CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 21-8-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 21-8-2022 02:26 PM
dek budder oiiii… comotnya la chuols ni masak. dgn kuali berkerak… buat pancake pun failed big tim ...

Kann????
Comot tu satu hal..
Bersepah tumpah2 pastu hangus nya tak sekata...
Yg bawah tu hitam nau yg atas tu pucat lagi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 21-8-2022 04:07 PM
Ambui kak pam gi rumah org mcm rumah sendiri dibuatnya. Siap bersila berselimut depan tv, nampak sgt ...

I rasa betul tekaan uols rumah jimbabee xde tv. Klau x, dah lama dia tnjuk. Rumah if ada tv, x buka dah laptop
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 21-8-2022 04:24 PM
For someone that clamied she didnt do asian...pandai lak melantak durian.

Kene jadik asian sampai tahap tegur anak fida tatau culture pasal sebut thai chilies. Si gemok ni nak blend in dgn dyna, tu yg tahap sampai level makanan meleyzier lately
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 21-8-2022 04:07 PM
Ambui kak pam gi rumah org mcm rumah sendiri dibuatnya. Siap bersila berselimut depan tv, nampak sgt ...

Buruknya perangai kau Pam!!!! Meols pergi rumah bff since 7 pun tak pernah duduk sofa dalam selimut! Seganlah dengan laki sheols. Memang pamtek ni tak pandai bergaul. Fail big time sangat!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jassy50 at 21-8-2022 01:13 PM

Fida balik pukul 12am.
Pam balik pukul 4am.

Kalo sesapa rajin cuba buat side by side banding group picture ig dyna ngan kepam. Tapi kan Fida tu mmg lawa betul. Kepam tu nampak try hard sgt nak tunjuk comel2. Mesti dia bersyukur dpt lepak sbb dah kebulur nak makan.  I suka je tengok downgrade kehidupan b40 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm orang yg berbeza kat IG dyna
Muka kepam tua tak leh sorok
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts


Muka sebenar tanpa filter

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 21-8-2022 04:07 PM
Ambui kak pam gi rumah org mcm rumah sendiri dibuatnya. Siap bersila berselimut depan tv, nampak sgt ...

Kalau you perasan, kepam cepat2 capai selimut and took a big cushion when she saw Dyna tala the phone to her direction. Simply to cover her babat and fear of she might look obviously overweight in dyna’s igs nanti.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

Erkkk.. Apakah ini rupa sebenar kak Queen kepam?
Rambut pun dah makin nipis.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama x jenguk thread kakpam.. OMG apesal tets dia macam tu dah! Dia rasa pompuan freehair kena mcm tu ker? Tets selambak, siap package tayang tali bra sekali. So tacky!
Btw, i think kakpam n dyna are meant for each other. Dua2 ada ciri2 fakerinas. Sesuai laaa.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

Lots of mix kater nyer yerrr
Armenian lah, Afghanistan lah
Nahhh lagi kita tolong ss rupa asli kuin



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kulit kakpam nampak healthy. This time dia sorang jer x bersiap. Dyna n fida kemain pakai fakelashes all. Motif nak kenakan kak pam ke apa.

Also, seksanya tgk tshirt kenzo tu. Stretch habis la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 21-8-2022 10:03 PM
Muka sebenar tanpa filter

Nampak macam maid tua
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 21-8-2022 11:22 PM
Lots of mix kater nyer yerrr
Armenian lah, Afghanistan lah
Nahhh lagi kita tolong ss rupa asli kui ...

seksa wei tgk ketet dia
macam sakit je kena kepit
tolonggggg
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Blekpar baru abis shift kerja mlm pukul 4 pagi ke tu... Baru jemput Kepam balik.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 21-8-2022 05:20 PM
I rasa betul tekaan uols rumah jimbabee xde tv. Klau x, dah lama dia tnjuk. Rumah if ada tv, x buk ...


Sedih kan. Punyalah teruk taraf bifoti sampai tv pun tak mampu nak beli. Kempunan kakpam yg kaki tgk movie nak berlingkar depan tv mcm kat landen dulu. Skrg ni terpaksa berkurung dlm bilik tgk movie kat laptop. Sendunya hidup. Klu i jadi dia sanggup i gi cari keje sephora ke apa, sewala rumah lain pakai duit sdri klu suami kedekut dan tak mampu. Asalkan hidup selesa bukan menyorok di bilik je hari2

Wpun xde tv, makan tempat class2 tetap berlaku. Gaya tak nak kalah tu tetap ada. Gaya je lebih, duitnya takde
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya fida ni.  Mcm korean
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 21-8-2022 11:59 PM

Nampak mudala 2 tahun klu dia mekap nipis gini. Tapi masih nampak tua antara dyna dan fida. Pam.. aku rasa ko kena pakai rilek2 gini je pam, tak payah beria sgt. Ko beria pon laki sape ko nak sauk? Ko kan dah ade laki. Jadi stkt gi lepak rumah kawan tu simple2 mcm ni sudahlah pam. Tak usah nak tayang teks sgt, mekap mampan. Baidewei betul ke pam pkl 4am baru balik dari rumah org? Nape ko tak tinggal je terus di rumah dyna tu pam? Suka betul ye rumah org. Mcm takde rumah sdri. Nampak sgt rumah ko sdri tak best, bersepah dan mesti bau kepam kan. Sesuai dgn ko yg pemalas dan tak berduit tu, xmampu nak bayar cleaner pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 03:35 PM GMT+8 , Processed in 0.423863 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list