CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 10785|Reply: 129

16 finalis Pencarian Dewi Remaja 2022 -- Siapakah Dewi Remaja yang seterusnya?

  [Copy link]
Post time 3-8-2022 09:31 PM | Show all posts |Read mode
Edited by fadz84 at 29-8-2022 05:57 PM

By Noor Ain Norman (Portal Dewi Remaja 2022)

16 orang finalis Pencarian Dewi Remaja 2022 telah diumum menerusi sebuah sidang media yang dilangsungkan baru-baru ini. Mereka ini dipilih menerusi empat sesi ujibakat yang telah diadakan sepanjang bulan Mac lalu iaitu di Johor, Sabah, Pulau Pinang dan Selangor.

Berikut senarai 16 finalis PDR2022.

1. Auni (22, Selangor -- Pendidikan: Sarjana Muda Penyiaran, UiTM Shah Alam)





2. Fifi Filan (20, Pulau Pinang -- Pendidikan: SPM) TERSINGKIR EP. 4





3. Keeran Kaur (25, Pahang -- Pendidikan: Sarjana Muda Keusahawanan & Inovasi, UKM) TERSINGKIR EP. 7





4. Reezlyn (18, Pulau Pinang -- Pendidikan: SPM) TERSINGKIR EP. 3





5. Dina Allysha (21, Selangor -- Pendidikan: Sarjana Muda Komunikasi Massa, UiTM Rembau)





6. Melissa (20, Pulau Pinang -- Pendidikan: SAT Level, Penang Ace Homeschool) TERSINGKIR EP. 5





7. Hyeley (23, Perak -- Pendidikan: Sarjana Muda Psikologi, University of Cyberjaya)





8. Malle (24, Sabah -- Pendidikan: Diploma Pembinaan Bangunan, Kolej Vokasional Kudat) TERSINGKIR EP. 6





9. Bee Aishah (22, Johor -- Pendidikan: Diploma Perfileman, UiTM Puncak Perdana)





10. Zafira Yong (21, Johor -- Pendidikan: Sarjana Muda Bahasa Inggeris - Komunikasi Antara Budaya, UiTM Shah Alam)





11. Eiman (24, Kuala Lumpur -- Pendidikan: Sarjana Muda Pendidikan TESL, Universiti Malaya) TERSINGKIR EP. 5





12. Kimberly Chuah (22, Kuala Lumpur -- Pendidikan: STPM)





13. Alyssa Azmi (20, Kuala Lumpur -- Pendidikan: Sarjana Muda Kejuruteraan Kewangan, MMU)





14. Tracie Sinidol (21, Sabah -- Pendidikan: SPM)





15. Rasyiqah Johan (20, Pulau Pinang -- Pendidikan: Asasi Pengurusan, UNITAR)





16. Janani (24, Selangor -- Pendidikan: Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, Trent University Kanada)





Pencarian Dewi Remaja 2022 (PDR2022) bakal ditayangkan menerusi lapan (8) episod bermula 16 Julai, pada setiap hari Sabtu jam 9.00 malam di saluran Astro Ria.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-8-2022 09:38 PM | Show all posts
Senarai episod PDR2022

Ep. 1
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:49 PM | Show all posts
wahhh menarik. Banyak peserta yang iols suka lepas tengok muka dan latar belakang pendidikan + riak muka
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg cantik.. Ada yg so so.. Boleh le..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Janani ok girl aku mmg suka tgk muka indian look neh.. yg umur 25 tu kertu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
byk muka mix ye, melayu asli takde ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
7,8, 15 boleh mendunia kalau x menang pon
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha aku dah agak yang nombor 4 Reezyln itu mesti tersingkir awal. Sbb muka tak komersil ,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 01:36 AM | Show all posts
yang dari borneo jah iols nampak lawa...

lain lain tu macam puteri gunung ledang... kan ada hang tuah pergi jumpa pgl masa mendaki gunung ledang tu... tak silap masa hang tuah gigih mendaki gunung nak meminang puteri gunung ledang untuk sultan melaka... sang puteri ada menjelmakan dirinya sebagai nenek kebayan... abegitteww lah kejadian rhopernya macam dewi dewi remaja di atas...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-8-2022 01:36 AM
yang dari borneo jah iols nampak lawa...

lain lain tu macam puteri gunung ledang... kan ada hang tu ...

Malle & Tracie tu stok2 peserta unduk ngadau.. pernah compete sesama katanya.. cantik dedua tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 3-8-2022 11:04 PM
Janani ok girl aku mmg suka tgk muka indian look neh.. yg umur 25 tu kertu

tgk live action cantik janani ni.. blh bg saingan.. BM dia pun ok..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:46 AM | Show all posts
ai suka Janani…..jawapan dia interesting


ramai peserta nampak tua…tak nampak Remaja
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ha yg ni barulah lawa. Yg kt facebook rasmi remaja tu aku rasa calon2 die mcm kene sabotaj je

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02YcxNWdopB3H181wPpzpR7Ps1jrqq1hqg5oJ4t7mHhWXxLHUYfMjyVL2S8wphB9FFl&id=49858780901&sfnsn=mo
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 07:51 AM | Show all posts
janani kenapa tak join miss universe atau miss world

auni tu lawa gak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-8-2022 01:36 AM
yang dari borneo jah iols nampak lawa...

lain lain tu macam puteri gunung ledang... kan ada hang tu ...

Kahkahkahhh… tapi dah kertu umur 25 pun ada. Yang bagusnya semua taraf pendidikan tinggi2 yah. Takde taraf spm jah macam jahlop. Elok lagi dewi remaja dari menteri2 pun taraf pelajaran entah hapa2
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain nama Hyeley
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Fifi filan ni i tengok rupa mcm avenyss tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 08:46 AM | Show all posts
yang macam iras retis sedia ada pun ada
ada muka nur aliah lee pun ada
bella astila
dan sorang tu cam nourul depp

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 08:59 AM | Show all posts
no 13 ada rupa nayeon twice versi sawo matang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
encikWawad replied at 4-8-2022 08:46 AM
yang macam iras retis sedia ada pun ada
ada muka nur aliah lee pun ada
bella astila

Haah hyeley tu mcm muka Nur Aliah Lee..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:32 AM GMT+8 , Processed in 0.087994 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list