CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: fadz84

16 finalis Pencarian Dewi Remaja 2022 -- Siapakah Dewi Remaja yang seterusnya?

  [Copy link]
Post time 6-8-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cute tracie dan auni..alyssa lawa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka Janani, tapi taknak dia menang and terikat kontrak dengan DR sebab nak sheols masuk pageant next year, boleh? Yang penting bukan MUM hauk di bawah mak lampir badak

Kalau yang lain, I rasa I berkenan tengok:

1. Tracie ( bolehlah menang sebab sheols pun ala ala comel, Dewi Remaja ni kena buat rebranding selepas ratu-ratu problematic yah )
2. Rasyiqah
3. Auni
4.Kimberly (dalam gambar tak berapa, in motion and in TV nampak manis - sheols x sesuai makeup tebal)
5. Malle

Okaylah, upgrade jua dari segi inclusivitiy gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berdasarkan paras rupa di gambar benang ini, kita memilih Tracie sebagai DR pilihan.

Tetapi mungkin kita berubah fikiran selepas menonton video di YT.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju apa tu Pak Nil ? Huh
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Relevan lagi ke dewi remaja ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn aku lg cntik.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg no 14 je cntik..tp muka mcmtu dh byk kali jumpa dh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Xsabar nk tgk sape.menang..and drama ape yg dewi remaja akn buat..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 12:49 AM | Show all posts
My top 4 in no particular order

Fifi Filan
Zafira Yong
Eiman
Janani

Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tracie tu la yg viral sebelum ni sbg kembar mria filzah..patutla muka familiar.. tracie & malle mmg under management yg sama..boleh tgk kt utube malle and brandon..dua2 cantikk
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 03:31 AM | Show all posts
F685 replied at 4-8-2022 11:18 AM
Kurang setuju RCW sebagai juri tetap .... Sekadar juri jemputan okay ..
Carilah yg hot, umur muda si ...

khenn.. apa motip panggil nenek tak nak kalah pulak jadi juri? untuk bagi tips supaya tak menopos awal? untuk bagi tips macam mana nak cari duit untuk bersanding tiap2 tahun sebab takmau kalah dengan orang muda? nak minta tips macam mana nak mintak diskaun murah baju raya kat booth walaupun tayang branded kulu kilir? nak minta tips macam mana nak elak kena tipu dek kontraktor untuk bina yistana kokdiang?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
No 1 tu macam muka penyanyi Wann
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 6-8-2022 08:30 PM
Kalau berdasarkan paras rupa di gambar benang ini, kita memilih Tracie sebagai DR pilihan.

Tetapi m ...

Tracie tengok dkt gambar atas nampak cantik betul. Tapi bila buka IG dia nampak typical iban people muka .
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-8-2022 09:52 PM
Malam tadi iols ternampak ada sorang photog post kat fb pasal photoshoot dewi remaja 2022 ni.
Ceri ...

Kdg jgn mudah tertipu. Kadang dorang saja cerita sbb nak tarik penonton tengok. Dah banyak kali.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ACC106 replied at 6-8-2022 09:28 PM
Baju apa tu Pak Nil ? Huh

Gigi nampak terlalu rata dan putih sgt tak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 5-8-2022 01:52 PM
Malam tadi iols ternampak ada sorang photog post kat fb pasal photoshoot dewi remaja 2022 ni.
Ceri ...

Ok sekarang siang .  Cuba bagi link
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Janani je la I ols kagum
Yg lain desa dan sendu jahh
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada sesiapa di sini yg follow Mr World Malaysia 2022 ?
Boleh tengok calon-calon Top 24 di IG Universal Music Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 7-8-2022 06:28 AM
Gigi nampak terlalu rata dan putih sgt tak?

Gigi tak perasan sgt tapi baju tu beropol2 la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 7-8-2022 06:17 AM
Tracie tengok dkt gambar atas nampak cantik betul. Tapi bila buka IG dia nampak typical iban peopl ...

Selepas menonton video, Tracie kelihatan kurang menyerlah pula.
Kita memilih Janani dan Bee Aishah berdasarkan video.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.164952 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list