CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
kesiannye mcm pakai bra murah. lgsg tak kaber tek lanyut dh. buruk ye kepam. buruk!

so bam jakpar dpt invitation ke red carpet?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 10:07 AM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

Ingat lagi dulu2 kak pam kalau nak pergi event je mesti tempah baju baru, beli handbag sekali matching kasut baru. Kira nya top to toe baru la. Sekarang ni recycle je la kasut2 ysl berdaki yg dia ada hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 27-7-2022 09:22 PM
Besar betul areola kepam.. Pakai bra salah pulak tu.. Melantun2 betik benyek dia

Delusional kak pam mesti igt muka die cmtu

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:13 AM | Show all posts
namieamuro replied at 27-7-2022 09:29 PM
pam tak malu ek share psl bdk 8 tahun yg emotionally damage dgn penceraian parents die. acah prihati ...

sialan punya perangai kan..padan la muka tokmid juga ank senang2 lenang je tayang tetek gegar dgn laki b4 hari2 cikcur kt el eh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
despicablyanon replied at 27-7-2022 09:19 PM
Depa ni makan je semua poultry and meat eh? Siap makan meatball semua. Halal haram tolak tepi sbb ka ...

Selalu tgok resepi meatball omputeh mesti tmbh pork cincang.

Kedai kepam g no pork no lard kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:16 AM | Show all posts
ingatkan Dyna kantoikan backfat kepam., rupanya laki Dyna. bravo bravo good job. hahahhahahaahah

geli i tengok badan kakpam dari belakang. mcm badan arwah nenek aku yg umo 70 tahun. gitula melondeh lemak. ada hati dia tunjuk dengan yakinnnyaaaa

ya aulah tengok kakpam pakai baju yg duduk atas sofa dgn Dyna tu. macam nak terburai baju dia ketat. ketet londeh sbb takde bra boleh sapot (tak mampu beli sapot bra), baju belah sampai ke pangkal peha. mcm nak tertetas dah baju tu menahan lemak2 kakpam

derang tido hotel ye. tgk tu mcm laki Dyna juga checkin dan bg access card.. huntungla semua dipayung. i yakin bilik pon laki Dyna sponsah ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:18 AM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

kasut ysl tu je lagi yang ada. nak beli kasut lain tak mampu. pakai je mana ada. baju tu dia sewa ke beli mana? mcm pondan lorong punya pakaian. habis lawa ke tu haniz haizi kepam weh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:33 AM
iols pon rasa pelik, kalau iols lah harus rasa malu... tambahan pulak newly weds, selalunya baru k ...

kaka.. iols acik forum yg sentiasa mute igs kakpam, tak dapat nak tgk part mana yg si blekpar ni sound si kepam? enlighten me please! kekekeke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

takde shape. korset hai oh beribu pn tak mampu tolong
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 10:13 AM
sialan punya perangai kan..padan la muka tokmid juga ank senang2 lenang je tayang tetek gegar dgn  ...


kalau i jd tokmid, berasap2 hidung i marah tgk anak aku sedap berpoya dgn laki die. yg aku dh tetua ni kne bersengkang mata jage cucu2. kalau menantu level t20 sejok sikit hati. ini...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

mesti kaki tu tak bole nk kepit mcm kaki dyna sbb peha bagak sgt buruk gile duduk gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
owhgee replied at 28-7-2022 09:48 AM

euwwwwwwww! besarnya boobies londeh. meronta2 nak terkeluar. tu pun kakpam dah filter abis2.. kalau tak kusam mcm keeya’s
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

Euwwwww... Konfidennye beliau pakai dress macam ni ye... Dengan lemak menggelebeh sana sini... Mesti daki berkumpul celah2 lipatan lelemaks pam busuk.. Kemain pam eh.. Terasa diva sangat lalu red carpet padahal laki bifoti extra je ponnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm mana dorang dapat gi premier ni?
i syak dapt invitation thru blekpar. heols kan acah2 kenal orang2 hollywood.. siap diinterview lagi (meols mute so tak tau interview apa kat red carpet tu). mesti kembang hidung hexagon kakpam laki b40 heols acah2 famous gitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
peachescream replied at 28-7-2022 09:28 AM
Tu la i masa tengok tu cringe gila and ada lagi few videos before that dia share pasal budak2 puny ...

kan. tak sedar diri btl. yg die dgn jali buat ke anak2 tu tak nampak ke? nmpk sedih anak org je. sedih anak sendiri tak nampak. takkan nk kne anak nangis tersedu2. kekdg bebdk yg diam tak tnjuk emosi ni sarat dgn benda2 yg die tak terluah kan. hanis haizi mak terpaling selfish, bongok bodoh busuk hanyir kepam!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih tengok style kakpam p red carpet
Mcm Aku p annual dinner masa baru masuk keje je
Main sauk sajo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
owhgee replied at 28-7-2022 09:48 AM

ni tek lembu farm fresh ke teruk betul huduh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

Buruk gila weh gambar ni. Serba xkena
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

Sikit lagi terselak nampak laa cipap kepam busuk tu.. Kalau boleh nak selak lagi bagi nampak penuh pam.. Mana tau ade ke mat saleh xbersunat minat dengan ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

haiyoooo gloria lagi mengiurkan..out betol badan kepam ni dpn blakang..lagi skali aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 10:17 AM GMT+8 , Processed in 0.399278 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list