CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: fadz84

16 finalis Pencarian Dewi Remaja 2022 -- Siapakah Dewi Remaja yang seterusnya?

  [Copy link]
Post time 3-9-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Olumis replied at 3-9-2022 11:08 PM
Tahniah Tracie. Paling muda dan paling rendah tahap pendidikan tapi menang. Memang rezeki dia.

Agaknya memang nak tracie menang kot dlm ramai2 yg jawap itu. Jawapan dia agak ok, lepastu rupa pun kira lepaslah.  Ambik tracie jadi juara boleh lah naik seri  DR sikit dgn ada nya pemenang cantik!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 3-9-2022 03:40 PM
mendeluk replied at 3-9-2022 02:58 PM
Turn off ennn. Bila cakap ada slang borneon. DR tahun ini mcm suam2 kuku je. I suka janani. Tapi p ...


Tapi aiol nak bekap dah she membesar kat Borneo, what to do? Cuma at least ai harapkan reti la bercakap BM persis Daphne Iking yang still kuat accent Borneo tapi teratur bahasanya.

Macam ni hokeh.

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 3-9-2022 11:10 PM
Agaknya memang nak tracie menang kot dlm ramai2 yg jawap itu. Jawapan dia agak ok, lepastu rupa pu ...

Aah btol tu chuolsss…sbb bg meols lepas dewi Annahita dulu dah xde dewi yg rupa wow & yg boleh kita ckp mmg layak menang sebab mmg btol2 cantik & bijak…scha,raysha ok2 je…neelofa Cm plk yg kurang,yg teguk arak & clubbing tu plak mmg ada rupa tp syggg btol buat perangai.. shaza plk errr.. Btw tahniah tracie…cantik & confident walaupun pekat slang sabah…dh selalu join & menang dkt sabah kn jd mmg bonus la sbb pglaman dia byk
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Tracie.. Hihii
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Olumis replied at 3-9-2022 11:08 PM
Tahniah Tracie. Paling muda dan paling rendah tahap pendidikan tapi menang. Memang rezeki dia.

Tracie tu masuk form 6 la
Ada STPM
Takdala rendah sgt..
Maybe sheols tak apply U
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 4-9-2022 01:21 AM

Juara Dewi Remaja 2022 : Tracie
1st runner-up : Bee
2nd runner-up : Kimberly
3rd runner-up : Alyssa

Special awards
Dewi Inspirasi : Keeran
Dewi Favourite : Tracie
Dewi Activ Kinohimitsu : Alyssa

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 30-8-2022 10:30 AM
hehe muka mak org.. zasss terus i tanya google image.. astaga ye ler.. mmg rupa mak org.. umur pun ...

I tumpang malu tgk yg menang ni sbb x gmbarkan kecantikan rakyat malaysia yg betul2 lawa. Nangis retis2 byk yg lawa2 dari tiga2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 3-9-2022 11:20 PM
Tapi aiol nak bekap dah she membesar kat Borneo, what to do? Cuma at least ai harapkan reti la ber ...

Mungkin patut dia dihantar belajar luar negara....pegi UK kah..dalam 4-5 tahun maybe sekurang2nya dpt jadi mcm daphne iking..kalau tidak pun mungkin mcm auntie patrin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada poll nak undi ke?

Saya pilih Tracie Sinidol.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 3-9-2022 05:20 PM
Juara Dewi Remaja 2022 : Tracie
1st runner-up : Bee
2nd runner-up : Kimberly

Ooo... Da menang ke?

Maknanya tak silaplah penilaian saya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.209866 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list