CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

Noor Nabila padam gambar kahwin dan tukar dp insta ?

  [Copy link]
Post time 29-7-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 29-7-2022 06:14 PM
Ee mmg jenis macam ni kot. Jenis x pedulikan bini. Beria sebelum dapat je..dah dpt dia x layan. Peli ...

Mungkinkah mental issue?
Masa tgh angau tu mmg obvious sgt mabuk kemaruk. Beriya pursue each other. Mcm2 aktiviti sesama. Skrg gambar basikal pun xde dh nmpk kt IG
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepot replied at 29-7-2022 09:30 PM
Ptg td baru je sorg kawan bgosip ckp ee ada gf baru tu sbb kak nab mbawa diri ke sbah.
Tak tau btul  ...

Kenapa nk gf baru

Bini sedia ada xterjaga

Dia pun bukan pesen playboya
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 09:44 PM | Show all posts
EE tu mcm acah2 bagus, kelakar media indo ingat dia pengusaha kaya masa kawin dgn bella lol bella tu jauh lagi kaya
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang kan depa ni kawen cerai..pastu jmpa pengganti..je is berduit pulak..ok aku jeles..haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Achik jera pi lah catfish kan si meran ni pulak...tgk power tak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepot replied at 29-7-2022 09:30 PM
Ptg td baru je sorg kawan bgosip ckp ee ada gf baru tu sbb kak nab mbawa diri ke sbah.
Tak tau btul  ...

Klu betoii sunghoh ketahiaann yitu memeranggg..
Huh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 29-7-2022 07:40 PM
Sedangkan Erra yang Miss Malaysia tu pun dilayan lebih kurang, inikan pulak ko.  Ai tengok konsert ...

Me too..rasa sayang sgt erra cerai Yusry....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Da mula terkangkang tayang badan semula
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 29-7-2022 08:51 PM
Gambar kahwin kaknab kumbre dah lesap dah dari ig kaknab. Gambar dengan video rosix still ada yass s ...

Ada ja lg,gmbr dia sorang la tapinya
Gmbr dgn ee ada ja lg,gmbr ramai2
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 29-7-2022 09:35 PM
tah apa la yg EE dambakan, dari ratu ke artis papan atas dari seberang, sampai ke enterprenuer...  ...

Kan...
Dari yg ratu yg elegan kepada yg sopan muslimah. Yg Nab ni pun walaupun free hair keluarga konon2 alim. Ntah perempuan yg macam mana EE nak sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 29-7-2022 09:56 PM
Achik jera pi lah catfish kan si meran ni pulak...tgk power tak...

Dia bukan pernah catfish ke sebelum ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 29-7-2022 09:56 PM
Achik jera pi lah catfish kan si meran ni pulak...tgk power tak...

sis setuju !!!!!!

Biar padan muka lelaki mcm ni ye..sebelum kawin beria2 suwitt..dah dapat??? huh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo betul la, sape yg spill the tea mase depa kawen hr tu..sila bg sepatah dua kata
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ee bukan playboy..no skandal..tp mybe kurang comm dgn wife..kurang bg attention.
Tapi kan...apa yg nmpk dpn mate i sendiri..dia ada satu hal...yg I rase..what??? Why he like that ya...like mmmm. Skg I fikir sbb inikah wanita2 dia menjauhkan diri?..dia sendiri pilih istri kaya..femes, polular..lame2 wife dia akan perasan hal ini kah??  Actually I kesian pada ee bila I nmpk hal tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Purplehaz replied at 29-7-2022 10:43 PM
Ee bukan playboy..no skandal..tp mybe kurang comm dgn wife..kurang bg attention.
Tapi kan...apa yg n ...

Tak faham laaa... apa masalah EE sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
2 ex Kumbre yg lagi cantik dr Nab pun ditalakkan ...mustahil Nab pun bakalan ditimpa nasib yg sma..tp hrp x lar kan...

Elok lar tu..2 2 kali ke 3
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 29-7-2022 10:47 PM
Tak faham laaa... apa masalah EE sebenarnya?

Apa yg nmpk itu..it's not kind of masalah...mmm susah I nak describe kat sini. Tapi mungkin juga bukan kerana hal yg I beritahu ni..sbbkan dia bercerai.
I doakan mereka bahagia. Terimalah psgn Kita seadanya..selagi dia tak kaki pukul..curang..x berggjwb.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ee mmg biasa di p.damas s.hartamas area.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 10:53 PM | Show all posts
tulah..masa mula2 tahu kaknab with merang pun dah rasa erkkk..xda jantan lain ka nab oiii. camna la boleh pilih merang hampeh tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 29-7-2022 05:59 PM
Dah agak dah. Mesti keluar cerita kak nab. Reporter khas Sskjp publish cerita ikut turn, lopak ngan  ...

Kalau mak rimau hamil lagi terkejut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 08:06 PM GMT+8 , Processed in 0.194045 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list