CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 11-8-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 10-8-2022 06:53 PM
Laki dia la ni si kidweebee

Baru ada je tp kt posting ig dh lama xde tu yg tertanya alhamdulillah msuh bahagia bersama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ACC106 replied at 7-8-2022 05:31 PM
Video lucah? Penyanyi terus membisu

Kuala Lumpur: Penyanyi lelaki popular yang dikatakan individu d ...

Adakah ini menunjukkan kepada OKG? sebab baca dekat twidderjaya dalam bideo ktanya tujuh itu, OKG tunjuk gegambar anak kepada si wanita bukan yisteri itu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Papepun iolz mendoakan MN terus istiqomah dan mendoniaa. Diberikan ganjaran dunia akhirat dari Tuhan Maha Kuasa. kepada OKG kalau betul chuolz dalam bideo terlarang itu bertaubat lah  sebelum anda disolatkan tanpa rukuk dan sujud. Lhh tazkirahh. ???? tapi tengok dekat ig story cam eokay je deyolzz siap tengok OKG jaga Musa dekat rumah deyolz, i mean rumah MN.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
jemahmode replied at 11-8-2022 01:56 PM
Adakah ini menunjukkan kepada OKG? sebab baca dekat twidderjaya dalam bideo ktanya tujuh itu, OKG  ...

Kalau ikut clue dlm article mmg ke arah OKG
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kisahkeaku replied at 10-8-2022 03:36 PM
haah laa makcik i pun perasan jgk.
ke laki dia balik sgpore?

ada je the husband post pic dgn abil on his ig. abil pun ada komen kt ig husb dia. so ok jela tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ACC106 replied at 11-8-2022 09:33 PM
Kalau ikut clue dlm article mmg ke arah OKG

Allahuu kira macam recent sangat lah kes ni kalau dah ada anak angkat. Tapi iolz tetap geng lelowyer innocent until proven guilty yach.. di manakah bideo nyahh, dekat sini siapa lagi yang dah tengok? betulkah OKG dalam bideo itu? Melodi taknak terjahh ke. Zasss
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 09:46 AM | Show all posts
silampumeja replied at 6-8-2022 09:38 PM
Ag coco pun daring gak dulu kan... Hehehe...

hahahaa.. mamat ni lg dahsat wehh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 12:10 PM | Show all posts
bukti mana bukti??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
haa. bosan
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam mereka ber3 spent time bersama
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 1-9-2022 09:29 AM
Semalam mereka ber3 spent time bersama

Siapa ? Nina , Noh , Musa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 1-9-2022 02:23 PM
Siapa ? Nina , Noh , Musa ke?

Haah. Nampak story Nina.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dolmat replied at 3-8-2022 07:34 PM
KALAU YA PUN SI NOH BLUKANG YG BUAT AKSI PORN.. WARTAWAN TU NAK BUKAK AIB... DAH SIAP DUIT BANYAK2 ...

Diammm lah ko!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.111010 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list