CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 03:43 AM | Show all posts
sooo vidnya mana???

ada tak berkerak macam sofa merah tu???
ada sesi2 sembur ala2 sprinkler tak?

eee kalau berkerak tak lalu nak tengok nyah...
minta acik porum tolong update dan confirmkan je betul ke tak dah cukup buat kaka...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 3-8-2022 02:07 AM
Setakat tulis mcm gitu x payah la..xde bukti apa pun..mmg keje wartawan fitnah orang. Esok lusa bali ...

I rasa betul ni sebab wartawan yang post status ni macam credible jugak, tak silap i dulu dia kerja utusan
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miszclassique at 3-8-2022 03:48 AM
dudaberhias replied at 3-8-2022 03:43 AM
sooo vidnya mana???

ada tak berkerak macam sofa merah tu???


Katanya hanya informer je yang ada bideo tu
Orang lain mampu tengok je tak boleh save

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bracebintang at 26-9-2022 11:13 PM

Deleted post
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak nafikan kemungkinan ini betul dan aku rasa it's timely for MN mengorak langkah. Bkn semestinya bercerai, mungkin tu jalan terakhir. Tapi akan ada pengajaran kpd si suami yg asyik basah dek hujan ni. Karma is REAL!
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tulah org kata.. anak imam pun belum tentu helok iman mcm apak nye, apatah lg anak org beshe2 level iman nye.. moga sang istri terus istiqomah dan husnul khotimah dgn ujian dunya.. tiber ckp pun dah lenggok binik nye pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:10 AM | Show all posts
we want photos...kekekeke.. adoi! kalau benar, takde apa nak hairan pun sebab iols tak pernah rasa he berubah to be a better muslim pun. tapi sebab wife dia berubah, so orang terus assume he pun berubah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat temubual hari tuh, orang popular noh, biasalah. Handsome
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 07:15 AM | Show all posts
miszclassique replied at 3-8-2022 03:44 AM
I rasa betul ni sebab wartawan yang post status ni macam credible jugak, tak silap i dulu dia kerj ...

utusan tu melingkup sebab banyak kena bayar saman
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 2-8-2022 07:46 PM
Katanya hanya informer je yang ada bideo tu
Orang lain mampu tengok je tak boleh save

Bila masa Noh menunggang agama?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:28 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 3-8-2022 07:23 AM
Bila masa Noh menunggang agama?

kan...tak oernah pun tgk dia berserban, berkopiah , pegang or jual tasbih

or cakap ereb
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 3-8-2022 07:23 AM
Bila masa Noh menunggang agama?

Tu lah tertanya jugak
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sorry i ada nak tanya dah lama sgt…. yg kaya parents MN kan… MN buat apa je dlm hidup sampai kaya macam parents? dia ada bisnes beras mogul ke (sbg contoh?) kalau tkde means dia setaraf kakak kuin kepam mrs amougu flex kekayaan parents?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga yg baik2 je utk MN. Wartawan takyah nk sok suci kekonon kemenangan berpihak pd wartawan
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
aikkk yg cari pasal aritu bukan ke wartawan yu sendiri? duk provoke mamat tu. mmg kena sedas dua.. mmh tak leh pakai betol wartawan.. buat cerita undang fitnah.. kalau berani tunjuk lah bukti
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:39 AM | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 07:32 AM
sorry i ada nak tanya dah lama sgt…. yg kaya parents MN kan… MN buat apa je dlm hidup sampai kaya  ...

kalau parents kaya level parents MN, dia tak payah lah kerja
Kenapa nak rebut peluang yg sepatutnya di beri pada org yg lebih memerlukan


Mungkin dia ada share dlm business parents dia, income dari dividends syarikat kepunyaan bapa dia pun dah cukup masyuukkkk

baik dia guna duit utk berdakwah, parents dia pun dapat pahala juga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 3-8-2022 07:39 AM
kalau parents kaya level parents MN, dia tak payah lah kerja
Kenapa nak rebut peluang yg sepatutn ...

kira parents dia pandai lah mengatur masa depan kewangan anak2 … maybe parents kuinkepam pun sama?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:50 AM | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 07:48 AM
kira parents dia pandai lah mengatur masa depan kewangan anak2 … maybe parents kuinkepam pun sama ...

parents kuinkepam tak sama level parents MN....jauh sgt

tapi setiap parents berhak bagi yg terbaik utk anak...setakat mana yg mampu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Pics or it didn’t happen

Tapi takpe takde siapa terhingin nak hadap muka cencorot tu dengan awek tak sunat. Semoga MN tabah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-8-2022 08:17 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-8-2022 03:43 AM
sooo vidnya mana???

ada tak berkerak macam sofa merah tu???

ermmmm best nyerrrr sofa merah tu teruja gak tgk ehhhhhh
tp tak tahan lama kannnnn


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:48 PM GMT+8 , Processed in 0.136769 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list