CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 20282|Reply: 218

[Tempatan] Fashion Valet sudah kekuburan, bawak sekali dana rakyat

  [Copy link]
Post time 25-7-2022 02:43 PM | Show all posts |Read mode
dari website Fashion Valet, brand ni nampaknya dah ke kuburan, membawa sekali dana rakyat (PNB)



tapi peminat itik harap tak terkejut, sebab itik masih dijual kat website sendiri

https://www.fashionvalet.com/

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2022 02:47 PM | Show all posts
scammer curi dana rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 02:48 PM | Show all posts
Laaa tinggal 2 ketul brands je kat FV
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2022 02:51 PM | Show all posts
niena90 replied at 25-7-2022 06:48 AM
Laaa tinggal 2 ketul brands je kat FV

iolls baru tahu dia ada lago stau brand, mel and molly

tapi nampak last update last year jugak, dah kekuburan sama kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Fv ni apa? Shopping platform mcm shoppe lazada ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha dapat dana drp kerajaan tapi last2 terkubur mcm tu je untung la yg kaya makin kaya la lepas ni buka bisnes lain pulak kan lepas tu mintak dana drp kerajaan pulak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2022 02:56 PM | Show all posts
krustykrab replied at 25-7-2022 06:54 AM
Fv ni apa? Shopping platform mcm shoppe lazada ke?

iyer, tapi lebih kepada zalora la

time mendunia dulu dia agak beri saingan jugak dekat zalora

siap ada fashion show sendiri lagi tiap kali raya
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
pastu acah2 start from the bottom puiik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Cashhh la vivek usofunny ..maybe notsofunnehhh anymore
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-7-2022 02:55 PM
Hahahaha dapat dana drp kerajaan tapi last2 terkubur mcm tu je  untung la yg kaya maki ...

Gaytohhh la.. ulang2 sampai AJM

Khazanah rm30 juta tu.. PNB x pasti berapa.. rm10 juta kut

Tu la, sapo suh ciplak design org laennnn.. kan dah dapat bala
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun muka tua
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu meniaga mcm tu laaa.pastu lifestyle founder di hilightkan mcm ada reality program sendiri. aku sampai skrg taktau sapa tokey zalora
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:06 PM | Show all posts
asal la baju muslimah tu mcm tahap shopee je....shopee punya design pun lagi elok tau

ingat dulu dia punya struggle nak vari vendor masuk kat platform dia...gigih
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:10 PM | Show all posts
takde tindakan boleh diambil ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:13 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 25-7-2022 02:51 PM
iolls baru tahu dia ada lago stau brand, mel and molly

tapi nampak last update last year jugak, d ...

Ohh kasut mel & molly tu suku sakat dia gak ni. Padan la dari dlu vivy dok pkai brands 2,3 ketul ni je berulang kali haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 25-7-2022 02:54 PM
Fv ni apa? Shopping platform mcm shoppe lazada ke?

Kunun FV ni nk jd plaform mcm lazada tu la utk  designers from mesia ni letak design deme sini.. mcm consignee vs consignor la gaytoh

Tp vivek pun sibuk nk pomote design sendiri under duck n lilit ni.  Pehtu sesambil ciduk design consignor sendiri, then percentage amek tinggi la 45% mcm tu dengo2 nyaa. so ramai la yg cabut pi lazada

Then slowly makin hauk, kilang pon bietnam mali, rega yahudi nasrani

Ponder pun malu nk kelek beg keluaran sendiri, asik beg lv, dior, chanel, hermes sajorkk, mana maunya.. ujung2 kutuk customer b40 sendiri masa time pkp

To be expected pun..meols mmg predict lama dah.. postings awal2 meols masa berkecimpung porom cari is also abt pesenterbelit ni yach kat bod soc med sana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2022 03:14 PM | Show all posts
boring dan mahal
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi marhaen juga terpaksa menanggung bencana
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
giler laaa...dulu kulur kilir p sembah designer nak bwk masuk dlm fv. ms tu folo jugak la blog dia, nmpk kegigihan disitu. lama2 terpancar terikkkk true color spoiled brat anak orka. nikoh plop dgn anak scammer ulung. elok la tu merundum, jual hrga yahudi kualiti kedai abd wahab kat area iols ni much better.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:30 PM | Show all posts
Edited by black_handbag at 25-7-2022 03:31 PM

website bungkus, tp founder siap pindah rumah baru reno bagai. banyak duit tinitik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 02:56 PM GMT+8 , Processed in 0.124605 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list