CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

Noor Nabila padam gambar kahwin dan tukar dp insta ?

  [Copy link]
Post time 29-7-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 29-7-2022 06:14 PM
Dia ni before kawin EE selalu berbasikal sama2 kan, dah lepas kawin tu, dah tak diteruskan ke hobi t ...

EE tak bagi berbasikal dah lepas kawin. Maybe sebab pregnant then miscarriages hari tu kut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-7-2022 06:24 PM
betul la tu. tgk la dia buat erra dgn lcb tu mcm mana. mcm org xbelaki. rugi la nabila ko kwin ee  ...

Bella v2 akan ikut jejak langkah bella v1 jugak ke?

Nanti dia tiba tiba balik Kelantan senyap senyap then baru buat announcement 'saya dan abang embran sudah selesai semua ya jalani kehidupe rumahtanggo'

To be fair, erra, lcb, dia yg paling sederhana so....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm nanti boleh count la kot ex laki dia kalah, anak dara yg tak kawin lagi nie hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jane is back ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow jane susun kepala laki. Tapi what to expect ee kan dengan ratu mungkin dia sembah tapi dengan lcb dibiarkan begitu saja, nasib ko la jane. Mujur la ada gak jebat tu, pernah gak gugur dengan ee ni. Jane, pasangan ni takda yg perfect, ko dambakan perfect tu la kot yg asyik atur kepala laki. Kalau suka atur go on la sampai tua
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 29-7-2022 05:27 PM
gigih pulak dia mencari ayat2 gitu..
ka dia yg tulis?

Pinterest sajork.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-7-2022 06:02 PM
dh sapa suruh kwin dgn si ee tu. ee tu laki tunggul kayu. baik xpyh kwin klau hri hari sendiri, cuti ...

Dominant... Itu la die dan family die yg perempuan....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kumbre tu hanya syg anak die je...alisya... Bini2 die semue..  Hanya angin yg lalu je bagi die!  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntahla Nab
Dok sore nga anok jah la
Kalu serabut.. happy² jerla...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis nabila tak research dulu prangai ee.. Tahu nak sauh saja asal berlaki... Ee mcm biasela.. Hidop dgn cara die.. Die bukan luak apepon...rumah die dh ade...anak die dah ade...tak.hadap la dgn kekayaan kak nab sekeluarga...parahhh betol ade lelaki camni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 29-7-2022 07:17 PM
Sejenis nabila tak research dulu prangai ee.. Tahu nak sauh saja asal berlaki... Ee mcm biasela.. Hi ...

sbb dh perangai sskjp yg jenis xleh hidup tanpa jantan. tgk la mkcik2 mak sdri mcm mn..cerai je terus cari laki baru. hahaha. pdhl diri dh thu jenis dominant tp tetap la nk berlaki. asal boleh..asal laku org ckp. sama mcm adiknya niqabis tu. sauk je laki x abis sekolah pn takpe..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila ni retis ke.. muka cengey
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:29 PM | Show all posts
EE tu jenis jantan yg tak blh dipercayaiii cintanya, hangatt2 tahi ayam sgtt cinta dia, mula2 jah iya2 lps kawin dia jadi perangaiii jantan zmn batu buat endah tak endah pd bini, dah berapa pompuans dia aniaya, si bella indo tu kesian sungguh tinggal segala dtg pindah sini ujung2 dipersiakan buat endah tak endah. Baguslah nabila dah sedar n tak tunggu lama utk nmpk semua ni. Aku pun dulu pelik ada lg pompuan yg termakan cinta hangat2 tahi ayam dia tu. U go girllll ceraikan aje jantan low class ni!
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:39 PM | Show all posts
Dgn erra pun dulu erra yg bertahan tu yg blh jd lama jugak maybe sbb status dia so cuba bagi peluang n peluang pd ee tp tetap takde perubahan ujung2 erra file cerai. Lps ceraiii jah ee buattt balikk perangaiiiii bangsattt dia attention seeker nak ngorat erra balik siap berhashtagged kat ig ya  nasib baik erfa dah tahu perangai jantan low class attention seeker ni dia pun taknak
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Start dah drama tamil
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedangkan Erra yang Miss Malaysia tu pun dilayan lebih kurang, inikan pulak ko. Ai tengok konsert gergasi KRU, rasa ruginya oi Erra lepaskan Yuci
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 07:42 PM | Show all posts
poen xsedapppp

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 29-7-2022 07:42 PM
poen xsedapppp

Tahu belako senah
Adeiii
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemonnnnn apa citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-7-2022 06:11 PM
aku rs better lg dia dgn nanas. dgn ee ni mmg langsung xlyn dia. tp xpelik pn klau cerai, nanti di ...

Nanas dia tak puas hati dpt nafkah 500 hinggit ja..camno?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:48 PM GMT+8 , Processed in 0.177757 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list