CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2022 10:36 AM | Show all posts
miracle_forever replied at 28-7-2022 10:18 AM
kaka.. iols acik forum yg sentiasa mute igs kakpam, tak dapat nak tgk part mana yg si blekpar ni s ...

yg iolls ingat dulu si blekpar ni cakap kepam tak cakap banyak cakap sepatah2..sampai dia sendiri tak boleh agak apa perasaan kepam...bunyi lawak kan...kepam monosyllabic...sure boring gila blekpar yg suka bercakap ittew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 10:37 AM | Show all posts
jihyomelly replied at 28-7-2022 10:32 AM
haiyoooo gloria lagi mengiurkan..out betol badan kepam ni dpn blakang..lagi skali aku

gloria ad S shape walaupun plus plus...yg ni terus out of shape hihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:38 AM | Show all posts
peachescream replied at 28-7-2022 10:07 AM
Ingat lagi dulu2 kak pam kalau nak pergi event je mesti tempah baju baru, beli handbag sekali matc ...

main sauk je yg mana ada.... ingatkan ada la kasut dior baru ke..hehehe
bag chanel tu pon dah lama, masa baru mendarat kat LA aritu dah kusam dah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2022 01:41 AM
Laki dia sound apa uols? Sbb i mmg mute phone so apa2 video x keluar suara lg2 nk dgr suara n acce ...

Bkn recently, yg shut me down tu. Yg blekpar ngadu kt dyna laki bini. Kuinpam tgh syok sndiri amik vid kot, terdngar blekpar ckp gtu. Klu iols malu laki ngadu msalah rumahtangga kt org, bini ade sebelah pulak tu. Kt benang sblum ni ade 2 3 forumer prasan psal ni.
I pun mute haha, tgok terkemam2, mulut senget cover gigi pn cringe ape lg suara dgn vocab limited.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bamblek jadi extr
Ala ala askar benggali dlm matkilau kot

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
marigold90 replied at 27-7-2022 10:36 PM
Blekpar sound apa tu..I tak perasan laa

Bkn recently, yg shut me down tu. Benang before ade cite pasal ni kalau u prasan. Coz for me malu, bini kemain cite tips2 berlaki, bkn nye dyna tu tk tgok.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:42 AM | Show all posts
black_handbag replied at 28-7-2022 10:18 AM
kasut ysl tu je lagi yang ada. nak beli kasut lain tak mampu. pakai je mana ada. baju tu dia sewa  ...

atas terbukak, bawah terbukak, belakang terbukak...so cheap la kepam ni

desperate sangat...cer tgk dyna pakai camana...nampak ok sket
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:45 AM | Show all posts
namieamuro replied at 28-7-2022 10:19 AM
takde shape. korset hai oh beribu pn tak mampu tolong

korset tu dah tetas iols rasa...tak mampu beli saiz dia sekarang...al maklumle dia bukan dgn haioh lagi...lagipun ada ke saiz dia..rasanya dah max ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

Glutes walaupun
Teringin nk tgok tanpa filters, dyna pun filters ssah la.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:46 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 28-7-2022 10:28 AM
Euwwwww... Konfidennye beliau pakai dress macam ni ye... Dengan lemak menggelebeh sana sini... Mes ...

tiada siapa dapat menandingi kondifen kepam....warga LA yg lain pon kalah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:47 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 27-7-2022 06:52 PM
Impian acik2 porum yang mengharapkan kepam busuk yang open table belanja dyna memang idok laaa.. Har ...

dyna pun nak menunjuk ler tu sheols x terkesan dgn cakap2 orang
nanti kalau di who r u kan terus si kepam nampak sgt la kan
good luck je la dyna ek..dyna kesian kot dg b40 laki bini ni, tk sampai hati nk suruh byr
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:47 AM | Show all posts
800214 replied at 28-7-2022 10:30 AM
Buruk gila weh gambar ni. Serba xkena

tu iolls tak crop gamba dyna, kasi wangi sket
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:50 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 28-7-2022 10:31 AM
Sikit lagi terselak nampak laa cipap kepam busuk tu.. Kalau boleh nak selak lagi bagi nampak penuh ...

iols rasa baju ni utk saiz org kecik sepatutnya ada slit gitu jah, tapi sebab kepam gerga pakai baju ni maka terjadilah dia insiden terselak hampir terkoyak....
kepam pepeeling dia retis hollywood macam nicole kidman ke nak pakai dress gini
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:51 AM | Show all posts
i pelik jap nape laki dyna rekod video kepam dari belakang badan dia. ei gelinya tengok lemak tersentil keluar nah kauuuu sebeban

aku pon takde lemak begitu. dan aku xhadap nak tunjuk kat org ok wpun xde backfat mcm kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduhaii gambo die.. pagi2 dah sakit mata.. larat nye die bwk breast besar2 cmtu.. x sakit belakang ke.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:52 AM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:40 AM
Bamblek jadi extr
Ala ala askar benggali dlm matkilau kot

ni kinte ke? ya rabbana.. mmg tak boleh jual ni mukanya. dengan hitamnya, dgn gemuknya. belakon mati lak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 10:53 AM | Show all posts
Jennyrol replied at 28-7-2022 10:05 AM
Baju dyna tu sesuai g red carpet.. Tp baju kepam.. Trashy btl.. Nape ntah nk pakai baju tayang tek ...

tek buat mahal mahal harus la tayang..
panas kot kalau tutup ketek kendur dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:55 AM | Show all posts
maybe selama ni dia tak tau dia gemuk kot..
ni dah ada gambar dari belakang, so terima la kenyataan..
u memang gemuk la hh..
shape berkotak-kotak seketul sini seketul sana..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:55 AM | Show all posts
black_handbag replied at 28-7-2022 10:52 AM
ni kinte ke? ya rabbana.. mmg tak boleh jual ni mukanya. dengan hitamnya, dgn gemuknya. belakon ma ...

boleh la jadi extra...berlakon jadi homeless ke, oku ke, mangsa bunuh ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:57 AM | Show all posts
immaryjane replied at 28-7-2022 10:46 AM
Glutes  walaupun
Teringin nk tgok tanpa filters, dyna pun filters ssah la.

glutes uoll..tapi ala ala buah peach yg kecut tipus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 12:00 PM GMT+8 , Processed in 0.425107 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list