CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2022 10:57 AM | Show all posts
immaryjane replied at 28-7-2022 10:40 AM
Bkn recently, yg shut me down tu. Yg blekpar ngadu kt dyna laki bini. Kuinpam tgh syok sndiri amik ...

i rasa dia tak faham sebab limited english..
kalau faham, mesti dia akan play victim..
dia kan tak penah salah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam pakai baju cam dah buat kain buruk untuk keringkan kaki ajer...so cheap looking...malu tengok
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:59 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 28-7-2022 10:55 AM
maybe selama ni dia tak tau dia gemuk kot..
ni dah ada gambar dari belakang, so terima la kenyataan. ...

takde full length mirro kat dungeon tu
tak cukup space
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 28-7-2022 10:40 AM
Bkn recently, yg shut me down tu. Yg blekpar ngadu kt dyna laki bini. Kuinpam tgh syok sndiri amik ...

Oo yg masa pam melahap ketam tu kan? Tu yg kita nmpk, yg xnmpk?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:55 AM
boleh la jadi extra...berlakon jadi homeless ke, oku ke, mangsa bunuh ke

Hahahaha
Tulahh bila lagi nak attend red carpet premiere
Nanti boleh dpt jemputan gi after party pulak kikikiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:08 AM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:53 AM
nampak macam fyda tak campur sangat dgn kepam....kenal sbb  dyna je, yg si dyna ni nampak macam ku ...

Nampak sangatkan Fida memang tak nak kawan dengan si sundal ni
Last jumpa masa kat rumah Dyna, yang sundal tegur anak Fida pasal Thai pepper tu
Aku rasa ada orang bagitahu Fida pasal background sundal bolong ni

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:10 AM | Show all posts

cubaan nak goda caras laki si dyna yg kt belakang tu keamik gambar tyg kopek tu pun lain mcm je..saja ambil gmbar laki dyna tu ek
saje je kan pilih baju gitu...sehabis londeh kete* tu nk di sua
iols mmg x bersangka baik la



Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:11 AM | Show all posts
Si mat nigga jadi pelakon ke uols?
Wah mesti masyuk ni
Bole la sapa2 yang kol laki hanis mintak duit korang balik
Nak tahu number, bole pm dyna. Mintak alamat rumah sekali
Mamat yang duduk Paris yang hanis hutang dia pun bole la kol laki hanis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 11:17 AM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

ya hamponnnn kak pam pegi la beli skims alang2 dah kat us tuuuu. tak usah laa pakai bareback begini kalo berlapis2 gituuuu. pakai dress mcm dyna punn dah okk kpakai la skims kat dalam takde la nampak babat lemak tekluaqqqq. malunyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 28-7-2022 11:06 AM
Hahahaha
Tulahh bila lagi nak attend red carpet premiere
Nanti boleh dpt jemputan gi after party p ...


Tu la kan, dpt gi after party tu harus la melaram habis habisan , tayang segala lemak2 berlipat
Biar muntah segala
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 11:22 AM
Cleocatra replied at 28-7-2022 11:08 AM
Nampak sangatkan Fida memang tak nak kawan dengan si sundal ni
Last jumpa masa kat rumah Dyna, yan ...


Maybe  fida ni cerdik sikit
Dia just google hanis haizi jek keluar berderet… termasuk la forum ni
Ntah2 ada duk baca sini dah.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 27-7-2022 10:28 PM
Kuin kepam tk malu ea lelaki sound psal perangai dia dpn org? Baru kenal plak tu.
Nmpk sgt laki dia  ...

mcmn dia kena sound tu? bekpar yg sound?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:23 AM | Show all posts
black_handbag replied at 28-7-2022 10:16 AM
ingatkan Dyna kantoikan backfat kepam., rupanya laki Dyna. bravo bravo good job. hahahhahahaahah

ge ...

jaga2 la masuk bilik hotel tu..jgn laki hilang mlm2 pergi bilik sebelah sudah
betina tu mcm tunggu peluang je ..pancing baik nmpknya dgn baju tarap pelacur tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 28-7-2022 11:17 AM
ya hamponnnn kak pam pegi la beli skims alang2 dah kat us tuuuu. tak usah laa pakai bareback begin ...

Uols dah sebut ni  nantii kepam gi cari lah tu… kalau tak cukup duit kena tunggu next elaun granfader la.. baru la kita disajikan dgn skims
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 11:23 AM
jaga2 la masuk bilik hotel tu..jgn laki hilang mlm2 pergi bilik sebelah sudah
betina tu mcm t ...

Selera ke dengan kepam tu

Melainkan sejenis fetish lemak berlapis lapis bau kepam
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam nii semacam kemaruk nak tunjuk tek busuk dia..kan elok gi red caroet pakai baju yg modest sikit...tak nampak cam mak ayam pencen. Thrashy sangat....semua terdedah takde apa yg menarik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 11:32 AM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 11:25 AM
Selera ke dengan kepam tu

Melainkan sejenis fetish lemak berlapis lapis bau kepam

hahaahah..hati lelaki u, kepam2 pun kalau asik disua2
tp idak ler iols harap laki dyna macam tu
harap kuat iman ler..x selera dgn kepam berdaki ni
tp niat kepam ni menayang lain macam je hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 28-7-2022 10:59 AM
Kepam pakai baju cam dah buat kain buruk untuk keringkan kaki ajer...so cheap looking...malu tengok

memang memalukan weh pemakaian dia
sori pam but u look trashy
mmg modal kakpam ni tadah tetek selak peha pamer belakang ke
tp body xcantikkkkkk (sori)
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:34 AM | Show all posts

pam ni suka sgt keluarkan nenen dia... keluar aje la semua
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 11:35 AM | Show all posts
truesonic replied at 28-7-2022 10:29 AM
Sedih tengok style kakpam p red carpet
Mcm Aku p annual dinner masa baru masuk keje je
Main sauk saj ...

banyak je baju lain dia boleh pilih..tp mmg saje kan pilih bjau terdedah macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 12:27 AM GMT+8 , Processed in 0.391778 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list