendeluk replied at 4-8-2022 01:24 AM
Haha aku dah agak yang nombor 4 Reezyln itu mesti tersingkir awal. Sbb muka tak komersil ,

Umo baru 18 tahun...baru lepas SPM...peserta termuda
Selain dari rupa yg tak berapa nak hado, maybe jawapan dia ntah hapa2 kot...nak bandingkan dgn hakak2 dia yg lain tu
Mostly belajar kat U...mesti jawapan pun lebih matang berbanding si Reezlyn nih
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:53 AM | Show all posts
Incanto replied at 4-8-2022 07:46 AM
ai suka Janani…..jawapan dia interesting

Of course lah jawapan dia lebih interesting compared to others sbb dia belajar overseas
Somehow pengalaman dia hidup dan belajar di negara orang buat sheols lebih yakin dan matang, secara tak langsung mempengaruhi cara dia menjawab soalan2 tu
Gittchewwwww ulasan meols
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
finally ada jugak org bukak thread ni. alyssa azmi tu ada iras adik si alip ajis. masa tgh iklan product skincare, si sinidol tu boleh plak jd jurucakap dgn mukanya berjerawat bagai. LOL xsesuai lgsg.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by twinkystar at 4-8-2022 11:08 AM

No.12 Kimberley chuah tu popular dekat tiktok, dia punya BM lancar pastu tak reti ckp cina, lepas tu dia lawa in motion kalau tgk dekat tiktok very sweet and cute looking tapi maybe tak photogenic kot in photos
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-8-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
twinkystar replied at 4-8-2022 11:03 AM
No.12 Kimberley chuah tu popular dekat tiktok, dia punya BM lancar pastu tak reti ckp cina, lepas tu ...


Haah dia lawa in motion.. BM sgt fluent..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:12 AM | Show all posts
14. Tracie Sinidol tu lawa...manis jek muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:18 AM | Show all posts
Kurang setuju RCW sebagai juri tetap .... Sekadar juri jemputan okay ..
Carilah yg hot, umur muda sikit, beauty & brainy gitu

Juri tetap better 1 L & 1P
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku yg cantik hyeley dan tracey. Tapi tak tau la kalau bukak mulut masih cantik ke tak, tak pernah tengok lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 03:09 AM GMT+8 , Processed in 0.163325 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list