CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: fadz84

16 finalis Pencarian Dewi Remaja 2022 -- Siapakah Dewi Remaja yang seterusnya?

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
biskut_milo replied at 7-8-2022 12:49 AM
My top 4 in no particular order

Fifi Filan

eiman tu in motion cantik and regal ya! the photo did not do justice to her features
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-8-2022 04:00 PM | Show all posts
Peserta yang masih kekal bersaing untuk gelaran DR2022
1. Auni
2. Keeran Kaur
3. Dina
4. Hyeley
5. Malle
6. Bee Aishah
7. Zafira Yong
8. Kimberly
9. Alyssa
10.Tracie
11. Rasyiqah
12. Janani
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
biskut_milo replied at 7-8-2022 12:49 AM
My top 4 in no particular order

Fifi Filan

Eiman itu sape
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 14-8-2022 05:49 PM
Eiman itu sape

Eiman yg pakai turban tu? Dah tersingkir pun episode minggu ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 14-8-2022 05:49 PM
Eiman itu sape

Eiman yg pakai turban tu? Dah tersingkir pun episode minggu ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
biskut_milo replied at 7-8-2022 12:49 AM
My top 4 in no particular order

Fifi Filan

Janani & Zafira je yg masih bertanding..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 14-8-2022 08:39 PM
Eiman yg pakai turban tu? Dah tersingkir pun episode minggu ni..

Tracie itu muka typical borneo. Biasa sangat. Better janani ke apa nama.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 14-8-2022 08:55 PM
Tracie itu muka typical borneo. Biasa sangat. Better janani ke apa nama.

Tracie mng challenge lakonan ngn Michael Ang... Natural la bdk tu.. x kayu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bee aishah tu muka mamak keling ajooo
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Malle la paling cantik
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:46 AM | Show all posts
janani pls
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
iols follow tik tok no 14 tracie tu.. manis sgt mukanya.. iols yg pmpuan pun tersuka apatah lagi laki.. dlm ni muka peserta nampak malap maybe lighting & angle kureng..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:00 AM | Show all posts
Rasanya Dewi Remaja dah patut rebrand... sebab dah takde yang sememangnya rhoper dewi dah pun...

Elok la tukar ke Ratu Remaja... sebab gelaran ratu sesuai untuk sesiapa sahaja tak kira cantik ke tak berapa cantik... contohnya ratu elizabeth... tak cantik pun... so sesuai la dengan peserta2 tu...

dan remaja tu pun kalau boleh takyah la kot bubuh... sebab semua dah kertu taraf dah boleh kahwin dan beranak 5 orang dah pun... Remaja tu iols expect umo 15 hingga ke 19... tengok2 peserta, muka tua dari usia... macam dah nak masuk pasca menopos... bubuh je Ratu Pilihan etc.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 05:14 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-8-2022 04:00 AM
Rasanya Dewi Remaja dah patut rebrand... sebab dah takde yang sememangnya rhoper dewi dah pun...

El ...

elok dimansuhkan je pertandingan xberpaedah ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2022 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-8-2022 04:00 AM
Rasanya Dewi Remaja dah patut rebrand... sebab dah takde yang sememangnya rhoper dewi dah pun...

El ...

Hehehe.. indon ada gak contest anjuran majalah Gadis.. nama contest tu Gadis Sampul.. Ramai nama popular yg terhasil daripada contest tu mcm Desy Ratnasari, Krisdayanti, Lulu Tobing, Nike Ardilla, Inneke Koesherawati, Cindy Fatika Sari, Jihan Fahira, Dian Sastrowardoyo, Annisa Larasati Pohan, Novita Anggraini, Acha Septriasa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebanyakannya hauk... Semua kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-8-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
chep replied at 15-8-2022 06:23 AM
Kebanyakannya hauk... Semua kot...

Hehehe.. mcm x capai standard finalis zmn 90an dulu jek.. masa jawab QnA pun ada sesetengah yg ke laut dlm.. huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Start thn 2021 dah xde peserta yg lawa… syaza bae sendu yg latest tu dewi plg x lawa… btul la tukar la nama lain. Putri ke personaliti ke…
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereka ni quite pleasant, mungkin mekap tak kena sebab tu nampak hauk belaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 02:38 PM | Show all posts
Eiman tu lebih sesuai buat modelling & hosting

Kalau berlakon macam tak sesuai image dia tu nak bawak banyak watak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:45 PM GMT+8 , Processed in 0.167976 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list