CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2022 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow kuin check in hotel jugak ke
Dgn dada londeh
Kain terbelah
Ada event apa tuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 09:30 AM | Show all posts
i ni silent reader jah... tp tadi iols tertengok stori kuin kepam pakai dress putih..terkejut meols tgk tetek kuin... rosak mata pagi2..dah la ambik video dari atas...bengkak lain macam
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:33 AM | Show all posts
immaryjane replied at 27-7-2022 10:28 PM
Kuin kepam tk malu ea lelaki sound psal perangai dia dpn org? Baru kenal plak tu.
Nmpk sgt laki dia  ...

iols pon rasa pelik, kalau iols lah harus rasa malu... tambahan pulak newly weds, selalunya baru kawen ni takde komplen2 lagi...ni cepat bebeno blekpar tuh keboringan dgn perangai dungu si kepam
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:34 AM | Show all posts
dagusengett replied at 28-7-2022 09:28 AM
Wow kuin check in hotel jugak ke
Dgn dada londeh
Kain terbelah

mewh semacam, mesti dapat jual henbeg berdaki dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:39 AM | Show all posts
peachescream replied at 28-7-2022 09:28 AM
Tu la i masa tengok tu cringe gila and ada lagi few videos before that dia share pasal budak2 puny ...

dia memang gaslighting..kaki saiko..padahal dia yg teruk, pots calling kettle black gitu
padahal hatinya sehitam areola dia ( sedap pulak perumpamaan ni)
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:41 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 27-7-2022 09:22 PM
Besar betul areola kepam.. Pakai bra salah pulak tu.. Melantun2 betik benyek dia

mesti bra recycle yg pakai dress pink tu kan euwwww...ulang pakai sbb malas nk basuh


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Jijiknya tunjuk tekboh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:34 AM
mewh semacam, mesti dapat jual henbeg berdaki dia tu

Kalau betul2 t20 tak heran la cek in sana sini
Atau ada bisnez networking event ke
Kalaiu setakat dress up beriya pegi dinner 6 course meal sbb nak saing dyna errrr ada lagi ke beg kasut berdaki nak dilelong hahahaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 09:48 AM | Show all posts
dagusengett replied at 28-7-2022 09:44 AM
Kalau betul2 t20 tak heran la cek in sana sini
Atau ada bisnez networking event ke
Kalaiu setakat  ...

kasut pink dgn chanel kaler unicorn tu agaknya takde sapa nak beli...dah lunyai sgt dan kaler nya pon pelik

maybe ada la beg2 lain yg laku kot..tak pon brooch gedabak dia hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:50 AM | Show all posts
MsAzr replied at 27-7-2022 09:24 PM
Iol tgk fyda beli asian food dari kedai biasa ja ada yg dia order dgn seller yg pasti bukan dgn kepa ...

acik el eh pun x koser nak support bisnes kedai acheh kepam ek
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:52 AM | Show all posts

kesian takde bra sesua nak pakai dgn baju tu

teurs nampak setinggan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohh wow
Red carpet event uolss
Harusla atuk man kena interview
Kan ada yg ckp dia sesuai kerja depan camera
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:53 AM | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 09:50 AM
acik el eh pun x koser nak support bisnes kedai acheh kepam ek

nampak macam fyda tak campur sangat dgn kepam....kenal sbb  dyna je, yg si dyna ni nampak macam kurang cerdik sket, sejenis lurus bendul
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Woiii Kuin! Lagi 10% tetek layut nak terkeluar from that white dress!
Ko tak malu ke anak2 bujang ko tgk maknye pakai camtu? Dah bole jadi modal tau!
Pastu dan2 up islamic post & bertelekung.
U r sick AF.
I have no words for u la kuinpam.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 10:00 AM


Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Confident kak pam pakai gini

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 28-7-2022 10:03 AM
djzara81 replied at 28-7-2022 09:54 AM
Woiii Kuin! Lagi 10% tetek layut nak terkeluar from that white dress!
Ko tak malu ke anak2 bujang ko ...




Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg dia ada skrg, biar tak kena dgn outfit pon

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:04 AM | Show all posts

I sorang je ke yang nampak boobs kak pam ala2 discolouration. Mcm colour bengkak lebam merah2 light purple mcmtu. Kalau tengok direct dekat ig story lagi obvious
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

Baju dyna tu sesuai g red carpet.. Tp baju kepam.. Trashy btl.. Nape ntah nk pakai baju tayang tek je.. Nmpk mcm whore dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:11 AM GMT+8 , Processed in 0.383013 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list