CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: fadz84

16 finalis Pencarian Dewi Remaja 2022 -- Siapakah Dewi Remaja yang seterusnya?

  [Copy link]
 Author| Post time 4-8-2022 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 4-8-2022 11:25 AM
Bagi aku yg cantik hyeley dan tracey. Tapi tak tau la kalau bukak mulut masih cantik ke tak, tak per ...

Bg I in motion dua2 tu cantik..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-8-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 4-8-2022 11:18 AM
Kurang setuju RCW sebagai juri tetap .... Sekadar juri jemputan okay ..
Carilah yg hot, umur muda si ...

RCW & Nanaz ke yg jd juri tetap? Ke nanaz tu juri jemputan untuk episod 1 je?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:32 AM | Show all posts
kenapa photoshoot ni nampak outdated

macam gambar early 2000
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:57 AM | Show all posts
fadz84 replied at 4-8-2022 11:32 AM
RCW & Nanaz ke yg jd juri tetap? Ke nanaz tu juri jemputan untuk episod 1 je?

Setakat ni RCW je juri tetap. Ep 3 baru2 ni yg jadi juri jemputan Ridzman Zidain .. model lelaki yg buat catwalk di Paris
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:59 AM | Show all posts
Lawa lawa batch ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka yang berintelek. Kalau harapkan muka saja, turn off sis.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:44 PM | Show all posts
tracie dgn janani je yg berkenan
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni boleh le jadi pelakon pulak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-8-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 5-8-2022 01:44 PM
tracie dgn janani je yg berkenan

Sama.. hehe.. Malle & hyley tu ok gak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 4-8-2022 11:59 AM
Lawa lawa batch ni.

lawa ke? rasanya mcm xde wow pun kali ni
punjabi tu muka biasa je hmm ntah la
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang auni tu buat gaya terlentok macam tu awal2 i ingat nelydia, awat pulak tepek muka nely dalam ni, rupanya bila bukak, orang lain lol, ada la gaya sikit maybe sebab rambut tu kot style macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 09:17 PM | Show all posts
i lebih suka peserta dewi remaja zaman 90-an dulu, tinggi dan cantik natural.

antara pemenang dewi remaja yang i suka is scha yahya, kurus dan tinggi. sekarang pun maintain je..
pakai apa pun stylo dan kena gaya...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tracie sama melle tu dua2 mmg top di Sabah. Melle tu pernah menang miss grand popular di Sarawak. Hahaha. Masa tu Idola Sajat yang bagi hadiah.. Aii mendonia Sajat masa tu. Siap dipanggil jd juri Miss Grand.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu yg muka ratu tu janani sorg je lah itupun x outstanding sgt

Yg lelain tu muka cute tp basic je lah

Bg je lah janani tu menang
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 4-8-2022 11:32 AM
kenapa photoshoot ni nampak outdated

macam gambar early 2000

Malam tadi iols ternampak ada sorang photog post kat fb pasal photoshoot dewi remaja 2022 ni.
Cerita angker uolsss seram plak iols g baca memalam buta.
Kekdahnya tema utk photoshoot tu horror, dah tu memalam buta buat kat satu taman di shah alam.
Ada gangguan katanya lighting wat hal la shutter kamera gerak sendiri bagai.
Malas nak baca beria2 sbb dh tgh malam iols baca tu dah la dia ada post gambar yg ktanya ada penampakkan tp malas ahh tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hyley tu iol tgk muka mcm ex akhil hayy

Auni mcm ika nabila

Alyssa mcm lufya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
hyeley tu ejaan komersil untuk haili agaknya ye?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-8-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 5-8-2022 11:07 PM
hyeley tu ejaan komersil untuk haili agaknya ye?

Nama penuh dia Nur Hailee Izzati.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-8-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Janani finalis Miss Malaysia World 2016, Melissa Miss Grand KL 2020, Tracie juara Unduk Ngadau Tambunan, Malle Miss Cultural Ambassador Kudat 2018 & Unduk Ngadau.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:12 AM | Show all posts
kakakgarang replied at 5-8-2022 01:44 PM
tracie dgn janani je yg berkenan

ai pun terpikir yg sama sbb dua ni jer yg nampak menyerlah rupa...yg lenlain tu bese2 jer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.286784 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list