CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 27-7-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 27-7-2022 09:22 PM
Besar betul areola kepam.. Pakai bra salah pulak tu.. Melantun2 betik benyek dia

nampak busuk tak mandi. tek besa tu tapi pakai bra yg tak bole tampong berat tek die. kalau bole takde la melantun2 tek die mase berjalan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pam tak malu ek share psl bdk 8 tahun yg emotionally damage dgn penceraian parents die. acah prihatin tapi dgn anak sendiri tergamak ditinggal kan. harkktuih buat kepam hipokrit tahap dewata raya!

dah tu nyusahkan mak bapak yg dah tua tuk jage cucu2 die. ko yg beranak, org lain kene bersusah payah jage. shame on u!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:17 PM | Show all posts
mmg muka tak tahu malu eh kepam ni.. suka makan free, amik kesempatan betul..tapi turn kau, kau hanya goreng cekodok or karipap yg hauk

dia mmg melantak eh..tak main la minum tea or desserts.. sheols nak full course meal kalau bertandang kt rumah org
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuin kepam tk malu ea lelaki sound psal perangai dia dpn org? Baru kenal plak tu.
Nmpk sgt laki dia dh fed up, nk bebel kepam tk reti nk reply, yg tahu okay, hmm, that’s right.
Mst mase laki dia tgh bebel, dia amik hp teleng2 kepala selfie, amik vid muncung2.
Ble laki dia doubledate, happy coz dpt berborak mcm mnusia normal.
Dulu2 kemain melayan laki dia bercerita itu ini, skrg dia buat tak tahu je kn.
Bakalan tak lama gini
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 27-7-2022 10:28 PM
Kuin kepam tk malu ea lelaki sound psal perangai dia dpn org? Baru kenal plak tu.
Nmpk sgt laki dia  ...

Blekpar sound apa tu..I tak perasan laa
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:48 PM | Show all posts
despicablyanon replied at 27-7-2022 09:19 PM
Depa ni makan je semua poultry and meat eh? Siap makan meatball semua. Halal haram tolak tepi sbb ka ...




Iols baru nak komen benda sama.. segala makneka restoran masuk. Makan daging apa semua, dah sah2 tak sembelih ikut Islam. Campur wine tu biasalah dlm masakan depa ni. Kedai2 Thai, Indonesia semua tu pun susah nak cari yg halal. Walaupun makan nasi, tapi ayamnya? Minyaknya.. Selamberrr je makan. Benda2 tu semua jadi darah daging.

Lepas tu acah2 solat tahajud apa semua. Babikk laa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 27-7-2022 10:59 PM
AKAZ85 replied at 27-7-2022 09:22 PM
Besar betul areola kepam.. Pakai bra salah pulak tu.. Melantun2 betik benyek dia


Geli pulak tgk pam pakai tank top senipis baju pagoda ni.. walmart mari ke tu
Bawah ketiak tu nampak hitam berdaki… berapa hari tak mandi ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:54 PM | Show all posts

Baidewei, iols sorang ke yg rasa annoying giler dgr gelak si dyna tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 27-7-2022 10:54 PM
Baidewei, iols sorang ke yg rasa annoying giler dgr gelak si dyna tu?

Iols pn rs yg sama. Iols ada up psl ni before. Gelak gedik tu mcm fake pn ye jgk. Ok la bff dedua tu, sumenye fake segalaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Western betul pam dan dyna. Jenis selamba mentekedarah ayam daging itik kedai yg belum tentu serve makanan halal. Patutla buat dosa pun tak rasa apa. Hati udah sehitam aerola kakpam yg besar tu.

I salah sorang rs gelak Dyna tu mcm annoying pulak. Mcm dia mmg jenis gelak terbahak bahak gitu ke? Benda tak kelakar pun dia ckp sambil gelak? Lps tu i perasan ada cubaan pam nak jadi kelakar gelak2 mcm dyna tp kedengaran awkward gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kosukeconan replied at 27-7-2022 08:23 PM
i rasa laki bifoti kakpam kawen ngn sheols so sheols boleh jaga heols bila dah tua nanti..
tgk pic a ...


Kinte tu kalau ikut umur takla tua bangka sangat u. 48 ke 49 gitu umur dia. Tp nampak tua mcm 50an menghampiri 60an gitu kan. Mungkin banyak berfikir, runsing pikirkan bila la nak dpt beli banglo yg dia dok meround saban hari tu, berangan nak dok kaw rumah org kaya2. Igt kawin dgn pam anak pemilik kapatubang dapatla tumpang senang. Sekali si busuk tu buat dungeon mcm rumah sendiri pulak, dahla lps masak malas kemas dan lap apa patut
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 27-7-2022 06:52 PM
Impian acik2 porum yang mengharapkan kepam busuk yang open table belanja dyna memang idok laaa.. Har ...

Tempat mahal namampos pulak tu. Untung blekpar. Selama ni jd waiter jah tmpt2 mcm tu. Entah2 majikan heols dlu pon x sehebat restoren yg ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
despicablyanon replied at 27-7-2022 09:19 PM
Depa ni makan je semua poultry and meat eh? Siap makan meatball semua. Halal haram tolak tepi sbb ka ...

Restoren gitu di tgh LA for sure la xhalal kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 27-7-2022 11:48 PM
Western betul pam dan dyna. Jenis selamba mentekedarah ayam daging itik kedai yg belum tentu serve m ...

I tak kenal kepam dan dyna ni tapi ramai je dok puji dyna
Cantiklah, classy lah.peliklah plk. Sah2 nmpk fake
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 27-7-2022 10:28 PM
Kuin kepam tk malu ea lelaki sound psal perangai dia dpn org? Baru kenal plak tu.
Nmpk sgt laki dia  ...

Laki dia sound apa uols? Sbb i mmg mute phone so apa2 video x keluar suara lg2 nk dgr suara n accent over minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam ni memang suka buka aib sendiri, tengok tu  tiak berdaki siap tayang, tek busuk lekit pon bangga tunjuk. Thrashy betul.....dah lawa lah tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
bekpar ni da lebih 50tahun ke?
kalu ya, iols nak ckp yg makin tua pun belum masih hidup merewang sana sini ya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 27-7-2022 06:52 PM
Impian acik2 porum yang mengharapkan kepam busuk yang open table belanja dyna memang idok laaa.. Har ...

Olohhh berianya caption caption2 begini salunya nak look n sounds good2 ajer, sebetulnya mehh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 08:06 AM | Show all posts
so mmg sahla bukan kepam lg belanja dinner kali ni? oemurahnya laki dyna sanggup belanja scammer terpaling ni dinner. dahla tempat mahal tu. kinte datang dgn kot siap. huntung kepit dyna dan laki, dpt makan free
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:28 AM | Show all posts
namieamuro replied at 27-7-2022 09:29 PM
pam tak malu ek share psl bdk 8 tahun yg emotionally damage dgn penceraian parents die. acah prihati ...

Tu la i masa tengok tu cringe gila and ada lagi few videos before that dia share pasal budak2 punya emotional damage due to absent parents, i macam are you talking about youself? Konon2 dia ala nak perli jali kot but look at yourself, takde a sane mother yg akan tinggal kan anak2 demi jantan .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:49 AM GMT+8 , Processed in 0.480200 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list