CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 22-8-2022 02:52 PM | Show all posts
cikatilia replied at 22-8-2022 09:46 AM
mmg lawa sejak azali..
nampak muda sgt dyna ni

hihihi kalau bergambar sebelah2 dgn mak sendiri mesti mak kepam lg muda kan wpun dh warga emas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 20-8-2022 10:05 PM
Mustahil akn dpt gc dlm waktu terdekat ni. Plg kurang 3thn, i expect 5thn. Dia masuk sana dgn x ad ...

My friend kawen mamat US..masa tu i tgh pregnant kt my youngest one..now my youngest one dh 5yo baru la my friend dpt GC. Hari tu dia balik msia dia tnjk GC dia.

Pam, sanggup ke tunggu 5 thn ni? Lambertttttt lagi sisssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 22-8-2022 12:43 PM
wahhh kelly ade ig tak? kelly ni kan yg duduk kt swiss n hubby ade heli ke some fancy sports car?  ...

rugi kepam buat gaduh dgn acik kelly. pdhl acik kelly tu bole jd customer no 1 die. tu la kepam. begaduh je tau.

skrg biz ps pn dh sendu. kedai aceh lagi la tah kemane. mesti frust kan rupenye kt ell eh tu byk je kedai acheh jugak. kedai mkn tekak asia pn bersepah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 22-8-2022 01:22 PM
i baca jugak semalam tetiba bader meroyan kena sihir pulak  bukan dia dari zaman bercinta dgn  ...

budder kan terpaling claim byk2 penyakit tak menahan i bile die claim psl sihir tu. hagak2 la budder. baik p cek dlu kesihatan tu dgn doktor. takkan teros2 jumpe pak bomoh?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 22-8-2022 03:19 PM
budder kan terpaling claim byk2 penyakit  tak menahan i bile die claim psl sihir tu. hagak2 l ...

Vader kan antivax haruslah x nak g spital..mesti cari bomoh segalamala makanan sunnah bagai
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 03:49 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 22-8-2022 01:35 PM
dyna pun byk gak reno muka..kuin level up xyah reno muka guna je filter  sbb budget reno d ...

kepam reno tek lembu tu sbb nak pikat/kawin awang hitam kan

dalam otak dia yg x bape cerdik tu mesti ingat si awang hitam suka tek besar badan gundu


rupanya jimbabee b40 x heran pun tek lembu sheols

lagi disuruh diet ada la

seram agaknya tengok badan gundu dgn tek yg mcm nak meletop tu, nk jalan pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 02:03 PM
afghan ke chennai express..rasanya yg suka bawang lebih pada chennai ni

tak kisah la memana..yg pastu bawang very sedap..eberiting aso bawang..more  bawang
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 22-8-2022 03:49 PM
kepam reno tek lembu tu sbb nak pikat/kawin awang hitam kan

dalam otak dia yg x bape cerdik tu me ...

ngeri betul kan berat sampai mcm tak terdaya kaki nak bergerak..tak lama pakai wheel chair la kepam kalau continuously tak jaga makan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 22-8-2022 05:00 PM
jihyomelly replied at 22-8-2022 04:01 PM
tak kisah la memana..yg pastu bawang very sedap..eberiting aso bawang..more  bawang


Bila u cakap gini
Iolls terbau bau bawang pulak bila tgk gambar budder
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 22-8-2022 03:06 PM
My friend kawen mamat US..masa tu i tgh pregnant kt my youngest one..now my youngest one dh 5yo ba ...

Itu kahwin dgn warga US tau. Pam ni kahwin dgn immigrant jah. I saspek after 5y dpt jawapan GC ditolak. Kena re-apply. Yg xpaham kenapa dia sibuk minta GC?? Ank2 semua dkt sini n malaysia kira negara yg ok. Bam blek tu phm la mana ada ank2 dkt cameroon n cameroon kan mundur
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 21-8-2022 11:22 PM
Lots of mix kater nyer yerrr
Armenian lah, Afghanistan lah
Nahhh lagi kita tolong ss rupa asli kui ...

Mcm bodoh je kepam ni pakai tshirt adik2 walau tulis Kenzo bagai
Eh bodoh..tak reti ke pakai baju ikut saiz tetek lembu ko tu hah..eh bodoh nya la anak2 grandfader mid ni ya
Mmg akak suka tgk dyna dan fyda kenakan kepam we want more ladiesssss
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 04:05 PM
Bila u. Akap gini
Iolls terbau bau bawang pulak bila tgk gambar budder

masa buat air tu kan dia ngaku memang suka bawang..tu anak2 suma suka..bau mcm kluar kat hp tgk air bawang satu jug
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 22-8-2022 02:29 AM
Mmg nmpak lain sikit

Braces, dagu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
summer2020 replied at 22-8-2022 05:21 AM
Kak Pam rumah kat el eh dah beli ke? Kelly baru je share kat whatsapp group, suami dia belikan rumah ...

Beli tv pon dia xmampu uols . I rasa blekpar mmg xbeli tv sbb jenis dari keluarga susah xheran dgn entertainment n rasa membazir. Pam pulak xnk beli sbb mesti kedeks nk spend on blekpar
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:52 PM | Show all posts
ohhh armenian, afghan, chinese, lanchang lepas ni cameroon pulak
harap anak mix alot bijak2 la
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:54 PM | Show all posts
311gurl replied at 22-8-2022 12:43 PM
wahhh kelly ade ig tak? kelly ni kan yg duduk kt swiss n hubby ade heli ke some fancy sports car?  ...

fancy car tu okayla
tapi sekarang duk travel by truck besar cam military grade tapi di-outfit cam rv ada dapur, toilet semua
kemalu2020 somthing kat ig
depa duk pusing2 europe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 04:58 PM | Show all posts
untung dyna muda2 lagi dah jadi taitai
kuin pun boleh lagi ada masa lagi ni (kot la atuk man menang lottery ke)
just taubat jgn scam org
pastu usaha la pulang balik duit yg hutang tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 22-8-2022 04:54 PM
fancy car tu okayla
tapi sekarang duk travel by truck besar cam military grade tapi di-outfit cam ...

Pam nak beli tv pon berkiraaa






Sadis
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 08:58 AM
Pam nak beli tv pon berkiraaa



Tak cukup duit cuols… bag ada yg baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-8-2022 05:00 PM
Tak cukup duit cuols… bag ada yg baru ke?

Bag pon tak de
Dok bawak belen2 chenel kalerful yg tak laku jual je tu
Yg lain dia klem tinggal kat rumah london gittew
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:41 PM GMT+8 , Processed in 0.494815 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list