CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 10:39 AM | Show all posts
iminidin replied at 3-8-2022 10:36 AM
MZ ni zaman dia free hair dulu... sexy & hot.. pergh.
bini dah gini mau makan luar lagik?

Dia bukan kira bini hot ke miss universe ke A list hollywood ke....Kalau laki tu dah nak makan luar, asal ada lubang baru je..
Setan punye keje.. memang kelemahan lelaki tu pada perempuan..
Setan dah beribu tahun hidup, pandai dia nak menipu manusia ni...
Sudahnye, sebab jkejarkan kesedapan 5 minit hancur hidup..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 10:40 AM | Show all posts
likilu replied at 3-8-2022 01:24 AM
Tu la nak kata dia artis femes dulu pun tak de la sangat. Terus acik forum cop i bbnu sebab tak in ...

shila amzah level international tanah besar sepet while mizz nina zaman dia mendonia hollywood dia tawan. huhuhu. dia pernah duet nga flo rida gittewww, dpt invitation perform kat mtv award kat us
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:52 AM | Show all posts
kalau pun betol status wartawan tu perlu ke ko nak canang psl hal dlm kain orng..koyak sgt ke sbb kene bahasa dgn noh aritu.  Hak noh utk ckp ke tidak mslah rumahtangga dia..and hak wartawan nak tanya so berlapang dada lah. jgn la bangkit kan isu mcm nih..nnt org londehkan kain ko plak haa adan uke.. be profesional la tkyah downgraded sgt utk buktikan ko betol!
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Awek Cina ke??
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:00 AM | Show all posts
kumpulan rain ke tu? Dah macam sesi mengumpat mak-mak waktu petang kat depan pagar rumah tapi ni yg versi online lah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp OKG tu klu geng2 club tahu je perangai dia mcm mne. Pantang nmpk ppuan cantik, bkn ajak kenalan, ajak masuk bilik terus. Sebab tu geng2 dia gelak2 je ble dia konon berubah ikut bini dia..Tp dia ni mmg ramai fangirl pun, ramai je sanggup menadah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 3-8-2022 08:40 AM
Yup betul uols kalo betul berita nie iols doakan wifenye tabah hadapi dugaan
Maybe wife nye ade ra ...

Alahai kesian pulak. Harap2 prempuan yg x ada zuriat lg jgn rendah diri. Sedangkan bila bini pregnant org puji laki tu “kuat” patutnya bila bini xpregnant, laki tu lah lemah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Suke ati ko lah part nak melahar reputs tu.. But yg hakak xgemor die dok sedut vape sambil hembus2 tu mcm kurang ajr naw.. Again, smoga yg baik2 utk bini die.. Try jgk pk apo la yg best kat mamat rain neh.. Tp yerla, chenta itu buto...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 11:07 AM | Show all posts
jihyomelly replied at 3-8-2022 10:27 AM
tak rasa mn menunggang agama..bukan dia gila duit sbb dia pun dah kaya raya..apa dia buat lebih pa ...

ko salah reply ke ni sbb aku tak sebut mn tunggang agama ke hape
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 3-8-2022 10:28 AM
tak boleh nak sama kan quin kepam dengan MN, not same level at all.
Bapak MN ada bank kot, at leas ...

Quin kepam ni sapo??
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Hujan ni sebenarnya tak ready nak berubah, tapi yelah isteri dah berubah kang kena kecam pula sebab he still hidup bersosial so he pun berubah tapi tulah sampai mana je kau boleh pura-pura ye tak
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 3-8-2022 11:01 AM
Tp OKG tu klu geng2 club tahu je perangai dia mcm mne. Pantang nmpk ppuan cantik, bkn ajak kenalan,  ...

Ni sampai lepas kawin pun buat perangai bawak perempuan dlm bilik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 3-8-2022 11:07 AM
Quin kepam ni sapo??

Personaliti media sosial yang dulu jual korset hai-o.
Rumah dia bertingkat2 kat bod sana tu... tahap kondo dah tingkat2nya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 3-8-2022 11:07 AM
ko salah reply ke ni sbb aku tak sebut mn tunggang agama ke hape

adoi silap reply la tu sorry..nak reply kat yg cakap jgn mn jd penunggang agama ter’reply kat chuols lak..sorry ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Minat dgn noh masa zaman rambut tempurung lagi..nampak hot je time tu....tapi makin lama style makin hazab...kalau betul gossip ni memang jijik betul la mamat nih....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah mane buktinye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 3-8-2022 09:49 AM
Aku pun tak paham kenapa kena sunat pompuan abis la ilang nikmat kalau pensunat gi gunting beria.B ...

Sunat dlm islam tu just nak lukakan sikit ke clit tu, bkn nak potong or pancung dia. Anak ppuan iols sunat kat klinik umur 3 bulan, Dr buat, dia just cucuk sikit je it tu guna jarum, keluar darah sikit n done. Sikit pun baby tak nangis. Yg sampai potong habis clit tu cara jahiliyah kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:38 AM | Show all posts
mana gambar ? selagi tak de bukti dikire sembang kencang
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 3-8-2022 11:14 AM
Ni sampai lepas kawin pun buat perangai bawak perempuan dlm bilik ke?

Yes sis. Diorg kn active buat gig2 ni semua. Kdg2 ade je showcase kt club, slumber je ajak ppuan masuk bilik. Acah2 cool la konon.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 11:54 AM | Show all posts
jihyomelly replied at 3-8-2022 11:19 AM
adoi silap reply la tu sorry..nak reply kat yg cakap jgn mn jd penunggang agama ter’reply kat chu ...

heheheh no problem
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 10:04 PM GMT+8 , Processed in 0.154798 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list