CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Serimolek replied at 3-8-2022 02:01 AM
Barru cuci pakai dettol , ha ah rindu
Rindu nk tengok reporter caprut pemegang kad lemah dlm pemb ...

Opkoz aku masukkan ko baby supaya ko jadi terkenal seantero malaya walaupun aku rasa ko pun gundu mcm yg aku jumpa sblm2 ni.. Maaf aku bergurau sayang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 3-8-2022 12:56 AM
Wifenye nothing to lose pun
Mmg iols perasan lately wife nye ade share quotes pasal redha and someti ...

Porn addiction?

Si laki suka tgk porn atau si laki mmg ada bideo porn dgn ponpuan x sunat?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Serimolek replied at 3-8-2022 02:04 AM
I tgh kerja ni u biasalah kerja dgn telecomunication  programming malam2 mmg byk masa ..

Take care baby.. Bukan tadi ko kata ko nak tido ke? Nampak sgt ko kaki kencing berchabang mcm acik2 porem gundu yg lain.. Nak kiss pun mulut bau petai..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 3-8-2022 02:09 AM
Take care baby.. Bukan tadi ko kata ko nak tido ke? Nampak sgt ko kaki kencing berchabang mcm acik ...

Tidur sekejap je la tgh kerja ni nanti i kena fired u nk support i ke dah la cenel u tu baru 1je sub
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Serimolek replied at 3-8-2022 02:10 AM
Tidur sekejap je la tgh kerja ni nanti i kena fired u nk support i ke dah la cenel u tu baru 1je s ...

Ala baby ko ingat aku kerja kat satu Channel tu je ke? Story boleh buat utk byk Channel lg baby. Setakat nak beli thong or g-string utk ko tu nan hado problem pun..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 3-8-2022 02:07 AM
Setakat tulis mcm gitu x payah la..xde bukti apa pun..mmg keje wartawan fitnah orang. Esok lusa bali ...

Entahle..kang kalau dia tepek pic bukti..org kata bukak aib pulek..dh tu cemana?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 3-8-2022 02:13 AM
Ala baby ko ingat aku kerja kat satu Channel tu je ke? Story boleh buat utk byk Channel lg baby. S ...

Takpe i akan tgk ok ... setakat acik porem yg kita dh jangka badan xxl yg u beria nk reveal bukan masalah
Rakyat mmg majority xl and above ..lain la bff i yg sorang lg tu kuat selak kalau ada isu dia paling laju
I dh bg hint ni, jgn sampai u yg meleleh.. tengok
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 3-8-2022 02:15 AM
Entahle..kang kalau dia tepek pic bukti..org kata bukak aib pulek..dh tu cemana?

Sama mcm reporter wannabe duk mencirit semua tred dpt main dgn acik porem canang ..bukti ada konon hujung2 Ss id acik2 forem je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Serimolek replied at 3-8-2022 02:19 AM
Sama mcm reporter wannabe duk mencirit semua tred dpt main dgn acik porem canang ..bukti ada konon ...

Hahaha ini bukti video baby pengakuan ID nama kat forum lagi. Eh ko ni kejap kat trd aljezeri kejap kat trd hujan nak turun tak jadi ni dah kenapa? Bagi ler trd lain meriah juga. Pilih kasih betul ko ni baby. Aljezeri je yg ko kejar. Skendel ehhh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 3-8-2022 02:23 AM
Hahaha ini bukti video baby pengakuan ID nama kat forum lagi. Eh ko ni kejap kat trd aljezeri keja ...

I taktau tred mna dah ni ..i nampak noti i layan je la
Malam2 kerja tak busy u setakat nk mengorat u tu ok je
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuh nasib baik i mmg team wartawan tu. Pakcik n acik fb sila merangkak cari wartawan tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 3-8-2022 12:56 AM
Wifenye nothing to lose pun
Mmg iols perasan lately wife nye ade share quotes pasal redha and someti ...

Sometimes i terfikir ada hikmah they all x ada ank sendiri. Tup2 ambil ank angkat, tuhan tunjuk hikmahNya. Cuma syg MN lambat sgt mengorak langkah, kalau early dpt cari jantan herlok sikit mgkin ada rezeki ank sendiri. Sometimes x compatible sperm n ovum tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 3-8-2022 02:27 AM
Fuh nasib baik i mmg team wartawan tu. Pakcik n acik fb sila merangkak cari wartawan tu


Kena tunggu bukti bergambar dulu uols..kut tak..org tak percaya

Tapi bila gambar leak..org cakap tak jaga aib pulak..haha..cemana tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Serimolek replied at 3-8-2022 02:25 AM
I taktau tred mna dah ni ..i nampak noti i layan je la
Malam2 kerja tak busy u setakat nk mengora ...

OK le baby. Aku byk kerja lain nak diselongkar ni. Bkn kat porem sendu dan gundu ni je. Ko tu jaga kehormatan ko sbg seorg wanita. Moga Dia lindungi ko. Kesian kat trd hujan ni dah banjir dgn pencarutan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dolmat replied at 2-8-2022 04:17 PM
ALAH APER LAHHHH NAK DI HERANKAN DGN VIDEO PORN..SEDANGKAN MENTERI ADA MAJALAH PAYBOY.. NI KAN RETIS ...

Sedara2 harap tenang. Itu semua ialah fitenah. Deepfake taww. Suara macam saya, muka macam saya, body macam saya....tapi bukan saya!
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 3-8-2022 02:31 AM
OK le baby. Aku byk kerja lain nak diselongkar ni. Bkn kat porem sendu dan gundu ni je. Ko tu jaga ...

Ok jaga diri u juga tau mana tau terkena cacar monyet maklomlah 8org dah u main mesti acik2 tu pn dah main dgn gay mana pastu bawa penyakit kat u
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 3-8-2022 02:30 AM
Kena tunggu bukti bergambar dulu uols..kut tak..org tak percaya

Tapi bila gambar leak..org cakap ...

Sepatutnya wartawan tu diam2 je xpayah up status mcm tu. Usually dah up mcm tu mesti senyap lepas tu. Leak je dkt twitter diam2, biar tersebar sendiri mcm gini, mesti la xkn leak dah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rainbowrainz at 2-8-2022 06:49 PM

Park dulu hokehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde gambau ke
Alaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Subuh nti benang ni panas mcm roti canai telur goyang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 03:35 AM GMT+8 , Processed in 0.133991 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list