CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 22-8-2022 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 22-8-2022 12:36 AM
Lawanya fida ni.  Mcm korean

Ada kat ig fida dia tayang kopek. Mampan je teks dia walau umur dah 45. Takla layut meloyot macam teks kakpam. Sesuai kakpam bergeng dgn geng ni, semua jenis suka tayang kopek. Bezanya kopek kakpam paling sezen sekali
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 21-8-2022 08:55 PM
Buruknya perangai kau Pam!!!! Meols pergi rumah bff since 7 pun tak pernah duduk sofa dalam selimu ...

Malu kan. I kalau gi rumah adik sdri pun takkan sesuka hati amik gebor tu buat selimut, sambil berlingkar depan tv. Jagala tertib. Yg kakpam ni buat mcm rumah sendiri pulak. Nampak lebih pada kemaruk tu, rindu nak keselesaan dan happy sbb gi rumah dyna, makanan terhidang. Dia dok rumah dia sdri silap2 kebulur tgu abg cep balik
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 21-8-2022 02:26 PM
dek budder oiiii… comotnya la chuols ni masak. dgn kuali berkerak… buat pancake pun failed big tim ...

Nampak sgt badder masak lempeng tak reti kontrol api. Hampir rentung lempeng she. Dahla bersememeh rupanya, tak layak langsung utk ditunjuk di instagram
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam panggil fida as kak fida tp hakikatnya mmg nmpk kepam tua
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 21-8-2022 11:47 PM
seksa wei tgk ketet dia
macam sakit je kena kepit
tolonggggg

Nasib baik kena kepit tu, tak sakit sangat mata memandang
Kalau tak dah macam boob job gone wrong kejadiannya, melendut dah macam tetek ibu lembu bak kata acik2 porem bersatu menentang scammer terulung

Ehhh....betul ker teratak kuin takde tv?
Kalu betul ni dah taraf asnaf ni, bukan lagi bifoti
Bifoti kat msia pun ada tv sebesar dinding rumah mereka
Sajad yg jadi pelarian tu pon ada tv kat rumah oz dia
Kemonnn kuin...igs gambo tv kat rumah tu to prove acik2 porem wrong
Tapi jangan curi gambo tv kat rumah orang pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

ya ampun! wakakkakakaka
rambut kakpam pun nmpk dah nipis eh
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:09 AM | Show all posts



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 21-8-2022 11:22 PM
Lots of mix kater nyer yerrr
Armenian lah, Afghanistan lah
Nahhh lagi kita tolong ss rupa asli kui ...

sedihnya rupa kakpam. boobies pun meronta2 ke tepi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 22-8-2022 12:33 AM
Sedih kan. Punyalah teruk taraf bifoti sampai tv pun tak mampu nak beli. Kempunan kakpam yg kaki t ...

Klau mcm dia ni, boleh ke apply keje dkt sephora or any outlet? Dari dlu lg jenis habiskan duit dkt beg, baju, n benda sia2. Education ank, decor rumah semua letak tepi. Rugi sgt2 duit bg dkt org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 22-8-2022 01:09 AM

Dyna cntk lagi before alter.
Syg btol g ubah

Kak pam lain nye xde filter
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 21-8-2022 11:22 PM
Lots of mix kater nyer yerrr
Armenian lah, Afghanistan lah
Nahhh lagi kita tolong ss rupa asli kui ...

Adoi
Beli la baju yg size awk kk pam oi
Asl kenzooo  kan
Gile branded btol

Dyna mmg suke bahan kak pam hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 21-8-2022 11:44 PM
Nampak macam maid tua

Mcm muka ank bongsu die sebijik kn
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 22-8-2022 02:13 AM
Dyna cntk lagi before alter.
Syg btol g ubah


Lainnya muka dyna, apa agknya yg dia buat kat muka?
Kak pam harapkan filter anime je hakikatnya kat ig orang terserlah airport runaway kat dahi and rambut menipis haggard look
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 22-8-2022 12:47 AM
Kepam panggil fida as kak fida tp hakikatnya mmg nmpk kepam tua

Xpyh la pggl kakak
Buat malu je
Sbb kk pam nmpk 50an dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 22-8-2022 02:19 AM
Lainnya muka dyna, apa agknya yg dia buat kat muka?
Kak pam harapkan filter anime je hakikatnya k ...

Hidung kot

Muka dyna dulu mcm ex bff kak pam parahdibah pn ade. Based on gmbr atas tu la.

Kak pam bkn cnk alter u
Duit xde
B40 je u
Makan sedap2 pn harap simpati kawan2
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 22-8-2022 02:23 AM
Hidung kot

Muka dyna dulu mcm ex bff kak pam parahdibah pn ade. Based on gmbr atas tu la.




Mmg nmpak lain sikit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 22-8-2022 02:29 AM
Mmg nmpak lain sikit

Helok lg dulu
Nmpk cute

Skang muka keras
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:21 AM | Show all posts
Kak Pam rumah kat el eh dah beli ke? Kelly baru je share kat whatsapp group, suami dia belikan rumah di portugal. Kelly asyik cakap suka sgt makan portuguese egg tart, terus suami cari & belikan rumah…satu juta euro harga nya tu…Kelly menang lagi kak pam oiii…sekarang tengah sibuk nak sain agreement semua, ni baru betul suami sayang…
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 22-8-2022 12:01 AM


Fyda mmg lawa..filter or without filter. Mak dyna lawaaaaaa...tiberr..

Bestnya mkn doyan
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:13 AM | Show all posts
summer2020 replied at 22-8-2022 05:21 AM
Kak Pam rumah kat el eh dah beli ke? Kelly baru je share kat whatsapp group, suami dia belikan rumah ...

ahahaha u tanya kakpam beli rumah mcm beli tepung cokodok adabi kedai acheh kakpam pula nangis kakpam baca acik porem bersatu mengata kakpam kat sini. tak habis2 dok taiyang dine in tempat mahal2, balik rumah mereput di dungeon aje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 03:52 PM GMT+8 , Processed in 0.403389 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list