CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 09:21 AM | Show all posts
aduhhhh ni btul2 berat wartawan tu buat accusation.. tp bukti pun ada dikalangan2 dia. kot kata video tu deep fake camne plak? ye laa skrg ni zmn petenah kan. ghisauuu. kalau kata btul skali pun, diam2 sudeh, aib kot huhu. ntah laa susah nk kata, mmg prasan MN pya igs apa semua tp as in general, tak prasan plak kalau btul trpalit dgn kehidupan personal dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 07:32 AM
sorry i ada nak tanya dah lama sgt…. yg kaya parents MN kan… MN buat apa je dlm hidup sampai kaya  ...

Tu la nak kata dia artis femes dulu pun tak de la sangat. Terus acik forum cop i bbnu sebab tak ingat bila dia femes. Aware dia ada dalam scene hip hop, tapi suara dia or lagu dia tak memorable pun, zaman tu kan ramai pakai auto tune. Level hit hujan lagi tinggi kan time tu, noh sendiri kata xde saving pun walaupun indie gig sana sini peluh peluh bukak baju. Jadi kalau harapkan kerjaya berapa sangat lah tanpa daddykasi kan nina
Shila amzah lagi femes International, pun dapat beli rumah Cyberjaya sebijik je. Realistic la untuk orang berdikari
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
moga yg baik2 je buat mereka terutama nina, klu betul kesiannya lah, dugaan nak hijrah ni besar betul, moga dia kuat dan tak rebel yg bukan2
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 3-8-2022 08:52 AM
retis tu tak professional ko takyah lah downgrade tak profesyenel jugak, menyindir-nyindir dalam soc ...

wartawan koyak bila dilayan tak professional lah konon,  meroyan kat socmed cengggini  professional lah sangattt… dua kali lima
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 3-8-2022 08:33 AM
Takat laki mcm tu sendiri mengaku handsome apalah sangat kalau dapat poen tak sunat kan.
Walaupun  ...

konsep asalkan berlaki sgt sinonim kat OKG kat porem sini
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nina dah sah2 lah duit tak habis makan
Itupun masih sibuk orang bertanya apa dia buat sekarang
Dia nak duduk goyang kaki pun teda masalah

Yang jadi masalahnya laki dia
Keje apa aje
Kereta rumah siapa beli?
Itupun gigih berskandal huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
epullipan replied at 3-8-2022 09:06 AM
nak tau pompuan tak sunat tu sapa

pompuan tak perlu sunat pun sbnrnya. tak baik sebut2 “perempuan tak sunat” camgini
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 07:32 AM
sorry i ada nak tanya dah lama sgt…. yg kaya parents MN kan… MN buat apa je dlm hidup sampai kaya  ...

Tak kesahler makpak dia yng kaya tempias mcm mcm benefit
Klau dia kepam pun nangis dlm cayene,besok lusa sedih book jet bawa geng bff pi holiday bkn MN ni sakan show off kat ig yng dia ke merata dunia
Duit dia kepok kepok u and tudung baju dia pun cuci pakai washing machine ala ala dry clean man bole kepam mcm mck marhean
And MN ni dia educated lah so bole sangkal how dia react diatas selingkuh nya dak noh bodoh klau terbukti betul!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 09:33 AM | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 09:28 AM
wartawan koyak bila dilayan tak professional lah konon,  meroyan kat socmed cengggini  professio ...

.... lima kali **** hahaha iya mmg wartawan koyak kot aritu.

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 3-8-2022 09:32 AM
Nina dah sah2 lah duit tak habis makan
Itupun masih sibuk orang bertanya apa dia buat sekarang
Dia n ...

i lah yg tanya tu. just nak compare dgn kuin kepam. kuin kepam harap duit parents teruk kena cerca you…
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Izaabelle replied at 3-8-2022 09:32 AM
Tak kesahler makpak dia yng kaya tempias mcm mcm benefit
Klau dia kepam pun nangis dlm cayene,beso ...

kuinkepam yg i maksudkan tu nickname seseorang kat bod gossip personaliti media you
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:40 AM | Show all posts
mak su cuma nak tahu pregnant tak perempuan tak bersunat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm Ada jelmaan normah je dalam no
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 09:33 AM
i lah yg tanya tu. just nak compare dgn kuin kepam. kuin kepam harap duit parents teruk kena cerca ...

Ah aku tau si kuinkepam tu eeee tu busuk bkn kepam hehehehe
Tapi u mesti taukan by now(google jer pak dia) how rich MN ni dia bkn biashe biashe
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 09:32 AM
pompuan tak perlu sunat pun sbnrnya. tak baik sebut2 “perempuan tak sunat” camgini

Aku pun tak paham kenapa kena sunat pompuan abis la ilang nikmat kalau pensunat gi gunting beria.Bukankah kita ni dah diciptakan sebaik2 kejadian? Kenapa plak kena ubah apa yg dh Allah jadikan?
Aku rasa sunat pompuan ni mcm satu penganiayaan kepada pompuan.
Ada terbaca katanya pompuan yg bersunat susah nk squirt la, lambat teransang, kena foreplay lama bagai sbb bhgn yg ada jutaan saraf tu dah kena cut plak.
So sapa2 yg terlupa nak sunat anak pompuan korang biarkan jelaa takdenya jadikan dia pengotor bagai atleast dia tak hilang nikmat yg sepatutnya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:55 AM | Show all posts
iols dr dlu mcm tak berapa kenan dgn si hujan yg turun ni
pastu kuat mencapub dlm kes2 viral/panas tanpa usul periksa pulak tuuu.. ayat dia pun kemain teruk

apapun moga yg baik2 sahaja utk mereka
wife dia tu lahir2 atas dulang emas.. takde pun sibuk nk tayang kehidupan kaya raya segala..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 09:56 AM | Show all posts
tahlahh...mana bukti?
jgn laaa sedapppp fitnah
x dinafikan diorg manusia biasa boleh buat dosa
tapi aku still doa yg terbaik utk MN n Noh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:58 AM | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 09:30 AM
konsep asalkan berlaki sgt sinonim kat OKG kat porem sini

Konsep yang tak boleh di ubah .Janji hado.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:03 AM | Show all posts
tetiba plak kinkepam termasuk dlm gosip ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 10:04 AM | Show all posts
Cokoro replied at 3-8-2022 07:33 AM
Moga yg baik2 je utk MN. Wartawan takyah nk sok suci kekonon kemenangan berpihak pd wartawan

Kan?
Menyampah pulak aku baca caption wartawan tuh
Serupa pondan lorong gaya bahasa
Wartawan especially wartawan hiburan ni mmg dari dulu asyik cari pasal dgn artis
Bukan aku nak support artis sangat tapi mmg dua2 pihak pun hamlau
Bagi WHAM ni dpt melondehkan aib atau sisi gelap artis mcm satu kejayaan besar bagi diorang

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 02:50 PM GMT+8 , Processed in 0.150853 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list