CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Kisah figura kesayangan acik porem, Hanis Haizi dan husband beliau v68

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2022 03:28 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 28-7-2022 03:28 PM

Pakai bra ke idok? Tp igs penuh dgn ceramah pasal islam bertahajud bagai
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 03:32 PM | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 02:17 PM
Mesti kepam dok menyumpah2 kat michael masa dlm wayang tu
Sebab terbocor gambar backside dia yg ber ...

menyumpah ke bangga iols..ntah2 sheos perasan sendiri laki orang tu admire back fat dia
agak2 tok mid mengucap tk tgk pakaian si kepam ni
janji sheols rajin tahajud ye dak tok mid
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 03:38 PM | Show all posts
AKAZ85 replied at 27-7-2022 09:22 PM
Besar betul areola kepam.. Pakai bra salah pulak tu.. Melantun2 betik benyek dia

kan... i yg tgk pun jd segan huhu
mcm mane betik she boleh jd besau mcm tu pulak ek skrg
bukan zaman dulu2 dia tecik je ke x besau sgt mcm tu
ke sbb pakai corset HIO dia leh jd besau mcm tu


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-7-2022 03:29 PM
Pakai bra ke idok? Tp igs penuh dgn ceramah pasal islam bertahajud bagai

ni die manusia hipokrit to the max!! pastu makan pun selamber je kan. sbb tu i doubt jimbabee tu isle ke idok.

pasni spanbob bdn petak sibuk la share ceramah2 agame demi nk mengHALAL kan segala perbuatan die
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tercemar pandangan mataku
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 02:11 PM
Hahha pusing2 nama dekat dekt pulak dgn  laki adik yg dimusuhi tu
Boleh la kita panggil jimbabee p ...

tapi name die. yg blkg tu. takleh sebut kuat2
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 09:59 AM
Uolls nampak tak gloria madgascar kat situ
Berlapis lapis spare tyre

Yakhampunnn BABAT gila babi!

Buah papaya pun ranum! Takpelah, boleh spon laki dina.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 28-7-2022 10:02 AM
Habis lawa ke ni ni
Gemuk smpai tak cukup kain nak cover badan
Nampaknya kdut ysl tu aje la yg d ...

Lutut tu kemahen kene clorox dek filter. Brp minit sblom tu LEBAN BERKERAK!

Somehow nampak GERGASI hanis haizi di sini. Dyna nampak petite
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
peachescream replied at 28-7-2022 10:04 AM
I sorang je ke yang nampak boobs kak pam ala2 discolouration. Mcm colour bengkak lebam merah2 ligh ...

Iols pun ada nampak. Malam sebelum tu sheols menyusukan si JIMBU tu kot. Pagi ni kene jalan kat white carpet
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah hantu tetek mengganas d el eh   very the tak malu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 28-7-2022 03:05 PM
yup yg tu la..elok pakaian nya walaupun kapir
ni yg sah2 islam ni..x sedar diri segala celah bedah ...

Itulah..kita yang tgk pun geli..dah la besar dia sangat pelik…

orang nak tayang belakang make sure belakang tu cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:26 PM | Show all posts
nevberg replied at 28-7-2022 04:22 PM
Itulah..kita yang tgk pun geli..dah la besar dia sangat pelik…

orang nak tayang belakang make su ...

Babat dekat bekang dia tu kalau di siat2 boleh dia buat handbag seketul dua buat ganti2 pakai dekat el eh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 28-7-2022 03:28 PM

inilah wanita yg tiap mlm bertahajud
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 28-7-2022 04:22 PM
Itulah..kita yang tgk pun geli..dah la besar dia sangat pelik…

orang nak tayang belakang make su ...

dlm ig story yg berlaga tek dgn dyna tu lagi nampak tek kepam tompok2 mcm lebam tak lebam..gila betul maskot cari ni memalukan mak bapak ..anak2..lupa kepam memang xde kemaluan sejak dulu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:36 PM | Show all posts
Dyna pakai baju lebih sopan dan kena dgn tempat, she looks so cantik & classy ...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 04:36 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 28-7-2022 04:32 PM
inilah wanita yg tiap mlm bertahajud

Malam ni bakalan ada la entry telekung, tahajjud bagai setelah puas mendonia berjimba dengan teks bengkak persis kena infection dekat movie premier blackpar hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki kepam ni xde kawan lain ke selain kawan bini dia?
Kalau kepam xde dia p premiere dgn siapa? Sian pelakon extra xde kawan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 28-7-2022 04:35 PM
dlm ig story yg berlaga tek dgn dyna tu lagi nampak tek kepam tompok2 mcm lebam tak lebam..gila be ...

Anak die follow ig die kan... Xmalu langsung tine ni.. Anak plak semua jantan.. Nk remaja dah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 04:44 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 28-7-2022 01:56 PM
nampak fida ni jenis tengok org jenis berhati2..dyna tu jenis tak kisah kot slagi tak kena kat bat ...

lama2 tgk Dyna, nampak aura bimbo dia. setakat gelak cover2 acah comel acah manja. tp i rasa tong kosong jugak ni. cuma cantik jelah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:17 AM GMT+8 , Processed in 0.404466 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list