CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 10:04 AM | Show all posts
princessmiang replied at 3-8-2022 09:42 AM
Mcm Ada jelmaan normah je dalam no

iols tak dpt detect.. antenna rosak, kalau ada roger2 hehe.. moga sheol tenang2 jika ada MN yg baru, ehek!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 3-8-2022 09:42 AM
Mcm Ada jelmaan normah je dalam no

Mcm dlm semua tred ada.... Tp lebih kasar dan agressive ayat dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:10 AM | Show all posts
Wartawan pun dah nak jadi retis, dok meroyan mcm budak berhingus di socmed
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:21 AM | Show all posts
bukan ritu ada cerita jugak ke kisah beliau ni tut tut..
dengan kawan forumer tu kot..
i pun ingat lupa kat thread mana entah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:24 AM | Show all posts
Edited by asamfish at 3-8-2022 10:37 AM
kepompong replied at 3-8-2022 07:32 AM
sorry i ada nak tanya dah lama sgt…. yg kaya parents MN kan… MN buat apa je dlm hidup sampai kaya  ...

kalau dah makpak MN ni multi billionaire, automatic anak2 akan jadi multi millionaire.  mcm anak2 bill gates.  walaupun bill dan melinda cakap dorang tak akan 'hand-me'down' kekayaan dorang kat anak2 (dorang nak bg kat charity org) tapi setiap anak diberi hanya diberi $10mil, anak2 beliau tetap bergelar multi millionaire.  gihtewwwww

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
hmmm...y im not suprise at all..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 3-8-2022 08:45 AM
conton terdekat yg boleh dirujuk oleh mostlyyyyyy para artis yg sibuk meratib cari phokey luar, be ...

tambah lagi sorang otai rock si mus may..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:25 AM | Show all posts
xAthenax replied at 3-8-2022 07:15 AM
utusan tu melingkup sebab banyak kena bayar saman

betul...betul....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 3-8-2022 10:04 AM
iols tak dpt detect.. antenna rosak, kalau ada roger2 hehe.. moga sheol tenang2 jika ada MN yg bar ...

Yg mempersoalkan kekayaan MN ler..  comparekan dgn kuin kepam layot... adoi mcm compare bunga ros dengan najis lembu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 3-8-2022 08:52 AM
retis tu tak professional ko takyah lah downgrade tak profesyenel jugak, menyindir-nyindir dalam soc ...

tak rasa mn menunggang agama..bukan dia gila duit sbb dia pun dah kaya raya..apa dia buat lebih pada nak baiki diri sendiri..nak isi masa lapang buat apa yg bg manfaat kat dia dgn org lain.. pandangan iols la pandangan org lain tak tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:28 AM | Show all posts
princessmiang replied at 3-8-2022 10:26 AM
Yg mempersoalkan kekayaan MN ler..  comparekan dgn kuin kepam layot... adoi mcm compare bunga ros  ...

oooooooo ok ok got it got it
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:28 AM | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 09:33 AM
i lah yg tanya tu. just nak compare dgn kuin kepam. kuin kepam harap duit parents teruk kena cerca ...

tak boleh nak sama kan quin kepam dengan MN, not same level at all.
Bapak MN ada bank kot, at least bilionnaire, sedangkan kak pam punye bapak ex COO aje kalau tak silap.. paling kuat pun milionnaire, itupun kalau dah tarah dek anak2 tinggal cukup2 makan aje. As for MN, aku rasa kekayaan bapak dia at least tak abis 2-3 keturunan..
Maksud aku, walaupun MN ni nak goyang kaki sampai mati pun, kalau bapak dia nak tanggung tak luak pun harta bapak dia..

Satu lagi, apa punye reporter lah cenggini, gila bitter... ko pun 2x5 sama..
aku boleh bayangkan yang si noh ni mesti ramai yang menghimpit, ala2 groupie walaupun dah sendu skarang ni.. dia punye dugaan bukan mcm kita..
dan satu lagi, aku takdelah plak nampak yang si Noh ni menunggang agama bagai.. dia buat hal sendiri aje.. yang biasa aku nampak dia dengan produk hikari rider ke apekebenda ntah tu.. geng2 moto beso.. dia nampak islamik pun sebabkan MN..
Tapi MN tu mmg betul2 banyak effort dakwah dia.. mmg bagus gile.. dan nampak dia guna kekayaan bapak dia ke arah kebaikan..

AKu personally harap ada amicable solution to their problem ahh... Aku suke dan esian kat MN.. as for Noh I couldnt care less, same as the bitter reporter.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarkhayalan99 replied at 3-8-2022 09:10 AM
Pagi yang gelapp

kini sudah terang..aku adikmu dan engkau abg..menyanyi lak pepagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Noh caprut ni pun ramai pemback up ke..geli betul
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
tepek je la bideo tu, kan sng org nak berdiskusi. ni main acah2 plak.
tred ni bakalan berjela sbb wujud MN yg hangat diperkatakan, makanya selagi dia x puas hati dia akan bergasak dgn forumer smpai tred terjunam kelautan
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 3-8-2022 09:42 AM
Mcm Ada jelmaan normah je dalam no

kan incess..ingat iols je perasan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 10:34 AM | Show all posts
awek x sunat????
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 3-8-2022 10:03 AM
tetiba plak kinkepam termasuk dlm gosip ni

kuin kepam kan maskot cari..kuin di mana2 saja nama disebut2  
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:36 AM | Show all posts
MZ ni zaman dia free hair dulu... sexy & hot.. pergh.
bini dah gini mau makan luar lagik?

dia agaknya dah mmg dah level porn ketagihan tak bleh dibawak bincang.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:38 AM | Show all posts
chikumanis replied at 3-8-2022 08:45 AM
conton terdekat yg boleh dirujuk oleh mostlyyyyyy para artis yg sibuk meratib cari phokey luar, be ...

Mungkin org2 yg ko sebutkan ni busy dgn projek masing2 so tak ada masa nak berskandalan
Unlike Noh...projek dan produk apa aje yg dia ada skrg
Biasa lelaki yg suka mkn luar ni sejenis pemalas, yg tak tolong bini kat rumah, everything leaves to the bini to handle
So dia ada bnyk masa terluang
Kawan pulak dgn lelaki2 sejenis
Jadinya masa dia yg bnyk terluang tu akan digunakan utk perkara2 tak berfaedah mcm ni lah
Mcm Noh & MN mmg tak ada anak, MN nk keeps herself busy buat mcm2 bnda tp Noh x ikut
Noh still dgn band dia dan masih dlm industri yg lagha ni
So kebarangkalian nak buat bnda bukan2 ni mmg tinggi
Ai tak suka theyols bercerai tapi MN deserves someone better
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 02:21 PM GMT+8 , Processed in 0.143410 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list