CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 28-7-2022 01:06 PM
wakakkaka ye la kakpam.. blekpar up sket dari extra. tapi nama watak blekpar tu dah dekat2 dgn nam ...

Hahha pusing2 nama dekat dekt pulak dgn  laki adik yg dimusuhi tu
Boleh la kita panggil jimbabee pas ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 28-7-2022 12:46 PM
Premier pon diorang2 je tengok.. Ingatkan panggil laa ramai wartawan ke.. Pengkritik filem terkena ...

sesuai la laki pelakon gred D..bini tetek size D - pakai pun mcm mak hayam gred D
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:13 PM | Show all posts
Edited by sue_liah at 28-7-2022 03:27 PM
AKAZ85 replied at 28-7-2022 11:44 AM
Lepas tu sibuk tala video kat laki dyna.. Dah kenapa ko?? Dyna lembam tu toksah laa nak berlove2 san ...

nak perhatian ke kat laki org tupompuan yg pakai baju kuning yg belakun dgn lakib 40 dia tu elok je pakai sopankepam yg dah sah2 melayu islam ni, gigih celah bedah semua nk tayang
pastu kt meja makan acah2 kaver tetek berdaki tu..jijik




Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:13 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 28-7-2022 02:11 PM
sesuai la laki pelakon gred D..bini tetek size D - pakai pun mcm mak hayam gred D

macam berpantun pulak uolss
satu lagi , tido dalam D..dungeon
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 02:13 PM
macam berpantun pulak uolss
satu lagi , tido dalam D..dungeon

hahahah perfecto - semua D kepam laki bini sapu bersih
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 02:18 PM
jihyomelly replied at 28-7-2022 02:08 PM
bleh la kepam ss tunjuk kat granfader mid - bangga granfader mid tin mah menantu pelakon internati ...


Boleh tukar tajuk tred
Kak pam goes hollywood gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 02:19 PM
AKAZ85 replied at 28-7-2022 01:15 PM
Nasib laa interviewer tu tak tanya kepam pasal filem tu.. Agaknya mesti nak jawab terkemut2 dengan v ...

Mesti kepam dok menyumpah2 kat michael masa dlm wayang tu
Sebab terbocor gambar backside dia yg berlipat2 seguni beras tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:20 PM | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 11:46 AM
x tetas pulak baju tu ..kalau tetas rabak kat situ baru la best, free show

mau semua orang lari , sesak nafas dan sebagainya meyaksikan kejadian itu

cancel event
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 28-7-2022 01:55 PM
selalu nampak org kalau pakai dress pendek bila duduk mesti silang kaki,
kak pam mesti tak mampu n ...

maybe pasni nak pulang balik kena hati2
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 02:13 PM
nak perhatian ke kat laki org tupompuan kulit hitam yg belakun dgn lakib40 dia tu elok je pakai so ...

yang baju kuning tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:38 PM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

ya ampon
tiba2 malu on behalf
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:39 PM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

dress dia nampak mcm murah sgt kan
tiba2 mcm beli dari kedai lelong

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 28-7-2022 02:39 PM
dress dia nampak mcm murah sgt kan
tiba2 mcm beli dari kedai lelong

Tu pon ntah2 da price tag lagi tu

Senang nak return hihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:44 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 28-7-2022 01:06 PM
wakakkaka ye la kakpam.. blekpar up sket dari extra. tapi nama watak blekpar tu dah dekat2 dgn nam ...

Wehhh si Keris dapat speaking role
Or non-speaking role dlm movie tu,??

Setakat extra pun dapat invitation to premiere??
Nama character pun very the African
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem low budget la ni..jadila kak Pam sesuai dgn uols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 28-7-2022 01:56 PM
nampak fida ni jenis tengok org jenis berhati2..dyna tu jenis tak kisah kot slagi tak kena kat bat ...

I bet fyda silent reader kt sini..
Lepas first meet tu mesti dia ada google sapo pompuan gemuk ni.. gebang xmau kalah terrpaling segalanya..
Sapa google mesti jumpa tred porom cari kn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin kembang la hidung kak pam.. Laki jd retis kot.. Wlpn extra.. Jd la.. Janji blh flex haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 03:05 PM | Show all posts
nevberg replied at 28-7-2022 02:32 PM
yang baju kuning tu kan?

yup yg tu la..elok pakaian nya walaupun kapir
ni yg sah2 islam ni..x sedar diri segala celah bedah nk tayang
tetek nk terkeluar pun kemain bangga

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 03:06 PM | Show all posts
Jennyrol replied at 28-7-2022 03:00 PM
Makin kembang la hidung kak pam.. Laki jd retis kot.. Wlpn extra.. Jd la.. Janji blh flex haha

blekpar leh la mintakan 1 role untuk kepam next movie
jadi mak hayam ke..sesuai dgn kepam dh tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 03:11 PM | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 03:06 PM
blekpar leh la mintakan 1 role untuk kepam next movie
jadi mak hayam ke..sesuai dgn kepam dh tu

yang tak payah skrip la kan...

mak hayam bisu ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:11 AM GMT+8 , Processed in 0.445303 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list