CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 22-8-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 09:01 AM
Bag pon tak de
Dok bawak belen2 chenel kalerful yg tak laku jual je tu
Yg lain dia klem tinggal ka ...

Hahaha rumah london la sgt.. gelang2 cartier, rantai2 cartier semua dh digadai kat london.

Kasut ysl pun masih yg lama kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-8-2022 05:03 PM
Hahaha rumah london la sgt.. gelang2 cartier, rantai2 cartier semua dh digadai kat london.

Kasut  ...

Kasut ysl tribute shocking pinkaritu pon ya g lama jugak tu…kalau ada yg baru pon pakai sekejap then retuen je kot
Takpun sekarang retailer kat LA dah alert pasal minah ni so tak dapat la beli n return
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 22-8-2022 09:26 AM
Kasut ysl tribute shocking pinkaritu pon ya g lama jugak tu…kalau ada yg baru pon pakai sekejap t ...

Padan muka pam.. tentu sebelum ni pikir bila dh kat el eh boleh mendonia.. sekali hahahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-8-2022 04:34 PM
Beli tv pon dia xmampu uols . I rasa blekpar mmg xbeli tv sbb jenis dari keluarga susah xheran dgn ...

Xde tv cmne nak tgk lakonan blekpar
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:56 PM | Show all posts
Edited by tweetytweety at 22-8-2022 05:59 PM





trobek jaman giler kasut-henbeg T20.
skg ni bifoti kat EL AAA.



Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 06:03 PM | Show all posts
Edited by tweetytweety at 22-8-2022 06:04 PM

https://b.cari.com.my/forum.php? ... ra=page%3D1&page=14

mau tersedak Kuin Kepam bila nama disebut2.

maaf Momod Fish nak katup ruman ni dah cakap 100 helai muka surat yaa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hmm dah 100pages jom la kita start packing apa patut - jgn lupa bwk tv skali bukti kita bukan mcm kuin
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 22-8-2022 06:46 PM
hmm dah 100pages jom la kita start packing apa patut - jgn lupa bwk tv skali bukti kita bukan mcm ku ...

Jangan lupa pcking kasut2 ysl berdaki dan beg chanel kaler dangdut yg tak laku2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 22-8-2022 08:21 PM
royaldanish replied at 22-8-2022 05:30 PM
Padan muka pam.. tentu sebelum ni pikir bila dh kat el eh boleh mendonia.. sekali hahahahahahahah


Skali baru dia tahu langit tinggi rendah

Cukup bulan ni dapat gaji dari granpader, nanti kita disajikan le dgn fine dining hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 22-8-2022 01:35 PM
So Dyna dah 30 la this year.

La baru 30 ke dyna ni? Ingatkan lg tua dari iols
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 22-8-2022 03:16 PM
rugi kepam buat gaduh dgn acik kelly. pdhl acik kelly tu bole jd customer no 1 die. tu la kepam. b ...

Klau dia layan elok kelly tu, bkn takat jd regular customer, tp i rasa kelly akn jemput dia dtg rumah all expenses paid by kelly. Rugi sgt2 dia gaduh dgn kelly & bad service towards alip sukeri
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-8-2022 07:18 PM
Klau dia layan elok kelly tu, bkn takat jd regular customer, tp i rasa kelly akn jemput dia dtg ru ...

itu lah padah bila bodoh sombong pemalas berlagak nak mampos
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 09:11 PM | Show all posts
anony-mous replied at 22-8-2022 07:18 PM
Klau dia layan elok kelly tu, bkn takat jd regular customer, tp i rasa kelly akn jemput dia dtg ru ...

wahhh dgn alipsukriyah kenapa pula.. nanti spill kat rumah baru plsss..kelly tu pernah dengar tapi tak tahu head and tails...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 09:12 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-8-2022 04:11 PM
Mcm bodoh je kepam ni pakai tshirt adik2 walau tulis Kenzo bagai
Eh bodoh..tak reti ke pakai baju  ...

ya nampak2.. tp dulu mana la nak dressing mcm nih.. zara tu buat alas kaki je..penuh sesak dada tgk tek tek dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 09:12 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-8-2022 04:11 PM
Mcm bodoh je kepam ni pakai tshirt adik2 walau tulis Kenzo bagai
Eh bodoh..tak reti ke pakai baju  ...

ya nampak2.. tp dulu mana la nak dressing mcm nih.. zara tu buat alas kaki je..penuh sesak dada tgk tek tek dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
----close----
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 11:17 AM GMT+8 , Processed in 0.343252 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list