CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: leftenanhensem

ahli kumpulan Hujan memang kantoi dah ngan wartawan

    [Copy link]
Post time 3-8-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
i rasalah kalau betul la perkara ni, kene la wartawan ni selidik betul2. tarikh bila., katmana dgn siapa. if betul i tumpang sedih utk mn. sebab dia tinggalkan industri ni pun kita semua paham life dlm entertainment industry ni macam mana. penuh dgn menda yg x betul. i rasa kalau si dia betul ikhlas berubah, mn boleh je terima dia balik. semoga sindia pun di berinhidayah mungkin peristiwa ni terjadi utk dia menyedarkan juga. jaga diri baik2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 03:17 PM | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 03:07 PM
i tak banding you… i cuma tanya.. both anak org ado2 kan. kuin perangai pelik2 while mizznina sop ...

hh sorang je ke yg pelik
adik beradik dia pelik tak?




Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:30 PM | Show all posts
kepompong replied at 3-8-2022 03:07 PM
i tak banding you… i cuma tanya.. both anak org ado2 kan. kuin perangai pelik2 while mizznina sop ...

betul kak.. kalau nak compare bapak kepam dengan bapak MN mcm insult gitu..
Hidayah milik Allah, mungkin satu hari nanti Kak pam pun boleh jadik mcm MN bila dia dah puas mendonia di el eh.. Aaamiin
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:32 PM | Show all posts
Dolmat replied at 3-8-2022 02:03 PM
KANNNNN... LAIN LAH KALAU SI NOH BLUKANG.. EH SALAH NOH HUJAN KACAU ANAK DARA ORANG BINI ORANG AJA ...

Aku rasa bukan tengok Porn Bang Dol.. dia perform dlm video tu..
kalau tgk porn org tak pelik sangat kot..
Tapi wartawan tu memang low class sgt...
Teringat lagu butterfingers wartawan hiburan............
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Amende trid ni posts pasal topic bersulam dgn posts camsiyel
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dah lama tahu and dah lama tgk bukti bergambar… lama as in 4-5 years back
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm betul.. Kena selidik lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:46 PM | Show all posts
Shayang replied at 3-8-2022 09:49 AM
Aku pun tak paham kenapa kena sunat pompuan abis la ilang nikmat kalau pensunat gi gunting beria.B ...

i bersunat, tp Alhamdulillah masih belum hilang nikmat2 tu lagi chuolss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 03:48 PM | Show all posts
maka ramalan dan spekulasi acik2 porem benar belaka...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:48 PM | Show all posts
gadis_tulip replied at 3-8-2022 01:04 PM
Awek tak sunat? Amoi kan?

Dulu terkejut jugak bila dengar noh decided nak kawen dengan nina.  ...

dah tau suka taste2 amoi apsal kawen nga MN?ke sbab MN ni trust fund kid?

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
izat123 replied at 3-8-2022 01:45 PM
Bukan backup tapi wartawan pondan hiburan mana ni main lempar je tuduhan tanpa bukti macam ni? Mac ...

Entah..x tahu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak Ustaz, Da'i, PU pun ramai yg terbabas
Artis lelaki pompun pun sama
Nk kalau betul gossip pasal mamat hujan ni, idok le aku heran..lagi2 jenis menyanyi kat pub, gigs bercampur jntan betina, minum2
tak musthil la nafsu nya hanyut wpun ada bini bertudung labuh ke perut.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo pemynyai hujan ke..aiiiyohhh...tk syg bini ke...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MN ni dah taraf pewaris mcm Paris Hilton tu. Tak buat bisnes pun share merata dalam pelbagai anak syarikat lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dengan wartawan sendu mcm ni. Bersorak sgt tgk artis ade porn video sbb sentap????
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 04:01 PM | Show all posts
kumak replied at 3-8-2022 03:39 PM
dah lama tahu and dah lama tgk bukti bergambar… lama as in 4-5 years back

apaaaaaa dah lama kaa? nak gak laa tgk.. pm pliz. meaning lama dah tu, jaman b4 covid lagi dah laa ya?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2022 04:04 PM | Show all posts
mamajawie replied at 3-8-2022 07:48 AM
dah tau suka taste2 amoi apsal kawen nga MN?ke sbab MN ni trust fund kid?

Waktu dia kenal mn tu zaman mn mendunia kan.. Maybe dia tak sangka mn berubah sampai cam sekarang ni kot..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
wow dashat nya ada 7 vid. kalah brader debit kita
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Seronokla wartawan boleh korek aib org.

Baru tahu ada perlumbaan mengorek aib org rupanya..

Boleh claim menang segala bagai

Puii
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kat mna yg tulis hujan tengok porn..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 10:29 AM GMT+8 , Processed in 0.665321 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list