CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

Noor Nabila padam gambar kahwin dan tukar dp insta ?

  [Copy link]
Post time 29-7-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Purplehaz replied at 29-7-2022 10:51 PM
Apa yg nmpk itu..it's not kind of masalah...mmm susah I nak describe kat sini. Tapi mungkin juga b ...

Ko nk ckp sebenarnye... Terbelit2x...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepot replied at 29-7-2022 09:30 PM
Ptg td baru je sorg kawan bgosip ckp ee ada gf baru tu sbb kak nab mbawa diri ke sbah.
Tak tau btul  ...

Kalau tiada angin.. Masakan pokok beguyang2x.... B
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 29-7-2022 11:27 PM
Ko nk ckp sebenarnye... Terbelit2x...

Hahahaha...terbelit??
Yg fhm ..fhm jelah..x fhm sudah.
..ngantuk dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 11:35 PM | Show all posts
nape semua forumers dalam thread ni semua bagi makian dekat kumbre je
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Purplehaz replied at 29-7-2022 11:30 PM
Hahahaha...terbelit??
Yg fhm ..fhm jelah..x fhm sudah.
..ngantuk dah ni

Hahahaha... Esok ko cari kamus cuba terjemahkan ape term yg ko cube sampaikan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 29-7-2022 11:35 PM
nape semua forumers dalam thread ni semua bagi makian dekat kumbre je

Ioll bg makian kat kak nab.. Hahaha sejenis adik beradik jah mmg layah di maki saja..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin dgn rosix la kak nab. Nescaya hidupmu disayangi..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 29-7-2022 09:56 PM
Achik jera pi lah catfish kan si meran ni pulak...tgk power tak...

Sokong sgt2  sapa2 tlg pm fb dia suh jd ikankeli jap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dear jane... Hahahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 29-7-2022 11:52 PM
Kawin dgn rosix la kak nab. Nescaya hidupmu disayangi..

Penuh gelak tawa sama sama memgilai satu keluarga besar

Tapi kena duduk rumah compound besar sikit jadi tak ganggu jiran selalu berkumpul takdelah bingit
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah pernah kahwin 2 kali sebelum ni pun dah nampak red flag si EE tu. Tengok pun dah tahu takkan lama. Nasib baik la ex janda semua baik mulut tak kepoh
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 29-7-2022 06:14 PM
Ee mmg jenis macam ni kot. Jenis x pedulikan bini. Beria sebelum dapat je..dah dpt dia x layan. Peli ...

Jenis psycho kot. Sblm dpt beriya2. Lps dpt buat xpeduli ja. So get ready mangsa2 seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
My girl friend sorang ni mmg taste sgt dgn merang ni.. sejak dulu lagi haha.. teringat time dia nak bg contoh lelaki yg dia suka dia sebut merang.. masa tu merang belum kahwin bella.. tp bila dah berkali2 kahwin cerai ni, nnt iols nak tanya my friend tu, amacam, still taste ke kt dia mi.. hahaahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 30-7-2022 01:24 AM
Jenis psycho kot. Sblm dpt beriya2. Lps dpt buat xpeduli ja. So get ready mangsa2 seterusnya

Yang iols agak kurang faham..dah boleh nampk kan pattern merang ni macamana

Tapi tetapp juga ada yg nak..mungkin sebab ferfeeling dpt merubah merang ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa, Kumbre ni igt Nab pompuan kaya..rupa2nya x kaya mna..pulak dgn family cam tu...so bosan makin memuncak..Nab tu mcm di who are yous kan...mcm dia buat kat ratu n bella..
jnis mudah bosan
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 29-7-2022 09:56 PM
Achik jera pi lah catfish kan si meran ni pulak...tgk power tak...

Menangis air mata darah pokcikroadtaxgegarpagar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2022 02:46 AM | Show all posts
Tak payah nak kesian dengan nabirah ni
Memang buku bertemu ruas, kalau ye problem
Kalau dapat laki yang serba serbi baik, kaya sekalipun, masaalah tetap ada
Telek diri sendiri dulu, mesti banyak yang lompong kan. Jangan tahu tengok apa ketidak sempurnaan orang lain
Jangan tahu mulut nak menglembukan orang. Macam diri sendiri bijak pandai

Esok dah menjanda, mesti dah mula yoga, nak terkoyak, tekangkangkan
Maklumlah misi mencari suami ke 4 bermula...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 04:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Purplehaz replied at 29-7-2022 11:30 PM
Hahahaha...terbelit??
Yg fhm ..fhm jelah..x fhm sudah.
..ngantuk dah ni

mmg tak paham langsung apa chuols nak sampai kan.. ada hal ada hal. cer bgtau direct je
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg hang nak ni kaknab? First laki dulu rumors ada masalah dgn family belah sana. Second laki bagi duit kaknab rm500 sebulan. Third laki tak tatang kaknab bagai minyak yg penuh. Nikoh dgn rosix je la kaknab. Serba serbi kurang tapi at least bole bergelak ketawa, masak sama2, travel sama2, mekap sama2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham kenapa perempuan boleh suka kat ee ni.. Hensem tak.. Kaya pun tak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.174760 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list