CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan sentap kena hembus ngn asap vape aritu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 3-8-2022 10:33 AM
kan incess..ingat iols je perasan

Bau2 nak victim blaming tu kuat sangat.. sebiji MO normah dkt PS
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 3-8-2022 11:41 AM
Yes sis. Diorg kn active buat gig2 ni semua. Kdg2 ade je showcase kt club, slumber je ajak ppuan m ...

Old habits die hard la ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 09:33 AM
i lah yg tanya tu. just nak compare dgn kuin kepam. kuin kepam harap duit parents teruk kena cerca ...

Jauh nau beza tu. Ayah MN punya annual dividend je tah2 lagi besar dr 10 tahun gaji ayah kepam
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 3-8-2022 09:32 AM
Nina dah sah2 lah duit tak habis makan
Itupun masih sibuk orang bertanya apa dia buat sekarang
Dia n ...

biasanya memang beginila dunia.sebab dia selalu d bayangi kejayaan n kekayaan isteri dia so dia sendiri tahu dia x setaraf.lepas tu mayb kalah ujian setan dia terjebak benda yg berdosa.byk sangat dah contoh d luar sana.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Delifrance replied at 3-8-2022 12:10 PM
Jauh nau beza tu. Ayah MN punya annual dividend je tah2 lagi besar dr 10 tahun gaji ayah kepam

kan byk diff kepam dicerca sbb dia scam duit org..hutang tak bayar..kena blacklisted tokmid yg settlekan while MN tak pernah dgr dia scam duit org..owner ambank kot mana sama dgn Coo MAHB..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:35 PM | Show all posts
Reputs rabak sangat ke dengan incident hembus sampai bergegak gempita usai melondehkan retis tu? Tak professional langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 3-8-2022 08:45 AM
conton terdekat yg boleh dirujuk oleh mostlyyyyyy para artis yg sibuk meratib cari phokey luar, be ...

Tmbah lg izue n wife
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Allah nk selamatkan si isteri. Sampai masa nya utk melepaskan.peluang jika tak diendah itu satu pembaziran. Jika suaminya maseh "mabuk" utk melagha biarkan. Baik jaga diri sndiri.xde apa yg nak dirugikan pon.s3dih seketika.tenang selamanya.


Jika bersama pon trus mengumpul dosa.baek berpisah.sekurang2 nya cinta pada Allah tu x kan pernah sia sia.







She deserves better.muchhhhh better than him. Buat istri semoga bertabah dgn ujian Allah..





Buat suami da bley start french kiss with ur downfall. suckerrrrr!


Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
per706 replied at 3-8-2022 12:45 PM
Allah nk selamatkan si isteri. Sampai masa nya utk melepaskan.peluang jika tak diendah itu satu pemb ...

Setujuuu..
i rasa mn dah redho pon kot apa2 ketentuan.. sheols tak rugi apa..
Maybe ada jodoh lain yg lebih sesuai dengan mn. Someone more mature utk dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kamexkame replied at 3-8-2022 12:53 PM
Setujuuu..
i rasa mn dah redho pon kot apa2 ketentuan.. sheols tak rugi apa..
Maybe ada jodoh lai ...

Tu la...I pk fasa dia sedih dia saket hati,rasa tertipu n rasa sayang tu da berlalu...dia da cuba sedayanya tapi laki maseh tetap nk "ke kiri" makanya biarin aja.....dia x rugi apa2...cukup ank angkat depa tu je utk bahagiakan dia...



Semoga Allah temukan dia dgn insan yg sekufu dan selayaknya dia...utk bersama2 ke syurga Allah insyaAllah.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 01:04 PM | Show all posts
Awek tak sunat? Amoi kan?

Dulu terkejut jugak bila dengar noh decided nak kawen dengan nina. Sebab nina bukan taste noh. Ex-girlfriend noh, Tya tue pon muka chinese look. And then, scandal dia dulu masa zaman lagu 'Aku Scandal' meletop pon chinese look. Tengok je la lagu dia, 'Amoi cantik'. Noh memang taste chinese look.

So, tak seprais pon kalo dia cari yang muka 'amoi'.

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
per706 replied at 3-8-2022 12:45 PM
Allah nk selamatkan si isteri. Sampai masa nya utk melepaskan.peluang jika tak diendah itu satu pemb ...

setujuu banget
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
iminidin replied at 3-8-2022 10:36 AM
MZ ni zaman dia free hair dulu... sexy & hot.. pergh.
bini dah gini mau makan luar lagik?


kalau btul porn addction...haishhhh..angkt kaki je la...lagi2 klu da start mncelup luar...mmg bye2 la..skli dah try,mesti akan repeat..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul la si Rain makan luar,
tunggu si skandal munculkan diri.
Skandal lain gigih attention seeking macam IK gelek bohsia and skandal syuk.
Adakah skandal Rain low profile
Gitcheww
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 01:17 PM | Show all posts
likilu replied at 3-8-2022 01:24 AM
Tu la nak kata dia artis femes dulu pun tak de la sangat. Terus acik forum cop i bbnu sebab tak in ...

Bapak MN ni kaya yg takleh bawak bincang. Pernah kenal The Iron Lady Malaysia? Wanita terawal buat bisnes investment? Terlampau kaya, property berlambak2. Rumah dekat Bukit Tunku mmg takleh bawak bincang. Mati esok confirm anak sheolls yg sorang & adik beradik sheolls serta anak2 buah lah yg mewarisi. Begitulah MN. MN ni kalau bapaknya orang kuat bank, sah2 investment turun temurun utk anak2 cucu2.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 3-8-2022 10:38 AM
Mungkin org2 yg ko sebutkan ni busy dgn projek masing2 so tak ada masa nak berskandalan
Unlike Noh ...

Setujuhhh...so laki gituh mmg wujud membiak dgn jayanya..MN x keje tu bkn bnde pelik, yg sgt peliknya, lakinya tuh keje apa je semoga MN dpt kehidupan yg lg baik...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 3-8-2022 01:17 PM
Kalau betul la si Rain makan luar,
tunggu si skandal munculkan diri.
Skandal lain gigih attention s ...

Skandal pun fikir 10 kali nk tnjuk diri
Si laki hanye penyanyi gig bukan pengarah tersohor huhuhuhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 01:45 PM | Show all posts
Shinichikudo replied at 3-8-2022 10:30 AM
Noh caprut ni pun ramai pemback up ke..geli betul

Bukan backup tapi wartawan pondan hiburan mana ni main lempar je tuduhan tanpa bukti macam ni? Macam tu anyone can accuse someone doing something bad by posting ig stories without any evidence. Gitu ke konsep dia?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bracebintang replied at 3-8-2022 06:30 AM
One of my friend, dulu masa jadi bini org penah ckp husband dia ni mmg suka tgk porn. Memula confr ...

Iols ada kawan, dia janda anak 1, anak dia girl.. then ken iols bertemu jodoh baru tp kawin xlama sbb laki dia suka tgk porn.. setiap masa ok.. kdg sambil duduk2 tgk tv pon laki dia lyn porn kt hanset… kwn iols ni memula buat lah mcm2, siap beli ubat besarkan tetek.. tp tetap laki dia suka tgk porn tak kira masa. Tak lama kawin, pastu cerai.. lg pon kwn i ada anak girl so dia bimbang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:28 AM GMT+8 , Processed in 0.135803 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list