CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2022 01:07 PM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 12:59 PM
Kepam baca sini acik cerca laki di jadi extra

Terus up nama watak laki dia keh keh keh

bagi free pon takde teringin meols nak tgk cite laki pam ni berlakon. yih sangat baik meols tgk Extraordinary Attorney Woo kat netflix dari layan cite sendu laki pam berlakon ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 28-7-2022 12:46 PM
Premier pon diorang2 je tengok.. Ingatkan panggil laa ramai wartawan ke.. Pengkritik filem terkena ...

kakpam & blekpar punya la dress up feeling2 A-lister
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib laa interviewer tu tak tanya kepam pasal filem tu.. Agaknya mesti nak jawab terkemut2 dengan vocab limited.. Tau.. Errmm.. Aaa... Yaa.. It's a great movie.. Dengan accent lidah bergulung2.. Padahal mesti tak tau citer pasal ape tu.. Dok sibuk baca cercaan acik2 porum je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 28-7-2022 01:08 PM
kakpam & blekpar punya la dress up feeling2 A-lister

Dah terasa sebelah kaki hampir nak masuk holiwud gittewwww
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg blekpar sound kepam?

i tak pelik kepam sanggup buat cite psycho untuk burukan belkpar if dia kene dump… harus sheols play victim
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 28-7-2022 01:07 PM
bagi free pon takde teringin meols nak tgk cite laki pam ni berlakon. yih sangat baik meols tgk Ext ...

mesti laki die blakon sblm pam dtg el ehh. kalau laki bizi shooting. mau die dh up kt ig. bosan. mr shuben takde. busy shooting. huhuhuhu

iols pn tgh melayan extra attorney tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
thanks la laki dyna. dpt la i tgk mcmane rupe spongebob pakai dress
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:41 PM | Show all posts
alalaalaa
ingat premiere netflix gray man tu Lol
baru nak tgk kot selfie dgn ryan gosling
rupanya citer ala ala kunta kinte ??
kunta kinte tu citer sejarah tau sbb masa i sekolah sana kitorg tengok movie ni kat kelas middle school
ke filem syok sendiri je...huhuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:37 AM
gloria ad S shape walaupun plus plus...yg ni terus out of shape hihi

kan gloria tu nampak comel & sedar diri dia plus size..maskot cari ni .shapeless dpn blakang..tapi confident melangit kalah kerajaan langit ayah pin..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

selalu nampak org kalau pakai dress pendek bila duduk mesti silang kaki,
kak pam mesti tak mampu nak silangkan kaki debab dia, plus takut dress tu koyak pulak kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 28-7-2022 11:08 AM
Nampak sangatkan Fida memang tak nak kawan dengan si sundal ni
Last jumpa masa kat rumah Dyna, yan ...

nampak fida ni jenis tengok org jenis berhati2..dyna tu jenis tak kisah kot slagi tak kena kat batang idung sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 11:23 AM
jaga2 la masuk bilik hotel tu..jgn laki hilang mlm2 pergi bilik sebelah sudah
betina tu mcm t ...

jgn nanti meroyan cakap acik porem tak remind..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 11:25 AM
Selera ke dengan kepam tu

Melainkan sejenis fetish lemak berlapis lapis bau kepam

dah ada keja aku lak terbayang lemak lapis2 bau masam kepam choyyyyyyy   kunta kinte memula bercinta ldr fetish nampak macam wow lapis sikit2 ok la skali dpn mata kunta kinte pun nyesal gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 28-7-2022 11:34 AM
pam ni suka sgt keluarkan nenen dia... keluar aje la semua

dgn bangga kepam cakap - kerana nenenku amat berharga
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
owhgee replied at 28-7-2022 09:48 AM

Geli plk tengok..bra salah saiz ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 02:08 PM
ninnamina replied at 28-7-2022 01:55 PM
selalu nampak org kalau pakai dress pendek bila duduk mesti silang kaki,
kak pam mesti tak mampu n ...


Berani dia nak silang kaki
Mau tetas sampi dada hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

adeh..sungguh confident
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 02:15 PM
jihyomelly replied at 28-7-2022 01:54 PM
kan gloria tu nampak comel & sedar diri dia plus size..maskot cari ni .shapeless dpn blakang..tapi ...


Hahhaha tatau la pam, dgn gloria pon jauh bertengkat2 namapk senonoh gloria… sendiri pk la
Kalau perasan org lain semua dress biasa je
Nampak macam dia dan dyna overdressed pulak…
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 28-7-2022 12:00 PM
erkkkk!
kalau ikut cara blekpar beria2 pakai kot bagai…. mcm main cast je gayanya. rupanya pak pa ...

bleh la kepam ss tunjuk kat granfader mid - bangga granfader mid tin mah menantu pelakon international tak sia2 lepaskan anak kesayangan ke bumi El Eh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 28-7-2022 01:38 PM
mesti laki die blakon sblm pam dtg el ehh. kalau laki bizi shooting. mau die dh up kt ig. bosan. m ...

Kalau tak mesti ada ig story

My hasben as jimbabee ke hapa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 08:54 AM GMT+8 , Processed in 0.406204 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list