CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: hell0jennie

Noor Nabila padam gambar kahwin dan tukar dp insta ?

  [Copy link]
Post time 30-7-2022 10:20 AM | Show all posts
Trobek ......mulut keluarga jah bungkos memang macam serangga  









aiiiihhhhhh.....korang cakap pasai aku ehhhhh



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ouch! replied at 30-7-2022 10:16 AM
Betul la kan. Gambar nikah.. gambar anniversary makan roti canai semua pun dah gone.  Kira yang dgn  ...

Rumahtangga ko iteww aku takut aja yg akan tumbang dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:23 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 30-7-2022 09:56 AM
Sepadan je kak nab dgn kumbre tu.  Sama2 menikah 3 kali kan.  Lepas ni bakalan menikah kali ke 4

Ka ...

Laki ko iteww jaga baik baik...

GOD has mysterious ways dlm menguji hamba2NYA...jgn ko macam bangsat dok mengira berapa kali retis dah bernikah...rumahtangga ko pulak yg musnah.....kata anak jiran aku yg 3 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:24 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 30-7-2022 10:21 AM
Rumahtangga ko iteww aku takut aja yg akan tumbang dulu....

bhaiii...... waaa lu sudah datang. Bakal Meriahhh whoiii tered ini



Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:28 AM | Show all posts

Ustaz Wadi))) tengok ni Tumpang Bahagia tengok keluarga ni selalu berdamping dgn Para Murabbi... tetapi...x boleh tulis dah, simpan dlm hati aje lah
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 10:39 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 30-7-2022 10:20 AM
Trobek ......mulut keluarga jah bungkos memang macam serangga  

Bangmat mmg terbaek ah buat kolaj2 berinformasi gini. Kerlessss bangmat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 30-7-2022 10:39 AM
Bangmat mmg terbaek ah buat kolaj2 berinformasi gini. Kerlessss bangmat

Menyebarkhen perkara/posters  yg boleh mendatangkheun fitnah /aib dan utk menghalalkheun perkongsian seperti ini boleh saja dimiscontruedkheun as perkongsian yg berinformasi....kata anak jiran aku yg 3 tahun....

Wakahkahkahkahkahkahkahkahkah


Saya tak fitnah YA RABB...saya hanya berkongsi informasi...samada utk define ianya sebagai lorongan yg boleh datangkheun fitnah atau aib...adala diluar bidang kuasa saya, YA RABB...

IM INNOCENT...

Wakahkahkahkahlahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 29-7-2022 06:11 PM
aku rs better lg dia dgn nanas. dgn ee ni mmg langsung xlyn dia. tp xpelik pn klau cerai, nanti di ...

Dia kena kawen dengan lembu..ngikut je apa dia ndak
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 30-7-2022 10:23 AM

Mek Nab takde pulak bersungguh upload gambar ngan Ratu.
Takot kena compare letteww.
LCB papan atas Indo elok je comolot ngan Ratu
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:03 AM | Show all posts
fazila17 replied at 30-7-2022 10:07 AM
Nanaz sekarang makin masyuk kot.. baru2 ni nampak dia view rumah kat area mahal.. tapi tak tau jad ...

kalau makin masyuk tapi panas baran dia tak hilang tak guna gak
tak tau kenapa org kesian kat mamu parpu nih

mulut kemain lagi kutuk sana sini


Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 30-7-2022 11:02 AM
Dia kena kawen dengan lembu..ngikut je apa dia ndak

We can see this In pazzpizzpuzz...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 30-7-2022 10:20 AM
Trobek ......mulut keluarga jah bungkos memang macam serangga  



Time ni la iols kena block dgn sharnaz sampai ke hari ni..bukan iols bekap fatah pon,just komen kata pasangan ni igtkan classy,rupanya x..sbb dok kutuk2 org...trus kena block kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 30-7-2022 08:19 AM
Nanas nak ker lagi. Tue persoalan nyer kihkih

Gila nak masuk mulut buaya 2 kali? Fuhhh tobat lahummm serik kott
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 30-7-2022 11:04 AM
dah dapat yg sekufu sama2 hauk pun kalau x boleh kekal xpayah kawen lain lagi la. buat menambah2 fil ...

Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun itewww...semudahnya lentur rumahtwngga seseorang iteww begiteww juga mudahnya mendapatkheun jodohnya yg baru....

Sesungguhnya GOD has mysterious ways dlm menguji hamba2NYA....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:12 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:16 AM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 30-7-2022 11:07 AM
Hye kak nab
I sure u are kak nab
Sebb dari dulu perasan u kalau kutuk family jahpamtek u mcm ala2  ...

bukan. ini bukan kaknab. Ini lejen porem. Pak gad kutil neelopa

dia memang berak cair merata tered PA orang..... dah bertahun hidup dia macam gini. Di lahirkan dah macam gini .....




Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 30-7-2022 10:10 AM

Dah mula dahhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:56 PM GMT+8 , Processed in 0.186286 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list