CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 22-8-2022 09:41 AM | Show all posts
ellejo replied at 21-8-2022 03:56 PM
kenapa pempuan asia suka betul amik gambar makanan ye?

aku suka ambik gambar makanan, sbb pada aku tu satu art.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 09:41 AM | Show all posts
rmin replied at 22-8-2022 08:50 AM
dyna ni yg nmpk obvious berubah ialah bibir (dulu nipis skrg tebal) dgn hidung (bentuk)

a ah.. alter dua-dua part tu.

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 09:46 AM | Show all posts

mmg lawa sejak azali..
nampak muda sgt dyna ni

kak pam kalau filter kaw kaw pon muka mudaa
tapi tanpa filter trus nak masuk usia emas   

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:15 AM | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

asal kenzo kan???
hanis ooii... mana nak sorok muka tanpa filter tu??
kena terima la usia dah meningkat.. xle nya nak lawa mcm dyna tu..
dyna pon lambat laun menua jua..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:18 AM | Show all posts
Denco replied at 21-8-2022 01:38 AM
Yati tu masak simple2 siap bwk bekal p opis sbb i faham, ada masa kita nk mkn yg ikut tekak kita.  ...

kak yatie nk pindh rumah baru lg ke?
wah rumah yg sekarng tu masih baru n cantik bersih mewah cozy semua la
kak yatie ni antara founder yg aku suka
dia tunjuk rumah pon xnmpk menunjuk dia tu
p holiday dubai pon fuhh terserlah aura kaya tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 22-8-2022 09:41 AM
aku suka ambik gambar makanan, sbb pada aku tu satu art.

Me too...amek gambar buat kenangan dan boleh refer apa yg kita pernah makan haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:38 AM | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

muka tua gini gigih nak berkakak kakak kakak dgn fida
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 21-8-2022 06:44 PM
Kene jadik asian sampai tahap tegur anak fida tatau culture pasal sebut thai chilies. Si gemok ni  ...

Hahaha...kesian..kena downgrade diri demi nak melantak..from i dont do asian sampai everything and anything i do gitew....dia ingat acik porem lupa agaknya apa yg dia cakap masa zaman mendonia dia.....hadaplah.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 10:44 AM | Show all posts

mcm alter hidung, mulut, rahang
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:45 AM | Show all posts
summer2020 replied at 22-8-2022 05:21 AM
Kak Pam rumah kat el eh dah beli ke? Kelly baru je share kat whatsapp group, suami dia belikan rumah ...

woww.. mujur laki sheols tak dpt bini kuat mentekedarah mcm kakpam.
klu tak, jenuh nak beli rumah ikut konsep negara
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 10:48 AM | Show all posts
kakpam dah lama tak unboxing barang mekap @ skin care.
gaji dari granpader mid belum masuk ehhhh?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:01 AM | Show all posts
lifeline replied at 22-8-2022 10:18 AM
kak yatie nk pindh rumah baru lg ke?
wah rumah yg sekarng tu masih baru n cantik bersih mewah cozy ...

dlm proses construction chuolsss...mmg lagi gah iols rasa. maybe sebiji banglo kot.
sheols bercuti mmg pakai ejen yg uruskan, x kedekut nk share rezeki. x kose nk masak2 time holiday...mmg style org ado2, p bercuti pn wangi je jaga penampilan x nmpak kepam. beza dgn instapemes acah2 kaya p holiday
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 22-8-2022 12:01 AM

Kulit kakpam nmpk healthy.. Pucat je tp xdelah jeragat, btompok2 ke ape.. Tp why oh why dia nmpk sgt tua ya??
Org slalu suruh jaga skin, sbb bila kulit sihat, naturally akan nmpk muda biarpun xmekap sgt..
Kakpam ni pelik btul, nmpk mcm mid 40 dah..

Adakah sbb dia scammer terulung, jadi muka xde sinar nur gitu biarpun dh btempek segala produk mhl2 kt muka tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

Dia ada bald spot ya atas tu.
Jgn slalu tarik2 rmbut bila nk video.
Kan dh kurg rmbut atas.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:49 AM | Show all posts
Nadiabella replied at 22-8-2022 10:40 AM
Hahaha...kesian..kena downgrade diri demi nak melantak..from i dont do asian sampai everything and ...

yg aku ingat i dont do asia tu dia dok hentam boba tu bercawan2 dlm 1 hari
pastu dia kata dia jadi mcm sakit....

over tau nampak nau tembolok tu xcukup2 sampai berawan2 kau order boba tu.. org 1 cawan tu kdg2 2-3 minggu baru repeat.

owh lupa.. anak dato kaya kan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 22-8-2022 11:01 AM
dlm proses construction chuolsss...mmg lagi gah iols rasa. maybe sebiji banglo kot.
sheols bercut ...

iols hrp yatie menten gini la. isau i die jd mcm mak dgn adik die yg gile perhatian tu. sll jugak yatie dgn mil die kan. smpi penampilan mil pn die tlg style kan

kalau yatie jual umh skrg, untung btl sape yg beli. nmpk sheols jage umah tu elok je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 22-8-2022 02:29 AM
Mmg nmpak lain sikit

sygnye. hidung dgn dagu yg asal lg cantik. rupe asal dyna jauh lg lawa. skrg kalau org ckp tu adik sajat pn i caye. mahap dyna. u cantik. hrpnye u tak overa main cocok2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

pdnla pam kuat filter. tak bole terime wajah sebenar. kesian tgk tek terpenyek gitu. beli la baju size besa lagi. anak2 tokmid ni suke overclaim pki size kecik2. pdhl badan bagak dr size tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:08 PM | Show all posts
namieamuro replied at 22-8-2022 12:07 PM
pdnla pam kuat filter. tak bole terime wajah sebenar. kesian tgk tek terpenyek gitu. beli la baju  ...

ke tshirt kenzo tu sale 70%. lalu kakpam beli la asalkan kenzo. walaupun bukan size dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 21-8-2022 05:19 PM
Kann????
Comot tu satu hal..
Bersepah tumpah2 pastu hangus nya tak sekata...

buat pancake tp api kuat tu. sbb tu tak sekate.

budder dh nak claim penyakit baru ni. berkait dgn sihir pulak. pastu die sebut psl laki yg jahat

since deyols lepak dlm ni. i nk ckp. sblm nk slhkan setan sihir menyihir ni, baik ko g medical chk up. tah gula tggi sgt ke kan. tak menahan i tetibe budder speku sihir. yes sihir is real. tp ape pun pegi la cek dlu dr teros buat conclusion sendirik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 02:51 AM GMT+8 , Processed in 0.380104 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list