CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 22-8-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 22-8-2022 02:29 AM
Mmg nmpak lain sikit

sygnye. hidung dgn dagu yg asal lg cantik. rupe asal dyna jauh lg lawa. skrg kalau org ckp tu adik sajat pn i caye. mahap dyna. u cantik. hrpnye u tak overa main cocok2 ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

pdnla pam kuat filter. tak bole terime wajah sebenar. kesian tgk tek terpenyek gitu. beli la baju size besa lagi. anak2 tokmid ni suke overclaim pki size kecik2. pdhl badan bagak dr size tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:08 PM | Show all posts
namieamuro replied at 22-8-2022 12:07 PM
pdnla pam kuat filter. tak bole terime wajah sebenar. kesian tgk tek terpenyek gitu. beli la baju  ...

ke tshirt kenzo tu sale 70%. lalu kakpam beli la asalkan kenzo. walaupun bukan size dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 21-8-2022 05:19 PM
Kann????
Comot tu satu hal..
Bersepah tumpah2 pastu hangus nya tak sekata...

buat pancake tp api kuat tu. sbb tu tak sekate.

budder dh nak claim penyakit baru ni. berkait dgn sihir pulak. pastu die sebut psl laki yg jahat

since deyols lepak dlm ni. i nk ckp. sblm nk slhkan setan sihir menyihir ni, baik ko g medical chk up. tah gula tggi sgt ke kan. tak menahan i tetibe budder speku sihir. yes sihir is real. tp ape pun pegi la cek dlu dr teros buat conclusion sendirik
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 22-8-2022 12:08 PM
ke tshirt kenzo tu sale 70%. lalu kakpam beli la asalkan kenzo. walaupun bukan size dia

t shirt pinjam dyna kot nmpk sgt baju tu kecik dan bkn size die. kesian tek kepam
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:27 PM | Show all posts
namieamuro replied at 22-8-2022 12:14 PM
buat pancake tp api kuat tu. sbb tu tak sekate.

budder dh nak claim penyakit baru ni. berkait dg ...

dia mcm suka attention perkara2 sakit ni
semua la dia terpaling sakit

yep.. aku rasa dia punya gula tinggi tu..
mau potong kaki kalau luka.. nak nak dok bedal taro mahal dia tu.... dgn taro dip yg kaya gula tu (according to comment in GF)
tapi biasala... xdrama la kalau xde unsur mistik atau pon mental kan??


pastu kuat minum starbucks jugak kan?? xlupa 3in1 yg berkoyan2 dok beli dekat jaya grocer tuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:43 PM | Show all posts
summer2020 replied at 22-8-2022 05:21 AM
Kak Pam rumah kat el eh dah beli ke? Kelly baru je share kat whatsapp group, suami dia belikan rumah ...

wahhh kelly ade ig tak? kelly ni kan yg duduk kt swiss n hubby ade heli ke some fancy sports car?

tgk tu kepam... kelly lagi t20 dari marion /datin E yg kau idola kan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:55 PM | Show all posts
jassy50 replied at 20-8-2022 06:03 AM
Kepam ni dah tersilap. Patut cari husband mcm Dyna. Dah retired late 50s . Hari2 boleh vacation. Yel ...

yep video yg kat marina del rey tu masa beliau mula mula mendarat di el eh

dia throwback supaya nampak macam ada aktiviti sikit hidup dia
tak mo kalah dgn dyna hihihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 01:02 PM | Show all posts
tweetytweety replied at 19-8-2022 06:56 PM
ya ampun...mau muntah hijo acik

hahahahaha...dia kata anak dia sukaa air bawang
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:05 PM | Show all posts
Edited by MsAzr at 22-8-2022 01:15 PM
namieamuro replied at 22-8-2022 12:05 PM
sygnye. hidung dgn dagu yg asal lg cantik. rupe asal dyna jauh lg lawa. skrg kalau org ckp tu adik ...

iols rasa paling ketara dia baiki gigi dia.tu yg banyak ubah bone sturcture dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:07 PM | Show all posts
missyL replied at 22-8-2022 02:13 AM
Dyna cntk lagi before alter.
Syg btol g ubah

iols rasa gambar jaket kuning tu dah start alter dah mukanya...sebelum ni ada lagi gambar dia yg agak desa...dia dh delete
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:14 PM | Show all posts

bila gambar kat ig kepam terus muka dia macam bemekap ya
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

ya Allah my eyes…labuh sgt tek sampai nipel kena pinggan doyan.. patut la filter jd talian sepanjang hayat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:17 PM | Show all posts

diorang ni memang saja nak pedajalkan kepam ke?

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:22 PM | Show all posts
Edited by black_handbag at 22-8-2022 01:24 PM
namieamuro replied at 22-8-2022 12:14 PM
buat pancake tp api kuat tu. sbb tu tak sekate.

budder dh nak claim penyakit baru ni. berkait dg ...

i baca jugak semalam tetiba bader meroyan kena sihir pulak bukan dia dari zaman bercinta dgn ex tunang tu pon dah sejenis berdebar, pengsan tak pasal2 dan mcm2 penyakit ke?
pastu claim selalu mengantuk. helloowwww tengokla ko tido pukul berapa setiap malam? bkn dia ni sejenis tido lambat ke.. 3-4 pagi baru tido. mmgla mengantuk. acik porem yg keje 8-5 pon mengantuk badder di hari siang kalau nak tau. taula ko xpenah keje opis tapi xyahla claim ko mengantuk hari siang utk simptom disihir   

banyak masa ko ni badder. taro tak laku ke cane?

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 01:17 PM
diorang ni memang saja nak pedajalkan kepam ke?

i rasa pun cenggitu gak… kakpam langsung tak bersiap. pakai baby-t kenzo yang dah lusuh & tak make-up sangat. mcm bodo je kakpam dikepit Dyna & Fyda. mcm maid dorang je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujian harus diberikan pada kak kepem kita ya… walaupun ketet sukar bernafas, sekurang2nya idak ler gross sgt selambak terhidang atas meja tu, slowly la kepem, slow slow la tutup. Ketet kau tak lawa mintak dimaki. Takyah la shushah2 je nak pelawa org kecam
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 21-8-2022 11:22 PM
Lots of mix kater nyer yerrr
Armenian lah, Afghanistan lah
Nahhh lagi kita tolong ss rupa asli kui ...

dia pakai bra ke tidak ke memang nipel sejenis yg dried prunes menonjol …kena basuh mata dgn air zam zam bila nengok kepam haishhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:32 PM | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 01:17 PM
diorang ni memang saja nak pedajalkan kepam ke?

nape chuols rasa kakpam diperdajalkan? i rasa dia bersiap ke tak bersiap ke, sama je

tetap tak lawa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 22-8-2022 12:47 AM
Kepam panggil fida as kak fida tp hakikatnya mmg nmpk kepam tua

punya nak tunjuk fida lagi tua dari dia padahal kalau tgk skali lalu memang sah2 nampak kepam paling tua..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:20 PM GMT+8 , Processed in 0.489842 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list