CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 3-8-2022 08:53 AM
Dia tgk video ke dia beraksi... takat tgk video pun kecoh.. sedangkan lobai pun ada tgk video..tip ...

KANNNNN... LAIN LAH KALAU SI NOH BLUKANG.. EH SALAH NOH HUJAN KACAU ANAK DARA ORANG BINI ORANG AJAK VIDEO CALL TUMBUK SAMBAL ATAU MACAM SI ARIEL PETERPORN DAN LUNAAAAAA... WWE ATAS KATIL... NI SEKADAR TENGOK PORN NAK KECOH.. MACAM LAH BINI LAKI ANAK KORANG TAK TENGOK... WARTAWAN SAMPAH!

AKU PUN TAK FAVERET NOH TUUUU TAPI AGAK2 LAH NAK BUKAK AIB ORANGGGG MACAM KORANG TAK PERNAH TENGOK PORN PASTU ONANI PULAK.. PHUUUIT!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 02:04 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 3-8-2022 12:25 PM
kan byk diff kepam dicerca sbb dia scam duit org..hutang tak bayar..kena blacklisted tokmid yg set ...

sorang tuanpunya bank
sorang simpan duit kat bank ( wpun bnyk duit lah kot sampai di bandingkan hanis dgn MN)

sebenarnya aku tak follow sgt citer hanis kepam tu...mcm tak interesting pun. Kenapa porummers  suka sgt ekk?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:08 PM | Show all posts
wartawan gred C ni pun…feeling mcm wartawan yg cover Perang Teluk apahal?

setakat  kena hembus vape dah terluka sampai 7 kerurunan nak seek revenge, cer kena acu senapang
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga MN sentiasa happy² dgn Musa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Vid nya mana pah???
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:20 PM | Show all posts
princessmiang replied at 3-8-2022 01:42 AM
Mcm Ada jelmaan normah je dalam no

mane satu nok? hint ckitttt
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 3-8-2022 10:26 AM
Yg mempersoalkan kekayaan MN ler..  comparekan dgn kuin kepam layot... adoi mcm compare bunga ros  ...

Hahahah.. aku pun gelak je. TansriAH tu For sure la  sana sini business investment dah bank pulak.  anak as director 2 3 company pun bulan ² cukup sgt mizznina tu..  kepam tu bapak dia makan gaji je, skrang jaga cucu eh… hahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 3-8-2022 09:49 AM
Aku pun tak paham kenapa kena sunat pompuan abis la ilang nikmat kalau pensunat gi gunting beria.B ...

ehhh ko bila pulak sunat gunting abis labido tu…ko ingat kitaorg nie pompuan aprika kaaaa…perghhh teruk benau ilmu pengetahuan am ko…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 02:34 PM | Show all posts
selagi aku x tengok video tu aku takmo pecaya.sape ada video atau gmbr please dm for education purpose.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:35 PM | Show all posts
izat123 replied at 3-8-2022 01:45 PM
Bukan backup tapi wartawan pondan hiburan mana ni main lempar je tuduhan tanpa bukti macam ni? Mac ...

wartawan hiburan sejak azali macam tu lah perangai
langsung takde etika
mama juwie juga yang best
nak kena lempar dengan cat merah macam jubo
ayam kena sembelih pun orang lempar kat rumah dia
sebab kerja buat cerita tak betul, terover
kita bukan nak bekap si Rain pun
cuma cara wartawan macam membalas dendam
lantak Rain tu lah ..kita pun tahu retis, perangai guane.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:38 PM | Show all posts
Dolmat replied at 3-8-2022 06:03 AM
KANNNNN... LAIN LAH KALAU SI NOH BLUKANG.. EH SALAH NOH HUJAN KACAU ANAK DARA ORANG BINI ORANG AJA ...

Iolls tak paham apo yg reputz nak bagi tahu. Caught Noh tengok porn atau caught Noh ada dalam video porn iteww...
Tapi normal la kekadang tengok porn ni. Yg jadi masalah kalau ketagih asik tengok sampai bini caught berjota kali laki tengok porn. Itu tak bagus utk rumahtangga. Nak2 porn ni ganggu tang otak depan dahi tu.


Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:39 PM | Show all posts
Nenolen replied at 3-8-2022 02:34 PM
ehhh ko bila pulak sunat gunting abis labido tu…ko ingat kitaorg nie pompuan aprika kaaaa…perghh ...

ada saja yang buat
kaka nasib baik interfere
kalau tidak mak bidan yang sunat anak dulu akan gunting clit budak tu
memang kaka ajak gaduh jer
panggil my spouse
depan orang jah kaka cakap, is this what you want for your daughter kah?
bukan naya anak ke ni?
langsung dia suruh orang tu buat syarat, kikis sampai darah keluar
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:43 PM | Show all posts
hareeeesah replied at 3-8-2022 02:26 PM
Hahahah.. aku pun gelak je. TansriAH tu For sure la  sana sini business investment dah bank pulak. ...

mak MN pula kerabat n9
bukan bau2 bacang nah
terdekat
definitely go way beyond 7 keturunan reta tak abis
nak2 makpak mn manusia berjenis
bukan  berfoya foya dengan reta
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:53 PM | Show all posts
xAthenax replied at 3-8-2022 02:35 PM
wartawan hiburan sejak azali macam tu lah perangai
langsung takde etika
mama juwie juga yang best

Mujur zaman sekarang tak macam dulu. Dulu Zubir tu mesti rasa diri dia king gila sampai artis pun takut kalau dia buat cerita. Yelah sumber berita dari paper je. Zaman sekarang wartawan pondan hiburan dicaci maki saja orang pun tak baca paper dah. Portal hiburan pun selalu je kena sound dengan artis and the fans kalau buat cerita salah sebab fans dah boleh directly dapat cerita from the artist's side.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 3-8-2022 10:26 AM
Yg mempersoalkan kekayaan MN ler..  comparekan dgn kuin kepam layot... adoi mcm compare bunga ros  ...

hahaa.. i sendiri pernah kena perli dgn acik norma. tapi i malas nak layan sbb ntah la kalau dia rasa i salah , i tak kisah pun. buang masa argue benda dlm forum..boleh check kat thread acik tumpanglalu pasal afifi. kat thread tu i kepohci sbb wife afifi tu childhood school fren i. i ckp sini sbb i kelakar dgn korang nak speku2 tak mengena tapi tulis open2 macam lah i tak boleh baca. kalau acik norma bukak porem mesti dia ketawa guling2… sorry ye korang tembak tak mengena
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Delifrance replied at 3-8-2022 12:10 PM
Jauh nau beza tu. Ayah MN punya annual dividend je tah2 lagi besar dr 10 tahun gaji ayah kepam

i mana lah tahu. tak semua org yg kaya2 ni dikenali semua org. i tanya org keliling i nama azman ayah mizznina. perhaps kenal mizznina sbb penyanyi (sendu) tkde yg kenal dikalangan kawan2 i. . tahu lah mizznina anak billionaire, tapi granfather mid tu nak ada kampeni kapalterbang tu , considered kaya lah jugak. ke i salah? ye la ada seseorg kata ibaratkan compare najis lembu & bunga ros, tapi 2-2 pun anak org ado ado. tu je i nak ckp
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 07:32 AM
sorry i ada nak tanya dah lama sgt…. yg kaya parents MN kan… MN buat apa je dlm hidup sampai kaya  ...

Bapa Miss Nina tu taraf billionaire sis. Mungkin bapaknya Kuin Kepam tu taraf millionaire bawahan. Sedangkan mak senior iols berhempas pulas kerja nurse kat Saudi masa sheols kecil, sekarang pun my senior tu hanya makan duit sewa rumah and kedai je hasil gaji mak sheols. Kalau rajin, dia buka kelas zumba. Kalau tak rajin, sheols posing2 kat insta

Tapi, memang nampaklah sheols well off. Bukannya taraf Kepam bifoti El Eh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 3-8-2022 02:04 PM
sorang tuanpunya bank
sorang simpan duit kat bank ( wpun bnyk duit lah kot sampai di bandingkan ha ...

i tak banding you… i cuma tanya.. both anak org ado2 kan. kuin perangai pelik2 while mizznina sopan & nice. i tak kenal pun in real life sapa2 okg kat porem (unless i tulis i kenal macam okg kat ci, wife dia i kenal) gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
klu betul gosip ni, tak malunya Noh ngan family misz nina ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 3-8-2022 03:06 PM
Bapa Miss Nina tu taraf billionaire sis. Mungkin bapaknya Kuin Kepam tu taraf millionaire bawahan. ...

ok ok tq.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:18 AM GMT+8 , Processed in 0.140160 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list