CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

Noor Nabila padam gambar kahwin dan tukar dp insta ?

  [Copy link]
Post time 30-7-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah chouls beria nak kesiankn Jane tuh
Dh tau jantan mcm merang tuh lagu mana
Sheols sndiri hadap nak jugak buat laki
Konon sheols terpaling laku
Lepas cerai terus dpt penganti
Tak menyabor sgt nak berlawan gan mamu
Padan ler gan Jane  tuh kalau betul ler
Sheols bukan baik mana pun
Perangai pun hangsuang
Kawin neh bkn skar perasan chouls sja dijga  
Dua2 pun kena give and take
Tuh kalau tak reti nak Sabar
Dpt sepuluh laki sma jer peel nya
Apa pun meols harap deyols bertahan
Merang jgn lepas kn sheols
Sebab jantan tak guna mmg padan pun
Dpt kat family sskjp neh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2022 09:12 AM | Show all posts
Kemahin si jennie ni up kisah nabila ni.
Bukan retis pun.
Ni mesti si jennie baru terima habuan.
Moga baik2 je lah kak nab.
Kot ada tambahan koleksi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw jeni ngok
Jane ni bukan retis pun nk buat thread
Skdar ex retis dan akak tibaiunta
Gigih chouls nak up kan family neh
Koser
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rs meran ni lemah batin.pastu dia buat perangai lain sbb ego dgn kelemahan dia..pi la berubat oi..buat nenas jgn kutip blk oiii..geli la.org lain dh jilat. Sorry ckp kotor pagi pagi..sbb aku benci jgk klu org dok cr kesempurnaan dkt org lain sampai lupa tilik diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kawin ada anak dengan Erra aje kan? Ke masih tergilakan bini pertama? Sebab dulu Erra yang mintak cerai. Marah betul dia bila dia ajak rujuk Erra taknak
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 30-7-2022 08:25 AM
Nanas dgn sallywho la skng hahaha melepas kak nab dgn shilalat

Ni kalau kawen anak sure herlok
Baru gen mat saleh
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 09:42 AM | Show all posts
EE ni jenis suka mengorat, its a challenge gitu

bila dah dapat jadi bini dia bosan

firasat aku lah

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 09:45 AM | Show all posts
Pak.dolla replied at 30-7-2022 07:42 AM
.
Mak kak nab ckp ms mula² dia jumpa ee pun dia dah suka dgn ee...

ingat dapat lah cucu berdarah royal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 30-7-2022 08:09 AM
.
Aku ada byk dpt cerita dr drivers....cerita psl pak sanjay pun ada...huhu..

Cecite cecite pak sanjay n sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 09:50 AM | Show all posts
NurAlia14 replied at 30-7-2022 08:25 AM
Nanas dgn sallywho la skng hahaha melepas kak nab dgn shilalat

biar betul?

sallywho diseb better...much better

serabut tgk janggut nanas
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 30-7-2022 01:10 PM

Sepadan je kak nab dgn kumbre tu.  Sama2 menikah 3 kali kan.  Lepas ni bakalan menikah kali ke 4

Kak nab keja membilang ***** saja la

Tinipap bakalan kempunan nk cucu gelaran ungku

Takpyh salahkn kumbre la sb si nab bkn baik sgt.  Jd padan dgn muka ko.  Padan muka tinipap padan muka ssjkp

Semoga baik2 saja buat si manis alesya
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:02 AM | Show all posts
BarbiePink replied at 30-7-2022 09:17 AM
Btw jeni ngok
Jane ni bukan retis pun nk buat thread
Skdar ex retis dan akak tibaiunta

kan berita keluarga idola dia si Jah bungkos .... Penting.Harus di sibar di bod issue semasa dan bod gossip.
Nanti kalau confirm bercerai masuk lah berita utama TV3 suku dan melodi.
Astruk Meletop hanya broadcast berita keluarga Jah Bungkos yg riak2 je.....




Rakyaat jelata semua lagi menanti gambar official muka si anak bungkos Bilal Ain 14K .....



Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 30-7-2022 09:42 AM
EE ni jenis suka mengorat, its a challenge gitu

bila dah dapat jadi bini dia bosan

I pun rasa macam tu. Yang dia ngorat lak semua ppuan yang ada nama. Kaya.
Keja nak senang mamat ni.
Tapi i pernah jumpa dia skali. Tinggi dan dia charming la org nya. Mmg kalau dia ngorat ppuan mudah la ppuan cair tp dah tau peel dia. Huhhhh. Especially mamat EE tu bkn ada apa2 pun. Keja apa pun xtau.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 30-7-2022 07:42 AM
.
Mak kak nab ckp ms mula² dia jumpa ee pun dia dah suka dgn ee...

Mamtin kene buat karangan baru ler huntok bakal laki nab yang ke berape da ekk? Sesi menayang body da bermula
Macam celebration laks setiap beberapa tahun ader majlis kawin
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:06 AM | Show all posts
Incanto replied at 30-7-2022 09:50 AM
biar betul?

sallywho diseb better...much better

Alaaa....kan sekarang si sally jadi juri dan kebun nenas jadi host kat muscial rajalawk. Mesti lah si nenas cuba nasib. Ape citer dgn si Azrina (ke hapa nama nya) ?

Rugi lah kalau si sally terima si nenas.




Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 30-7-2022 07:28 AM
Kakak sulung nab kan get back together dgn laki first walhal baru jer kawin dgn laki baru siap masa  ...

Nanaz sekarang makin masyuk kot.. baru2 ni nampak dia view rumah kat area mahal.. tapi tak tau jadi beli ke tidak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Jah & puris pulak yg hapy².. haaa gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:10 AM | Show all posts
bungarose replied at 30-7-2022 10:05 AM
Mamtin kene buat karangan baru ler huntok bakal laki nab yang ke berape da ekk? Sesi menayang body ...




















This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la kan. Gambar nikah.. gambar anniversary makan roti canai semua pun dah gone.  Kira yang dgn EE ni plg singkat ke ? Dgn herman dulu lama x kawin?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:18 AM | Show all posts

sally ex husband pon dikatakan panas baran gak...ermm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.185501 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list