CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 08:25 AM | Show all posts
dari body language dia masa jawab soklan wartawan pun dah nampak dia punya defensive tu. nampak benor ada buat salah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebetulan hujan lebat pula pagi nii
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:32 AM | Show all posts
Halahhh....halahhhhh... Fonen gila rempanan
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:33 AM | Show all posts
Takat laki mcm tu sendiri mengaku handsome apalah sangat kalau dapat poen tak sunat kan.
Walaupun iols layan je lagu2 band ni.
Tapi masa interview sambil hembus2 asap tu ketara nmpk la kalau jenis yg dah buat sesuatu yang dah kantoi.
Harap wife dia bijak membuat keputusan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
soflala replied at 3-8-2022 08:26 AM
Kebetulan hujan lebat pula pagi nii

Pagi ituu indah seperti biasaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 07:32 AM
sorry i ada nak tanya dah lama sgt…. yg kaya parents MN kan… MN buat apa je dlm hidup sampai kaya  ...

MN ni ada business couching company , Dopstv (TV channel) , owner of Qalby apps , fashion designer , Qalby foundation & x silap ada jv skincare business too .
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 3-8-2022 02:29 AM
Sometimes i terfikir ada hikmah they all x ada ank sendiri. Tup2 ambil ank angkat, tuhan tunjuk hi ...

Yup betul uols kalo betul berita nie iols doakan wifenye tabah hadapi dugaan
Maybe wife nye ade rasa rendah diri sebb x dapat zuriat
Tapi kalo cinta betul xde zuriat pun x pe
Ade kawan mak iols smpai ketua xde zuriat tapi hidup je smpai tua siap bolh pindah randah sebb xde komitmen anak
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 07:32 AM
sorry i ada nak tanya dah lama sgt…. yg kaya parents MN kan… MN buat apa je dlm hidup sampai kaya  ...

Ada sesetengah org sgt beruntung.. bkn dgn kerja je boleh jd kaya. Biasanya parents yg kaya ni dh ada financial plan utk anak2 sejak drp dlm kandungan lg.
Mcm parents MN ni lg la I rasa celik kewangan sbb involve dlm financial business.
Kalau parents dia dh plan sejak drp kecil mmg umur2 MN ni hidup mkn dividen pun dh kaya dia.
Plus ada share dlm mn2 company, investment dlm properties lg.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Dapat laki yang jenis makan luar ni risau kalau balik rumah bawak balik penyakit kelamin ja. Tak pasal2 wife berjangkit.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 3-8-2022 08:40 AM
Yup betul uols kalo betul berita nie iols doakan wifenye tabah hadapi dugaan
Maybe wife nye ade ra ...

conton terdekat yg boleh dirujuk oleh mostlyyyyyy para artis yg sibuk meratib cari phokey luar, beto n wife, mark adam n wife, hazama n wife....relax je walau tak ada anak.

boleh je setia kan...pilihan ditangan uolls..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 3-8-2022 08:37 AM
MN ni ada business couching company , Dopstv (TV channel) , owner of Qalby apps , fashion designer ...

u mean bussiness coaching macam dale carnegie/ jijang semang?  (word couching tu reminds me to “couch potato” ) yg lelain dopstv/qalby  tu lbh kpd islamic related lah kan. Harap2 bukan menunggang lah ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dj dulu2 jugak yang best  
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:52 AM | Show all posts
retis tu tak professional ko takyah lah downgrade tak profesyenel jugak, menyindir-nyindir dalam socmed sambil kengkonon tumpah teh takde bukti kokoh. zaman sekarang mmg reputz dah buang dalam tong sampah ke ko punya etika kerja?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dolmat replied at 3-8-2022 12:17 AM
ALAH APER LAHHHH NAK DI HERANKAN DGN VIDEO PORN..SEDANGKAN MENTERI ADA MAJALAH PAYBOY.. NI KAN RETIS ...

Dia tgk video ke dia beraksi... takat tgk video pun kecoh.. sedangkan lobai pun ada tgk video..tipulah kalo laki2 acik porom pun x tgk video blkg2...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 08:49 AM
u mean bussiness coaching macam dale carnegie/ jijang semang?  (word couching tu reminds me to “c ...

Tak faham.. kenapa perlu MN nak menunggang agama? Walhal biz venture dia untung ke rugi ke.. sikit pun tak affect duit dia. Ni lah contoh trust fund kid.. kekayaan parents dia yg memberanakkan duit tanpa dia perlu buat apa2 pun.. golongan ni boleh je duduk tak buat pape.. if dia orang kerja/bisnes, Its more to sebab dah bosan or dia nak Establish something atas nama sendiri, yg mana tidak dibayangi ayah dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:06 AM | Show all posts
nak tau pompuan tak sunat tu sapa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya apa beza pmpuan sunat dan tak sunat
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:10 AM | Show all posts
Pagi yang gelapp
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
kalkulator replied at 3-8-2022 09:01 AM
Tak faham.. kenapa perlu MN nak menunggang agama? Walhal biz venture dia untung ke rugi ke.. sikit ...

i tulis “harap-harap” hope u understand malay well

i tak kenal mizznina so tak tahu apa2 pasal dia. sbb tkde lagu dia yg i ingat nor kemerduan suara ke.. contoh zee avi tu lagu dia melekat kat kepala i sbb i dengar rasa sedap jek. walopon i igt zee avi tetaplah i tak tahu background dia cuma i agak musykil org puji melangit tapi selama i baca kekayaan yg dia ada drp parents semata. nak kata ambik alaih utk upgrade bisnes megah holdinga papa pun tak penah plak baca kat sini

btw menunggang ni bukanlah utk pulangan material semata2. anything kepentingan  dunia related tetaplah dipanggil menunggang
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 09:17 AM | Show all posts
amboi kemain dendam kesumat wartawan tu yer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 08:48 AM GMT+8 , Processed in 0.157190 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list