CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
 Author| Post time 28-7-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu sibuk tala video kat laki dyna.. Dah kenapa ko?? Dyna lembam tu toksah laa nak berlove2 sangat dengan kepam ni.. Silap2 kang senyap2 dicaras laki ko.. Sekarang fida dengan nora pon mana lepak sekali dah dengan kepam.. Kalau jumpa pon dengan dyna je.. Nampak sangat dah tau perangai sebenar kepam kan.. Ke mungkin berkuntum jadi silent reader kat porum ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 11:46 AM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:50 AM
iols rasa baju ni utk saiz org kecik sepatutnya ada slit gitu jah, tapi sebab kepam gerga pakai ba ...

x tetas pulak baju tu ..kalau tetas rabak kat situ baru la best, free show
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Gi tgk ig story kuin yg latest..Blekpar berlakon filem gred C jadi Jimbumbe.. korang hado??
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampon ketek pam!!!! Mcm nk meletop smpai mcm lebam2 gitu kan???? Berapa cc ko suntik tek ko tu pam????
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:57 AM | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 11:10 AM
cubaan nak goda caras laki si dyna yg kt belakang tu keamik gambar tyg kopek tu pun lain mcm je..s ...

kan lain macam nampak.. snap gambar siap masukkan laki dyna sebelah dia. laki sendiri takde pulak dia nak snap. mesti kakpam sebelum tido hari2 berangan nak dpt laki kaya mcm laki dyna tu. leh fefeling tai tai mcm Dyna.

dyna tu bertiang lawa dr ko pam. pam kalau ko dah kurus pon mcm dyna tu, tetap ko takkan cantik mcm dyna tu. ngertik?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:58 AM | Show all posts
djzara81 replied at 28-7-2022 11:53 AM
Gi tgk ig story kuin yg latest..Blekpar berlakon filem gred C jadi Jimbumbe.. korang hado??

filem Gred C terus chuols bagi. jadilah chuols.. merasa la jalan kat red carpet
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:40 AM
Bamblek jadi extr
Ala ala askar benggali dlm matkilau kot


erkkkk!
kalau ikut cara blekpar beria2 pakai kot bagai…. mcm main cast je gayanya. rupanya pak pacak je.
jadi la kan kakpam… adalah modal nak bragging for a few months. perhaps kakpam boleh la add kat profile, isteri kepada extra filem immigrant
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:05 PM | Show all posts
oh pelakon ke laki pam ni.. pelakon gred D ye? patutla haritu dalam kereta dia merepek repek berdialog dalam kereta sambil dibolayankan oleh pam

jenis gila bercakap. ketuk ketuk bising banyak bunyi.. tp mcm tong kosong gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 12:07 PM | Show all posts
AKAZ85 replied at 28-7-2022 11:44 AM
Lepas tu sibuk tala video kat laki dyna.. Dah kenapa ko?? Dyna lembam tu toksah laa nak berlove2 san ...

dyna lembam terus chuols bagi..hahaha i like
betul la tu baik berpada2 bagus fida & nora tu berjaga bar kenal kn
tgk dia berpakaian macam pelacur pun dh tahu
beria2 sgt tyg tetek ..laki b40 jd pelakun extra je pun

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:52 AM
kesian takde bra sesua nak pakai dgn baju tu

teurs nampak setinggan

Bra color nude atau skin color takde eh?Pinoy pun x macam kepam
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

Ya tuhannnnnn confident nya Kepam nak bare back bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 28-7-2022 12:00 PM
erkkkk!
kalau ikut cara blekpar beria2 pakai kot bagai…. mcm main cast je gayanya. rupanya pak pa ...


Premier pon macam kt panggung wayang kecik je uols

Tukan interview rileks je pakai t shirt dgn jeans takde nampak nak berformal sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 12:45 PM
Ayamayamas replied at 28-7-2022 12:40 PM
Bra color nude atau skin color takde eh?Pinoy pun x macam kepam


Takde bajet lagi nk cari bra sesuai utk plunging neckline dn bareback berlipat2 dia tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 12:07 PM
dyna lembam terus chuols bagi..hahaha i like
betul la tu baik berpada2 bagus fida & nora tu berja ...

Haha.. Lembam laa.. Orang dah nasihat banyak kali kemain acah2 ala2 bff poreber... Tunggu laa si mikel tu kena goda senyap2 baru tau langit tinggi ke rendah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayamayamas replied at 28-7-2022 12:40 PM
Ya tuhannnnnn confident nya Kepam nak bare back bagai.

Khas utk tatapn acik porum
Dgn caption
Ko hader backfat berlipat2 dan pekej montot tipus
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 28-7-2022 12:43 PM
Haha.. Lembam laa.. Orang dah nasihat banyak kali kemain acah2 ala2 bff poreber... Tunggu laa si m ...


Sesuai la pulak lembam tu
Pakej dgn gelak ntah apa apa…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-7-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 12:41 PM
Premier pon macam kt panggung wayang kecik je uols

Tukan interview rileks je pakai t shirt dgn je ...

Premier pon diorang2 je tengok.. Ingatkan panggil laa ramai wartawan ke.. Pengkritik filem terkenal ke kan.. Movie pon cam sendu je.. Mesti kepam perasan sangat macam ala2 bini pelakon ternama.. Padahal filem gred D je.. Laki berlakon pon ending mati.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 28-7-2022 12:46 PM
Premier pon diorang2 je tengok.. Ingatkan panggil laa ramai wartawan ke.. Pengkritik filem terkena ...

Kepam dah bajet nak pergi Cannes tu nanti
Kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 01:00 PM

Kepam baca sini acik cerca laki di jadi extra

Terus up nama watak laki dia keh keh keh

Jimbumbe tu watak atas sket dari extra dan watak tukang paip ye uolss… harap maklong

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 12:59 PM
Kepam baca sini acik cerca laki di jadi extra

Terus up nama watak laki dia keh keh keh

wakakkaka ye la kakpam.. blekpar up sket dari extra. tapi nama watak blekpar tu dah dekat2 dgn nama laki dek budder pulak… jimbo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:56 PM GMT+8 , Processed in 0.403504 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list