CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 21-8-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Denco at 21-8-2022 01:35 AM
black_handbag replied at 18-8-2022 10:23 AM
kan.. mcm dapur yatie kakak alifsyukri tu. ada hidden cabinet dia letak blender, periuk nasi semua ...


Hahaha part anak kelaparan tu lawak
Hadap la ko nak mak pemalas Mak dia rajin menayang segala bnda dlm rumah, tp part masak utk anak2 nan hado, mak selfish. Asik2 tayang buat air manis2 tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 19-8-2022 10:48 AM
dapur dan oantri izafake xpraktikal
yg yati sibling alipsyukri tu punya dapur i rasa lebih praktik ...

Yati tu masak simple2 siap bwk bekal p opis sbb i faham, ada masa kita nk mkn yg ikut tekak kita. Tu pn xde nk jadi terpaling wp sahih kaya raya. X sabar nk tngok rumah baru yatie
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakpam “mar-karn2” (slang el-EH) kat rumah dyna lg… fyda pun ada. Tak nmpk lg si derahman
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 21-8-2022 01:17 PM
Kakpam “mar-karn2” (slang el-EH) kat rumah dyna lg… fyda pun ada. Tak nmpk lg si derahman

Bila kak pam nk jd host ni.. bosan la igs kepam duk ceduk tiktok je.. xsabar nak tgk kepam masak2..xnk la dyna yg masak2
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 21-8-2022 01:33 AM
Hahaha part anak kelaparan tu lawak
Hadap la ko nak mak pemalas  Mak dia rajin menayang ...

bab makan mak dia short cut takyah susah2 food panda grab kan ada..order zass sampai dpn rmh dapur maintain bersih camtu la ulang ulang sampai ajm..dasar pemalas anak2 granfader..pemalas bertingkek tingkek!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 21-8-2022 01:38 AM
Yati tu masak simple2 siap bwk bekal p opis sbb i faham, ada masa kita nk mkn yg ikut tekak kita.  ...

betul walaupun cantik putih bersih kitchen tapi dia masak je memacam almost tiap hari..ni buat kitchen cecantik utk display flex kat ig..pinterest la sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsanya tgk kuku Dyna tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dek budder oiiii… comotnya la chuols ni masak. dgn kuali berkerak… buat pancake pun failed big time. hangus jadinya. tapi masih gigih nak share kat igs. hang kata hang ocd… gitu je ke taraf ocd chuols. comot berkerak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa pempuan asia suka betul amik gambar makanan ye?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambui kak pam gi rumah org mcm rumah sendiri dibuatnya. Siap bersila berselimut depan tv, nampak sgt kempunan kan sbb rumah sendiri tak selesa mcm rumah dyna. Xpenah dia tayang tv rumah kinte kan. Ntah2 xde tv sbb tu tgk kat laptop je movie. Org klu rumah sendiri lg selesa tgk tv xdela kemaruk mcm ko kakpam.. sbb biasa gi rumah org ni kita jaga perangai kita jgn tnjk hadap sgt mcm tak pernah merasa
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Jennyrol replied at 21-8-2022 01:55 PM
Bila kak pam nk jd host ni.. bosan la igs kepam duk ceduk tiktok je.. xsabar nak tgk kepam masak2. ...

Selagi tak keluar dari dungeon selagi tu la kakpam crash rumah dyna
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 21-8-2022 02:26 PM
dek budder oiiii… comotnya la chuols ni masak. dgn kuali berkerak… buat pancake pun failed big tim ...

Tula i tgk tah pape jer dapur, bkn standard org yg claimed pengemas/ocd. lg satu i perasan kerap jgk bila sheols buat story, nmpk berkabus. u tak reti2 lap lens ke budder? perangai u lebih kurang sama jer dgn kakak kepam u actually. not even near iza
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 21-8-2022 04:07 PM
Ambui kak pam gi rumah org mcm rumah sendiri dibuatnya. Siap bersila berselimut depan tv, nampak sgt ...

I pun syak gitu sbb dia punya peghak tu lain mcm. Also before this ada forumer mentioned kakpam kerap hala camera kat shuben dyna & fida. hari ni sheols buat lg ye.

btw blekpar keje ke kakpam? Tak nmpk or dgr suara heols pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
For someone that clamied she didnt do asian...pandai lak melantak durian.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila kak queen kepam nak ajak mkn mkn kat rumah pulak...  Tazzabar nak tengok rumah kak kepam yg kecik,  buruk berlumut dan sempit tu.

Or ntah2 bila hari kejadian dia sewa rumah lain semata2 nak buat mkn mkn hahaha.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 21-8-2022 04:17 PM
Tula i tgk tah pape jer dapur, bkn standard org yg claimed pengemas/ocd. lg satu i perasan kerap j ...

Ohh patut la photos dia nampak berkabus berjerebu, rupanya tak lap lenses
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 21-8-2022 02:26 PM
dek budder oiiii… comotnya la chuols ni masak. dgn kuali berkerak… buat pancake pun failed big tim ...

Kann????
Comot tu satu hal..
Bersepah tumpah2 pastu hangus nya tak sekata...
Yg bawah tu hitam nau yg atas tu pucat lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 21-8-2022 04:07 PM
Ambui kak pam gi rumah org mcm rumah sendiri dibuatnya. Siap bersila berselimut depan tv, nampak sgt ...

I rasa betul tekaan uols rumah jimbabee xde tv. Klau x, dah lama dia tnjuk. Rumah if ada tv, x buka dah laptop
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 21-8-2022 04:24 PM
For someone that clamied she didnt do asian...pandai lak melantak durian.

Kene jadik asian sampai tahap tegur anak fida tatau culture pasal sebut thai chilies. Si gemok ni nak blend in dgn dyna, tu yg tahap sampai level makanan meleyzier lately
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 21-8-2022 04:07 PM
Ambui kak pam gi rumah org mcm rumah sendiri dibuatnya. Siap bersila berselimut depan tv, nampak sgt ...

Buruknya perangai kau Pam!!!! Meols pergi rumah bff since 7 pun tak pernah duduk sofa dalam selimut! Seganlah dengan laki sheols. Memang pamtek ni tak pandai bergaul. Fail big time sangat!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 02:10 AM GMT+8 , Processed in 0.395781 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list