CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 984|Reply: 5

Boost app bagi RM5 free?

[Copy link]
Post time 28-7-2022 01:27 PM | Show all posts |Read mode
Hi semua, just nak share dengan korang ada ternampak satu campaign ni yang Boost bagi RM5 cashback for free. Mesti korang tertanya macam mana nak dapat cashback ni, takkan diorang bagi free je kan? Simple je, try check Boost Missions untuk tahu korang selected ke tak for this campaign.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 01:31 PM | Show all posts
Weh, betul la! Aku dah cek mission kat boost dan dapat Special Mission tu. Aku tansfer singgit je, terus dapat RM5 cashback. Terbaik!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:33 PM | Show all posts
Boleh share lebih lanjut tak? Macam tak caya je la kalau ewallet nak bagi free...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2022 01:35 PM | Show all posts
Khalidmimi replied at 28-7-2022 01:33 PM
Boleh share lebih lanjut tak? Macam tak caya je la kalau ewallet nak bagi free...

Try cek this T&C for info - https://www.myboost.com.my/Campa ... l-mission-campaign/

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:39 PM | Show all posts
kimchibuu replied at 28-7-2022 01:35 PM
Try cek this T&C for info - https://www.myboost.com.my/Campaign%20Terms/special-mission-campaign/  ...

Tqq yaa,, Sy nk cube la jgk tgk kot kot menjadi hahaha. Bleh la share dgn family skali kn..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:56 PM | Show all posts
kimchibuu replied at 28-7-2022 01:35 PM
Try cek this T&C for info - https://www.myboost.com.my/Campaign%20Terms/special-mission-campaign/  ...

Thank you so much for the information
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 10:44 AM GMT+8 , Processed in 0.088304 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list