CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

Noor Nabila padam gambar kahwin dan tukar dp insta ?

  [Copy link]
Post time 29-7-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dh sapa suruh kwin dgn si ee tu. ee tu laki tunggul kayu. baik xpyh kwin klau hri hari sendiri, cuti pn asyik bwk ank je laki xpernah ikut. baik ko membujang je bella. ms nikah dgn nanas yg cmtu pn ko cerai gk, apatah lg dgn laki mcm ee ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Balik lah dgn mamu
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 29-7-2022 05:57 PM
Your husband number one love is anak perempuan tunggal dia sekarang ni nabila, that you cannot take  ...

Agreed...

Lagi2 anak yg dia bela and stay with single father lama.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bellatu Bella lah.. .tapi he s not hubsmat lah .... perempuan jugak kena buat announcement.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengadalah ko kak nab oi.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 29-7-2022 06:02 PM
Balik lah dgn mamu

aku rs better lg dia dgn nanas. dgn ee ni mmg langsung xlyn dia. tp xpelik pn klau cerai, nanti dia kwin jantan lain plak. sbb pmpuan mcm nabila ni cpt move on dan jnis xleh hidup tnpa laki. xde hal bg dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:12 PM | Show all posts
orkidorkido replied at 29-7-2022 11:01 AM
Cepat sangat kawin, tak sempat kenal lagi. Maybe syok macam tu je la kut.  crush skejap

Menua lah bersama, takkan love spark is gone?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 06:13 PM | Show all posts
depa mmg x follow IG masing2
tp DP EE masih pic kak nab
dlm IG msh ada pic kak nab pakai telekung
wish anniversary kt kak nab
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni before kawin EE selalu berbasikal sama2 kan, dah lepas kawin tu, dah tak diteruskan ke hobi tu? Itu je ke titik persamaan diorang?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by winky1 at 29-7-2022 06:34 PM
Masukkeluar replied at 29-7-2022 06:11 PM
aku rs better lg dia dgn nanas. dgn ee ni mmg langsung xlyn dia. tp xpelik pn klau cerai, nanti di ...


Sapa jumpa pic wedding depa  bagitau ye. Rasa dah hilang....kita yg lalai
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ee mmg jenis macam ni kot. Jenis x pedulikan bini. Beria sebelum dapat je..dah dpt dia x layan. Pelik eh laki camni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:18 PM | Show all posts
species berak atas katil ke jugak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 29-7-2022 06:14 PM
Ee mmg jenis macam ni kot. Jenis x pedulikan bini. Beria sebelum dapat je..dah dpt dia x layan. Peli ...

betul la tu. tgk la dia buat erra dgn lcb tu mcm mana. mcm org xbelaki. rugi la nabila ko kwin ee dh tahu jantan xgune cmtu ko masih lg nk kwin. pdn la muka. dlu kemain berbasikal tiap masa. skrg basikal ntah2 dh buang kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Die punya tingkah laku senang nk bace kan hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin cepat dulu sebab nak anak je, umur dah kertu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 06:54 PM | Show all posts
nanti kan sajalah...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan choppy until you came along
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 29-7-2022 06:12 PM
Menua lah bersama, takkan love spark is gone?

Spark sekejap jer
Dah tinggal sebumbung, commitment takes place. Kalau tak commit & tak bersungguh, memang hambar.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by likilu at 29-7-2022 07:07 PM
mrsLucky replied at 29-7-2022 05:54 PM
Semoga baik2 jer..but husband tu i x boleh lah... she ni bukan pompuan yang bergantung pada laki..so


Dulu rosix yg gigih bina and grow channel YouTube mereka berdua, lelaki jugak. Bukan dia sendiri atau dengan perempuan sentiasa

Tak pandai appreciate tak bermakna tak bergantung, maybe too creative sentiasa cari tempat bergantung yg baru. Habis madu sepah dibuang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 08:20 PM GMT+8 , Processed in 0.185164 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list