CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 22-8-2022 01:34 PM | Show all posts
ellejo replied at 21-8-2022 03:56 PM
kenapa pempuan asia suka betul amik gambar makanan ye?

pada aku lebih baik la ambik gambar makanan drpd asyik berselfie. hahah. meols mmg suka ambik gambar food yang meols masak atau makan kat mana2. ambik dari sudut seni la kununnya. tapi tak de la ambik masa lama pun. just snap sekeping dua dan tak de la gigih bawak food dari meja ke tempat lain sbb nak dpt kan narutal lighting ke hapa la. lagi pun ambk gambar makanan tu kdg2 as rujukan di masa akan dtg.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 01:35 PM | Show all posts
So Dyna dah 30 la this year.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 22-8-2022 01:09 AM

dyna pun byk gak reno muka..kuin level up xyah reno muka guna je filter sbb budget reno dah abis kat tek hasilnya tadaaaa tek ibu lembu bengkak susu konsepnya asal mampu reno
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 22-8-2022 02:58 AM
Helok lg dulu
Nmpk cute


kan muka reno nampak keras hilang manis cute
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 22-8-2022 09:21 AM
mmg buruk pangai buat mcm rumah sendiri tu
berkawan pun bukan lama sgt kan
kalau berkawan dh lama  ...

nikmat gamaknya makanan ready..lps makan bleh tgk tv xyah buat apa..dasar pemalas
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 22-8-2022 10:40 AM
Hahaha...kesian..kena downgrade diri demi nak melantak..from i dont do asian sampai everything and ...

kepam mudah lupa.. dia ingat acik porem nak lupa.. jgn harap!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:47 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 22-8-2022 01:35 PM
So Dyna dah 30 la this year.

wah dyna baru 30 this yr ye?

husb dyna umo brp..brp age gap diorang

ingatkn dyna >35, <40
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 01:02 PM
hahahahaha...dia kata anak dia sukaa air bawang

run in their blood gitewww..dah ada keturunan afgan mesti la suka bawang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 22-8-2022 01:22 PM
i baca jugak semalam tetiba bader meroyan kena sihir pulak  bukan dia dari zaman bercinta dgn  ...

jgn memacam bader oiii kang suspect pakcik ns lmk yg tak tahu costing bagai.. kalau snowball ke apa kebenda saingan founder taro ni tak la kot.. tak sama level lansung buang masa je.. bawak2 la istigfar ye bader.. dah check gula ke blom?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lahhh. muda lagi dyna ni maknanya dia baru kawen la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:57 PM | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 01:02 PM
hahahahaha...dia kata anak dia sukaa air bawang

bahahahahhaa
tanya kat anak abangladesh pon tentu2 dia kata dia xnak air bawang tu kan??
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:58 PM | Show all posts
black_handbag replied at 22-8-2022 01:22 PM
i baca jugak semalam tetiba bader meroyan kena sihir pulak  bukan dia dari zaman bercinta dgn  ...

iolls rasa tu saka malas dalam diri dia sejak azali lagi kot

tak payah nak sihir2 kalau sendiri punya tabiat pon macam menyihir dirisendiri
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:00 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 22-8-2022 01:25 PM
i rasa pun cenggitu gak… kakpam langsung tak bersiap. pakai baby-t kenzo yang dah lusuh & tak mak ...

kakpam macam kena serang hendap...maybe tetiba je dia ajak pergi rumah dyna, bamblek kerja diorang terjah jemput depan rumah gitu je kot...tu yg kakpam terkebil2..nak tolak rasa rugi pulak sebab dia tgh kebulur..hihihi

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:02 PM | Show all posts
black_handbag replied at 22-8-2022 01:32 PM
nape chuols rasa kakpam diperdajalkan? i rasa dia bersiap ke tak bersiap ke, sama je

tetap tak la ...

sebab yg lagi dua orang tu nampak siap sket la mukanya

kak pam nampak macam maid pinoy yg baru habis kemas rumah hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:03 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 22-8-2022 01:47 PM
run in their blood gitewww..dah ada keturunan afgan mesti la suka bawang

afghan ke chennai express..rasanya yg suka bawang lebih pada chennai ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:05 PM | Show all posts
cikatilia replied at 22-8-2022 01:57 PM
bahahahahhaa
tanya kat anak abangladesh pon tentu2 dia kata dia xnak air bawang tu kan??

ini lagi pure blood gitu..hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 02:11 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 22-8-2022 01:35 PM
dyna pun byk gak reno muka..kuin level up xyah reno muka guna je filter  sbb budget reno d ...

kepam kata muka dia dah mix armenian...tak payah reno dah

pokus tang ketek lembu dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 02:11 PM
kepam kata muka dia dah mix armenian...tak payah reno dah

pokus tang ketek lembu dulu

Kuin pernah mention dia ada darah Armenian mixed with Chinese. Masa tu dia comment kat model mana ntah. Post in 2018.
Adik dia kata 1% afghan. Yang mixed Armenian plus Chinese ni tak tau berapa persen

Sayang I tak save screenshot tu. Screenshot tu ada kat thread bertingkat yang roboh tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rmin replied at 22-8-2022 01:47 PM
wah dyna baru 30 this yr ye?

husb dyna umo brp..brp age gap diorang

Sebaya keris kot. Late 40s nk masuk 50s
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:29 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 22-8-2022 02:25 PM
Kuin pernah mention dia ada darah Armenian mixed with Chinese. Masa tu dia comment kat model mana  ...

iols ingat jugak dia klem darah armenian tu...masa tu memang adik beradik granpader mid perasan diorang ni hot mcm kardashian gitu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:29 PM GMT+8 , Processed in 0.405643 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list